Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to........

zle zle zle, zdaje sie ze gorzej byc nie moze

Polecane posty

Gość jak to........
nie, a moge zapytac czemu tak pomyslalas/-es?:)

Gość ajklptfder
warto samemu coś zadziałaś, zrobić jaką mini impreze, możesz jakiś wyjazd na weekend z ludzmi ze studiów, raz drugi spotkać się poza uczelnią i powinno się rozkręcic, pózniej ktoś inny coś zorganizuje

Gość ajklptfder
wkurza mnie to jak masa ludzi narzeka, że mają mało, ale w ogóle znajomych, że nikt ich nie zaprasza, tylko od siebie też trzeba coś dac, a nie tylko wymagać

Gość jak to........
jestem na pierwszym roku. ludzie z uczelni sa b. w porzadku , bylismy an poczatku na jakichs imprezach(ale nie calym gronem, bo to jednak trudne zgrac sie w tyle osob), wyskakujemy czasem na obiad w przerwie miedzy zajeciami. ale kiedy zajec nie ma, tak jak dzis to nie mam do kogo ust otworzyc:(

Gość ajklptfder
jak to... a nie zapraszam ludzi ze studiów do siebie do mieszkania?

Gość ajklptfder
jak mówisz, że ludzie są ok, to powinno się przynjamniej z kilkoma osobami nawiązać bliższy kontakt

Gość jak to........
ajklptfder...masz racje, moglabym zaproponowac jakies wyjscie,ale czesc ludzi nie mieszka w wawie i ciezko byloby im dojechac, to nie jest takie proste, juz nie raz probowalysmy sie tak zorganizowac, zawsze konczy sie na tym ze tworza sie mniejsze grupki i ja w rezultacie zostaje w domu...

Gość ajklptfder
no zaproś kilka osób do siebie. na uczelni się nie zżyjecie, najlepsze to są wspólne wyjazdy i dość częste posiadówki

Gość ajklptfder
nie chodzi, żeby to było coś większego, tylko żeby się spotykać poza uczelnią, żeby się lepiej poznać

Gość ajklptfder
a tak a popos co studiujesz?

Gość jak to........
jest jedna dziewczyna ktora mieszka dosc blisko i spotykamy sie czasem,zeby sie pouczyc,ogolnie z nia mam chyba najlepszy kontakt.ale kaiedy ona zaprasza ludzi do siebie jakos zapomina o mnie...dziwne troche. moze wynika to z tego ze zaprasza ludzi troche nie z naszego grona... zawsze trudno mi sie odnalezc wsrod nowych ludzi

Gość ajklptfder
na pocieszenie powiem Ci, że to jest normalne, że z większością ludzi na studiach ma się kontakt na część, i na wymianę kilku zdań o studiach, też tak miałam, i wielu moim znajmych studiujących na innych kierunkach miało podobnie. no ale te kilka osób zawsze się znajdzie trochę bliższych

Gość ajklptfder
może jeszcze trochę poczekaj, spokojnie, nie izoluj się, ale też nic na siłę. kontakt z ludźmi masz, jak być całkiem nie miała żadnego kontaktu, to by dopiero był problem.

Gość jak to........
wlasnie wiem, dlatego warto miec "na miescu" jakichs dawnych znajomych. gorzej jak sie nie ma nawet nie na miejscu:(

Gość ajklptfder
tak jak pisałam wcześniej, nie możesz też tylko czekać, że ktoś Cię gdzieś zaprosi, że się rozkręci towarzystwo, musisz coś sama proponować

Gość jak to........
racja, tylko ja mam takie podejscie "przeciez nie bede sie narzucac"...moj typ skazany jest chyba na bycie samotnikiem

Gość a co studiujesz

Gość ajklptfder
wlaśnie tez tak pomyślałam, że tak myslisz że nie chcesz się narzucać. tylko nie sądze żby to było narzucanie, przecież nie musisz codziennie proponować jakigoś wyjścia i ciągle tej samej osobie. wybierz sobie kilka osób i może najpierw wszystkich gdzieś wyciągnij, a jak się nie da, to może np 2 osoby, albo pojedynczo, zawsze to jakis sposób

Gość jak to........
a to wazne co studiuje? mam ciezkie studia ktore jeszcze dodatkowo mnie doluja:(

Gość ajklptfder
powiem Ci, że ja nigdy nie odebrałam tego, jak ktoś jakiś wypad na studiach organizował jako narzucanie się, wręcz odwrotnie, to dla mnie było miłę

Gość jak to........
sprobuje troche podzialc, cos zorganizowac. jak tylko bedzie czas, bo narazie nauka, nauka i jeszcze raz nauka:O

Gość ajklptfder
powodzenia! jak masz ogólny kontakt z ludźmi na studiach, to nie powinno być trudne lepiej ich poznać.

Gość jak to........
dzieki:)

Gość ajklptfder
nie ma za co :). pamiętaj, że studentce jak najbardziej wypada organiozwać imprezki :).