Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k8

dobry ginekolog w Krakowie

Polecane posty

witam.szukam dobrego ginekologa w krakowie. czy ktoś może mi takiego polecić????

Gość niech ktoś powie
a prosze polecam pana Kojsa,super jako lekarz i jako człowiek;) mię i nazwisko:, doc.dr hab. Zbigniew Kojs. Specjalizacja:, ginekolog - położnik -onkolog. Adres:, ul. Friedlaina, 30-009 Kraków. Telefon:, 012 633-06-00 ...

Gość gość
U Tomasza Łabiaka zakładałam wkładkę antykoncepcyjną (nowoczesną). Chodzę do niego regularnie na badania. Ginekolog przyjmuje w solidnych warunkach i do tego w dobrych stawkach. Nie wiem z jakiego powodu, ale mężczyzna ginekolog jest dla mnie zawsze lepszym rozwiązaniem. Ogromne zrozumienie kobiecych problemów. Przekonał mnie do nowoczesnej antykoncepcji i zalecił stały monitoring stanu zdrowia, w tym cykliczne USG. Nawet dwa razy dzwonił do mnie, aby się upewnić, czy wszystko ok. Chodzę do niego na Podkowińskiego 4/4 w Krakowie. Ewentualnie zostawiam przekierowanie na FB, facebook.com/GabinetLabiak Zaufałam mu, bo miał wyłącznie pozytywne opinie od pacjentek. Potwierdzam od siebie.

Gość gość
Dobrze wiedzieć, chciałam założyć wkładkę levosert, jaki jest koszt założenia i czy wkładkę mogę kupić sama czy lekarz ma ją już w gabinecie?

Gość gość
dr Paweł Romanek gabinet przy ulicy Bartosza Głowackiego 4, lokal numer 10 "Villa Verona" - jestem jego pacjentką od lat i polecam

Gość gość
Tylko prezerwatywy i kalendarzyk nie szkodzi tak nam oznajmił ginekolog. Nam bo nie jestem zacofana i tępa by wstydzić się partnera podczas badań cipki czy zabiegu lub porodu. Mąż był nawet podczas likwidowania nadżerki trzymał mnie za rękę. Tutaj jest reklama ginekologa w Krakowie! Dziś się chodzi do ginekologa na badanie cipki z partnerem by nie było molestowań czy gwałtu. Jak to robił onkolog urolog. ...Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek

Gość gość
przestań wklejać te samą wypocinę w każdym temacie o antykoncepcji, nawiedzona jesteś czy co?