Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

Gość kareks.
uwielbiam robic sobie z forum czata czy to aby nie oznacza ze nie rozumiem zakresu tych pojec? :classic_cool:

Gość kareks2222
Józia u mnie za kilka bedzie 24 podszywaczu jeden, ja sobie Ciebie zapamietam. a tak poz tym to Twoje teksty nie robia na mnie najmniejszego wrazenia. Niezwaracaj uwagi na te dzieci neostraty wyszaleją się to pójdą a tobie taka granica przeszkadza 3 latka tylko tak szczerze pytam bo mi zupełnie Nie:)) NIEWIEM HEHE JESTEM WYRZSZY OD CIEBIE KURDUPLEM NIE JESTEM TO CHYBA W TYM NIE PROBLEM.. WIEK NAPEWNO JESTEś MąDRZEJA BO CZYTASZ A TO ROZWIJA INTELEKT ALE FAJNIE JAK KOBIETA JEST MADRA BO MOżE CZEGOś NOWEGO NAUICZYć :)) A jeśli chodzi o dojrzałośc emocjonalną to jestem odpowiedzialny za swoej czyny .. i nie jakiś niestabilny .. Chyba że chodzi ci o sam fakt schemat formalnośc że to 3 lata ehhh bo to nieraz przeszkoda jest też dla niektórych ludzi ...

Gość kareks2222
Józia a moze tutaj nam sie bardziej podoba? Nierozumiem Juzuiu a gdzie :)) A ten czary to podszyw to nie ja ubiegł mnie kretynus pospolitus debilus..Takim to tylko ręce łamać żeby klawiatury nie ruszali jak nie umią z niej prawidłowo korzystac ehhhhh pochrzanione chciałem sobie z tobą spokojnie pogadac to nawet o 4 jak widać dzieci neostraty buszują przepraszam cię Juziątko za Nich :((

wiesz co? moze rzeczywiscie przejdzmy na gg albo jakis czat. po co wszyscy maja czytac i przeszkadzac.

w sumie to dobry pomysl po co maja nam psuc atmosfere milej rozmowy ale z drugiej strony szlag czlowieka trafia jesli przez takie deblistwo musi ustepowac!!! powinni ich zamykac w przedszkolu.. albo w necie powinna byc godzina policyjna specjalnie dla takich typow! daj maila to ci wysle gg:)

Gość karekssssssssssssssss
Józia wiesz co? moze rzeczywiscie przejdzmy na gg albo jakis czat. po co wszyscy maja czytac i przeszkadzac. Wiesz Juziu tylko niewiemjak ci mam podać namairy bo ani gg ani emeila ani link do forum jakiegoś spokojnego bo wszedzie są te istoty zakłady ciekawych rozmów.. trole ... internetowe... :(( jak wirusy ... pasożyty..itp..

Józia wiesz co? moze rzeczywiscie przejdzmy na gg albo jakis czat. po co wszyscy maja czytac i przeszkadzac. naprawde przykro mi za tych debilów blokują mi nicki i musze zmieniać ciagle na inny kurwa mać ...

kretyni was to tylko z kałasza wystrzelać przestraszyliście mi Juzie wiekie dzięki zadowoleni ........ szkoda gadać .... ehhhh

Gość karekssssssssssssssss1
brak mi słow na takie zachowanie przepraszam Cię Juzia :(((

tylko jak ja sie teraz dowiem ktory to ten prawdziwy? :) zrobmy tak. podam tymczasowy nr gg, jak bede pewna ze to Ty wtedy dam Ci prawdziwy ok? kurde zeby czlowiek nawet pogadac normalnie nie mogl. fajna macie zabawe co? tyle kombinowania przez jakiegos idiote

tylko jak ja sie teraz dowiem ktory to ten prawdziwy? zrobmy tak. podam tymczasowy nr gg, jak bede pewna ze to Ty wtedy dam Ci prawdziwy ok? kurde zeby czlowiek nawet pogadac normalnie nie mogl. fajna macie zabawe co? tyle kombinowania przez jakiegos idiote czekam z niecierpliwoscia......... odswiezam forum co 5s

