Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

no nie wiem. raczej nie spotykam sie z osobami poznanymi na czatach itp. a dokladnie gdzie jest ta jednostka?

Gość kareks
Józia no nie wiem. raczej nie spotykam sie z osobami poznanymi na czatach itp. a dokladnie gdzie jest ta jednostka? Jutro ci powiembo teraz już póżno i niechce sznupać po biórku i obudzić brata i starszej:)) Wiesz ja naprawde jestem prawdziwy i żaden zemnie zboczeniec ani nic takiego Chciałbym spoktać swoją kobiete taką jedyną to moje marzenie :))

Gość kareks
Józia no nie wiem. raczej nie spotykam sie z osobami poznanymi na czatach itp. a dokladnie gdzie jest ta jednostka? WIESZ juziątko :) ja sie tobie nie dziwie dzisiejszy świat jest okrutny a życie jest cięzkie ale ja mówie poważnie Ja jestem pożadna firma:)) I mówie poważne ... :) Odemnie ci nic nie grozi :))))

Gość kareks
ALE WYCHODZE Z ZAłOżENIA żE KTO NIE SPóRBUJE BęDZIE STAł W MIEJSCU BO żYCIE LUBI PłATAć FIGLE ALETY SIę WYJDAJESZ SZCZERA INACZEJ BYM Z TOBą NIE POLENIZOWAł .. JUż MI NOS NAWALA TEN KATAR HEH:ppp

Gość kareks
Józia wszyscy tak mowia Ale ja nie jestem wszscy ja jestem ja i nie robie krzywdy kobietką raczej staram się pomagać im i chciałbym poznać wreszcie tą swoją :))

Gość kareks
I nie jestem jakimś gowniarze który sobie teraz robi jaj tyko mowie szczerze Myśle perspektywicznie czy to coś złego ... Inii będą chodzić na kurewki tam zapewne a ja bym chodzi do ciebie jeśli byś mnie chciała Nic na siłe wszystko z serca :ppp

Gość kareks
Józia a ile Ty masz lat w ogole co? Zgadnij jestem młodszy od ciebie a jest to dla ciebie przeszkoda???? Bo dla mnie nie ja chciałbym starszą do siebie kobiete mieć bo takie sa poważne dojrzałe i najfajniesze a nie jakieś małolatki pustogłowe :P

no teraz to walnales: inni by chodzili na kurewki a ja do Ciebie. co miales na mysli? co do wieku to nie chce zgadywac. sam napisz.

Gość kareks
Józia no teraz to walnales: inni by chodzili na k**ewki a ja do Ciebie. co miales na mysli? co do wieku to nie chce zgadywac. sam napisz. Zle mnie zrozumiałaś te rozmowy przez internet ehh :( Tak jak napisałem nic na siłe .. No jakbyśmy się spotkali cio nie , i byś nie miała to mnie żądnych zastrzeżeń niewiem heh to bym do ciebie chodził i odwiedział cię :PP Nie dla żadnego seksu przecież jejku tylko tak na kawke pogadać , i wogóle Przepraszam jeśli cię uraziłem gupio to zabrzmiało tak prymitywnie naprawde Sorki :) Nic takiego na myśli nie miałem bo wiesz jade tam z kolegą i on mówił już że ma zamiar odwiedziać takie panie a ja stanowczo że nie i nigdy nie odwiedzałem i nie będe to se tam pomyślałem że nie szfędał byś się po żadnych barach tylko z tobą bym spędzał ten czas, oczwyiście to tylko teoria ,marzenia itp patrzać na to teraz no ale życie lubi płatać filge wszystko jest możliwe Nigdy bym ci nic nie zrobił nigdy słowo honoru NAPRAWDE NIE JESTEM DRANIEM :)))UWIERZ MI :)

Gość kareks
Wiesz Juziu może ja jestem troche naiwny i wogóle ale nie trace wiary w was jeszcze ostatkiem sił niechce mówić ja te CZłOWIEK ANI TAK MYSLEć turututut no widzi ja tak postanowiłem, nie pakuję sie w zadne takie rzeczy. Jestem singlem i tak zostanie!! olewam wszystkie kobiety, dla nich ma jedno haslo: typu dzi**a czy suka. Ktoś się moze obrazić. Życze powodzenia tym wszystkim których kobiety pracują zagranica. jest tyle ciekawych rzeczy, odpuście kobiety, nie warto szkoda zdrowaia psychicznego!! :((((

