Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29latek

Sex z dziewicą, jak to jest, moja narzeczona niestetu już nią nie była

Polecane posty

Gość ale macie problem
moja zona też dziewicą nie była, i inny koleś to za mnie załatwil... i co? mam beczeć? też dziewicy nie miałem nigdy i wqrwia mnie to i co... trzeba z tym żyć a nie beczeć

Dziewice w gimnazjum teraz tylko sa,a dziewice co mają 20 lat to są ,albo brzydkie ,albo zakonnice,albo zakompleksione babki które nie dbaja o siebie:)taka prawda:D:classic_cool:

co za kretyn \"nigdy jeszcze nie trafiłem na ładną dziewcie co miała 20 lat i wiecej :)nie mów,że są ładne ,bo albo są brzydkie i jak ktoś je chce to się ten ktoś im nie podoba:Dale oczywiscie są wyjątki:)ale takiej napweno tu nie znejdzie nikt:)

zgadza się tylko dmuchane lale mam:Pale wiem nie co na ten temat to pisze..

Gość TH.EO
Ja mialem okazję spróbować z dwoma dziewicami..Najlepsze ze stało się to w ciągu 2 miesięcy a byłęm prawiczkiem prawie przez 26 lat... Druga powiedziala mi że zrobiłem to jak ktoś doświadczony -nie powiedzialem jej ze w czasie naszego malego rozstania zrobiłem to ze swoją eks..Strasznie zakręcone to wszysko bylo i chyba dalej jest

Wypraszam sobie bardzo ale ja żadnym pasztetem nie jestem,miałam 19 lat jak straviłam dziwictwo z moim obecnym narzeczonym.Oboje byliśmy dla siebie pierwsi i to że mieliśmy po 19 lat to nie znaczy że jakieś z nas szkarady tylko poprostu potrafiliśmy poczekać na odpowiednią osobe...

Gość czytałam kiedyś wypowiedź
psychologa (mężczyzny!!!) o takich fanatykach dziewic zwykle są to mężczyźni o bardzo niskim poczuciu wartości, którzy tylko w ten sposób mogą się dowartościować rozdziewiczenie jakiejś panienki będzie ich pierwszym i jedynym wybitnym osiagnięciem teraz możecie mnie zwyzywać od zużytych szmat mimo że mam 23 lata i jestem dziewicą nie dlatego że "trzymam błonę" dla jakiegoś fagasa tylko tak mi się do tej pory życie ułożyło, że nie spotkałam mężczyzny z którym miałbym ochotę pójśćdo łóżka wiem jedno - takich patafinaów jak na tym forum omijam szerokim łukiem

Gość czytałam kiedyś wypowiedź
*miałabym

Gość abcdl13
Jedyną ładną dziewice jaką widziałem tu w internecie jest opętana,ale to wyjątek jak pisałem :classic_cool:🖐️

Nie wiem czemu anonimowo wyżej napisałem :classic_cool:jedyną ładną dziewice widziałem opętaną:classic_cool:🖐️

Gość dziewicę bym chciał
a gdzie ja mozna zobaczyc ?

Gość MeanBitch
Do takich debilnych wypowiedzi jak na tym forum po prostu brak mi slow 28 letnia nie dziewica. no i co mi zrobicie hahaha

Gość brum
zasadniczo nic Ci nie zrobimy

Gość malinkapielgrzymka
ja bylam dziewica jak moj obecny i jedyny byl rowniez prawiczkiem i nie chcialabym, zeby rozdziewiczal mnie jakis palant, bo mu sie dziewicy zachcialo :) jestes niedojrzaly na to, zeby miec narzeczona. zrob jej ta przyejmnosc i ja rzuc, albo jak masz zamiar ja zdradzac, to jej to powiedz zanim wezmiecie slub :] napomknij ze powodem jest to, ze nigdy nie stuknales dziewicy:) tempak

Gość dziewicę bym chciał
ja wiem ale nie powiem bo robi się za bardzo wścipska

Gość Abuf
haah a ja mam 18 lat i tez jestem dziewcia ;] i nie prawda ze same brzydkei to dziewice ;] nie narzekam na powodzenie u chlopkaow ale nei chcialm do tej oiry sypiac z chloapaki choc spotakalm kilku na swoje drodze ;] nie bylam i moz enie jestem gotowa choc moje rowiesniczki ma to juz za soba z powazaniem A. pozdro dla 15 latek - nie - dziewic!!:]

Gość Haku
Moim zdaniem kazda kobieta powinna byc szanowana nawet jezeli to nie jeste dziewica bo spodziewam sie ze te kobiety ktore zaluja bledow mlodosci z pewnoscia chcialby cofnac czas i naprawic te beledy ale tego to sie nie da zrobic wogole jak mozna mowic ze dziewczyna ktora nie jest dziewica to d***ka wescie sie leczcie(chlopaki) zauwazylem z waszych wypowiedzi ze wam tylko zeby zaliczyc jakas laske(dziewice)zeby miec satysfakcje z tego ze zaliczyliscie??? zeby sie pochwalic przed kumplami wstyd mi za was chlopaki zero uczuc wzgledem kobiet rozdziewiczycie dziewczyne a potem ja zostawicie jak tak mozna ranic uczucia kobiety. Aco macie do kobiet ktore nie sa dziewicami??? bo ja nic nie sa i juz ale tez pragna milosci szacunku tak jak karzda kobieta. Szacunek dla kobiet :)

Gość zawsze dziewica
Przepraszam, żeby dziewica przestała nią być, to ktoś ją musi tego pozbawić. Z tego co wiem, to raczej panowie tego dokonują.