Józia tylko jak ja sie teraz dowiem ktory to ten prawdziwy? zrobmy tak. podam tymczasowy nr gg, jak bede pewna ze to Ty wtedy dam Ci prawdziwy ok? kurde zeby czlowiek nawet pogadac normalnie nie mogl. fajna macie zabawe co? tyle kombinowania przez jakiegos idiote DOBRZE JUZIU NO TO PODAJ TO JA :))) NA 100 % DOWóD 8 PYTAń TO JA ZAłOZYłEM WIESZ OCO CHODZI GDZIE SPOTKALIśMY SIę DZIś :'PPP BUZIACZKI ZARAS MYKAM TO łóżKA.. BO NOSA NIE CZUJE HEH TYLKO PODAJ MI GG JAKBYS MOGłA :))

karekssssssssssssssss1 tylko jak ja sie teraz dowiem ktory to ten prawdziwy? zrobmy tak. podam tymczasowy nr gg, jak bede pewna ze to Ty wtedy dam Ci prawdziwy ok? kurde zeby czlowiek nawet pogadac normalnie nie mogl. fajna macie zabawe co? tyle kombinowania przez jakiegos idiote czekam z niecierpliwoscia......... odswiezam forum co 5s a TYM SPAMEM SIę NIE PRZEJMUJ BO TO PODSZYW :))

mam nadzieje ze zaden przegraniec ktory przegladal nasze tematy wielokrotnie, skutecznie, przez gg, nie podszyje sie pode mnie.. tak jak ci u gory..

Józia 5738904 juziu odpisz jak dasz rade :P

Gość to sie w pore obudziles
juz dawno nas tu nie ma :P

DOBRANOC KOLEżANKO :))) MOJA DROGA :pp

Gość qwerty971
Z wszystkim da się wytrzymać, nic was nie rozerwie ;) Aczkolwiek ludzie was przestaną rozumieć: jak nie jesteś samotnikiem, to całkiem prawdopodobne, że będziesz musiał zostać. A jak pięknie się charakter od tego zmienia -- na lepsze, oczywiście... Ba, całe epoki się od tego zmieniały. Dyletanci mnie pewnie wyśmieją, wielu współczesnych zuchwałych psychologów co to Freuda obalają (za głupia dziś epoka na Freuda...) pewnie też, ale np. u zarania romantyzmu -- który pojawił się jako nagłe zjawisko, niespodziewana "burza i napór" -- był taki prąd wychowawczy, że rodzice zaczęli bardzo kontrolować swoje dzieci, żeby się nie masturbowały. Na pewno też bardzo ciężko im było wytrzymać napięcie: no i mieli całą cywilizację przeciw sobie, a zwłaszcza uczoność, "szkiełko i oko" (to wszystko jest "kultura" niskiego libido). W każdym razie wszystko się da, ale tylko nieliczni się nie zniechęcą -- przed nimi zaś maluje się wspaniała przyszłość... "Reszta to tylko ludzkość. Trzeba być wyższym nad ludzkość siłą, wyżyną ducha – pogardą..." (Rozbawiła mnie tutaj wypowiedź pewnej religijnej istotki, która ot tak sobie wzmiankowała jedną z najgłębszych luk filozoficznych chrześcijaństwa, nad którą łamały się najtęższe głowy i wokół której płonęły stosy, i bez żadnego nawet zadumania zaraz radośnie zapewnia "oczywiście odpowiedzialność jest"... ale ok, nawet nie próbuję już nic mówić.)

Gość qxs
a jak mam pytanie. juz ono padlo gdziej na poczatku dyskusji. spowiadacie sie z tego?? i co mowicie?? dostaliscie jakies kazanie od ksiedza na ten temat??

masturbacja/onanizm to cudowna rzecz,chętnie o tym porozmawiam z Panią,która to uwielbia tak jak ja.

Gość bli ble blu
to jest fajna rzecz.. Lubie patrzec, jak robi to moj facet

Gość reaz
qxs - a spowiadasz się z tego,że za dużo zjadłeś i Cię brzuch bolał?, albo że w piątek piłeś piwo? ja się nie spowiadam i tym bardziej nie będę z masturbacji, która w przeciwieństwie do powyższych czynników korzystnie wpływa na moje zdrowie fizyczne jak i psychiczne