Gość kareks
Józia to powiesz mi w koncu ile masz lat? A jaki ci powiem szczerze to nie przestaniesz zemną pisać mówie poważne i odpisze poważnie :PP

Gość kareks
Bo pisałaś tam że wolisz staszych i się przeraziłem dlatego zwlekam z tą odpowiedzią tak długo na temat wieku Bo fajnie si.ę z toba klika choć dopiero 2dzień to robie :PP

Gość kareks
uwielbiam jak mój tatuś mnie dotyka........moja mama jest wtedy taka zazdrosna!!! :) idzie ktoś jutro na zakupy do biedronki?? są dżemy na promocji!!!!

Gość kareks
Józia mam ochote cię zerżnąć!!!!!!!! masz barambole z rodzynami? :P kocham to!!!!!!

Gość kareks
kareks uwielbiam jak mój tatuś mnie dotyka........moja mama jest wtedy taka zazdrosna!!! idzie ktoś jutro na zakupy do biedronki?? są dżemy na promocji!!!! 03:38 kareks Józia mam ochote cię zerżnąć!!!!!!!! masz barambole z rodzynami? kocham to!!!!!! To dwa podzywki jedna osoba 2 komentarze .. tego samego osobnika ... kolesiowi się śrubki w głowie niedokręcają przesto jego system myślenia zatrzymał się na poziomie naszych przodków i nie ewolułował Czytając tą teorie mysle że teoria darwina nie jest dokońca prawwdziwa bo niektóre osobniki raczej mają pochodzenia od OSłów jest to bardziej prawdopodobne idąc takim tokiem myslenia i rozumowania bo wypowiedział tego osobnika który reprezentuje soba żałosny poziom ... Skończyłem..

Gość kareks
Józia nie przestane Józiu nie przejmuj się tym żałosnym OSłem a lat mam 20 :)))

Gość kareks
ale jestem pojebany :O ide pierdolnąć głową o ścianę....może zmądrzeje :( jak myślicie? Skończyłem szkołę podstawową,a teksty swoje pisze z pomocą książki :D Józia zrobisz mi chociaż lodzika na dobranoc?

Gość kareks
siedze teraz józiu na dywanie i z namaszczeniem mnicha tybetańskiego wydłubuje kozy z nosa, którymi strzelam w telewizor :D

to mlodziutki jestes :) do podszywaczy - skad Wy bierzecie takie teksty? dlaczego podszywacie sie pod innych? brak Wam odwagi?

Gość kareks
kareks ale jestem poj**any ide pie**olnąć głową o ścianę....może zmądrzeje jak myślicie? Skończyłem szkołę podstawową,a teksty swoje pisze z pomocą książki Józia zrobisz mi chociaż lodzika na dobranoc? niewiem z kąd jesteś typie stąpający na 4 odnóżach ale powiem ci dokładnie W Y P I E R D A L A J niewiem co daje ci to podszywanie udawanie nieumiesz porozmawiać na normalnym poziomie .. emocje górują nad rozumem to mi przykro ale ja nie psychiatra i nie pomogę ci rozwiązac tego problemu.. takie jak ty istoty zawszę będą .. i były tak jak to że człowiek się rodzi i umiera logicze Ale daj sobie już spokój i odejdz wpokoju ciekawe czy bys tak mówił w realu... tchóżliwy rosomaku..

Gość kareks
Józia to mlodziutki jestes do podszywaczy - skad Wy bierzecie takie teksty? dlaczego podszywacie sie pod innych? brak Wam odwagi? hehe czy ja wiem czy taki młody 3 lata to niewiele :)) Jeszcze kilka miesięcy i będzie 21 :PPPP

u mnie za kilka bedzie 24 :) podszywaczu jeden, ja sobie Ciebie zapamietam. a tak poz tym to Twoje teksty nie robia na mnie najmniejszego wrazenia.

Gość kareks
moja jedyna dziewczyna byl i jest wal z koldry:classic_cool:

Gość kareks
uwielbiam chwalic sie postepujaca atrofia mozgu:classic_cool: