Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fidelma

Beznadziejne sie zrobilo to forum

Polecane posty

masz racje .ale ja wiem jak ja sie musiałam starać :D a potem trafił sie juken(zakałła rodziny) :)

właśnie się dziwię karierom kilku osób

Gość e tam piszecie
jankesa----------> ale czemu starać?to teraz za to, że Tobie trudno było się wkupić w łaski innym forumowiczom tych nowych będziesz gorzej traktować?? nie rozumiem. lubię Cię, ale takie traktowanie forum jako kolejny etap podniesienia swojej samooceny i wchodzenia w tyłek innym.. no i to właśnie stało się z tym forum tylko ochy i achy, bez sensu tematy, ludzie wymieniają się idiotycznymi przeżyciami, co kupili w mięsnym, albo co ze sobą by zrobili (chociaż się nie widzieli, i niewiadomo, czy w realu polubliby się, ale najważniejsze, że tutaj ktoś wysłał mi buziaka, to jestem elita??? trochę chore. to własnie stało się z tym forum..

e tam piszcie.... nie masz racji .ja nikogo nie oceniam, na wejściu i mam nadzieje ,że nie znajdziesz niczego takiego na mnie w archiwum . staram sie jak moge brac ludzi takimi jacy są . ale wszystko ma swoje granice :) wejdz na czarny to będę wiedziała z kim rozmaweiam ,a nie bedę sie domyslać kto sie znowu pod czym ukrywa:)

Gość e tam piszecie
co do karier przeróżnych osób, to fakt. dla mnie to niezrozumiałe. np wspomniany juken. jestem kimś, jeśli mnie polubi?? jeśli będzie mnie błotem obrzucał to mogę sobie tu pisać i pisać i jak gorchem o ścianę?? i tak jeszcze wielu mogłabym wymieniać, ale to nie ma celu żadnego. jankesa zastanów się sama, narzekasz na forum, a pomyśl kiedy ostatnio pisałaś na jakiś konkretny temat bez wymieniani się słodkościami z innymi?? dlatego to forum schodzi na psy ;) rzadko się udzielam i inni też, albo w ogóle odchodzą. bo wiem jak to jest. wchodzisz na topik, znajdziesz "znajomych" i zaczyna się podlizywanie. i wiem dlaczego nowi czują się tu nieswojo. bo tu już nie rozmawia się na tematy konkretne, tylko jak na gg lub mailach wymienia się publicznie miłością do siebie ;) i tego dla ludzi z zewnatrz nie da się czytać. nie wiedza kto jest kim, a czytają jakieś niezrozumiałe rzeczy.jeśli tak starzy odejdą to zostaną tu tylko trole. i już bedzie tak jak wszyscy chcą

bedę sobie kadził............... nie podlizuję sie i staram się odpowiadac poważnie jeżeli temat jest poważny,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i jestem niemily kiedy cos mnie drażni..........

fakt :) ale niekoniecznie.............

tos mi humor poprawił . dlaczego nie mozna zgadzac sie z czyims zdaniem w jakimś temacie . ? problemy jakies egzystencjalne czy co . jesli ktos dobrze coś napisze to dlaczego nie ? :(

OCZYWIŚCIE ALE TRZEBA TEŻ MIEĆ ZASEM WLASNE ZDANIE sorry za capsa

spadam miło sie gawędzilo ale wybieram sen :)

ale ja swoje zdanie również wyrażam . (własnymi słowy) . nie wiem o co sie czepiacie . nie róbcie ze mnie gminazjalistki z zerowym pojęciem o świecie

Gość e tam piszecie
no właśnie, jaknesa mylisz pojęcia. jeśli ktoś mądrze pisze, to jasne że można i nawet 5 uśmieszków dać po "zgadzam się z Tobą", i mi nie chodzi o to, tylko o takie właśnie wchodzenie sobie w tyłek "nie na temat"/ to drażni nowych, bo chcą tu wjeść, a grupa nowa ich nie wpuści. zresztą też byłam nowa, i też miałam ochotę na wejście w środowisko ;) ale potem : hola hola! przecież to chore. forum to udzielanie się na konkretne tematy, a na gg i maila można powymieniać się uściskami. nie mówię tu o przywitaniu się, ale o takich topikach, gdzie głowny atek zaginął sród "och, mam na Ciebie ochotę/kocham Cię/uwielbiam" itd ;)

ja sie ie czepiam po czym odnioslas takie wrażenie?

ja na pare osób mialbym ochotę ale ciekawe co by było przy spotkaniu face to face ;)

Gość e tam piszecie
ja ma problem?? ale ja nie chcę za Ciebie nic wyrażać jankesa :) piszę własne zdanie i niestety jest prawdą :(

Gość e tam piszecie
no nie powiem, też mam ochotę na parę osób, ale w sieci to podobno normalka :D

e tam ..> ale to sie zdarzało sporadycznie . a ja nie odpowiadam za każde wytrącenie z głównego tematu dyskusji

co do mądrze polemizowałbym niektorzy pisza głupio ale szczerze bo są mlodzi, niedoswiadczeni itp i nie należy tego ignorowac.............. i czasm się ziarnko trafi :)

Gość e tam piszecie
jaknesa----> ja nie napadam bezpośrednio na Ciebie tylko piszę, że nie ma się co użalać, że te forum schodzi na psy. bo Ty, ja, i reszta jesteśmy temu winni, i nie należy nowych o to obwiniać :O

ja lubię słowa, bawić sie nimi, a obudzić się rano i mieć o czym porozmawaić.............................albo ............przed .....po i w trakcie :)

Gość gość
e tam piszecie--> oooo i teraz sie chyba podlize Tobie, bo w zupelnosci sie z Toba zgadzam;) Czasem nawet trudno zareagowac, jak ktos ci zacznie kadzic, bo w sumie moze naprawde cie lubi i ma potrzebe napisania czegos mielgo, a moze po prostu wlazi w dupe, bo mu sie to wydaje :classic_cool:. Trudno rozgraniczyc. Staram sie wiec nie siedziec za dlugo w takich tematach, choc nie ukrywam, ze czasem fajnie jest popierdzielic nawet o pogodzie.

i nie obwiniam nowych .tylko te paskudy które kazdy topic potrafia tak zepsuć ,że sie człowiekowi już nie chce walczyć . a ty myślisz ,że dlaczego to wszystko tak pada .?

temat był nie po to by się użalać tylko by pogadać na inne tematy niz kupa...................

Gość e tam piszecie
i nie chodzi o to, by pisać tu starodwanym językiem, piękną polszczyzną, najlepiej wierszem i 13nastozgłoskowcem, można i glupoty pisać, ale do debilizmu im daleko ;)