Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

Gość kareks
józia A powiedz mi np co ma zrobić żołnierz jak niechce chodzić do burdelu !!! nie na przepustkach ... a niemoże wytrzymać z tym napięciem jak to rozładować co ty byś zrobiła na miejscu takiego człowieka mówie tu o sobie w tym wypadku teraz ??? Poważnie się kurwa pytam ładny dylemat....

Gość józia
odpowiedz jest prosta :)

Gość kareks
Można zwariować .. człowiek się niechce kurwić z łatwymi a zaś jest tai nacis podniecenia że może człowieka szlak trafić :(((

Gość kareks
To jest koszmar przecież nie będzie się tam człowiek sam zadowalał botrzeba trzymac fason czemu to jesdt takie posrane te potrzebny .... ja jedzenie czy też spanie ten pociąg idze oszaleć ehhh :((

Gość józia
jezeli zle sie z tym czujesz to po prostu tego nie rob. troche silnej woli i bedzie dobrze :)

Gość józia
ide spac , paaaaa

Gość kareks
józia jezeli zle sie z tym czujesz to po prostu tego nie rob. troche silnej woli i bedzie dobrze No ale popatrz każdy ma swoje potrzeby pragnienia itp A wojsku niema czasu na znalezienie sobie normalnej kobiety z którą moża by odbywać cywilizowane stosunku .. A do kurwy nie pójde bo niechce być taki jak one masturbować się nie będe bo to obciach...No i mnie rozerwie .. . wkońcu Wkońcu jesteśmy tylko ludzmi ile człowiek może wytrzymać ehh :((

Gość kareks
józia ide spac , paaaaa Pa juzia dzięki za dyskusje troche nowych doświadczeń nigdy nie zaszkodzi :))Pozdro buziaki ..

Gość józia
prosze sie pode mnie nie podszywac

Gość kareks
józia prosze sie pode mnie nie podszywac A kt0 się pd ciebie podszywa????to wkońcu idzesz już spać juzia czy jeszcze nie ?? A znwu taka normalna szanująca się kobieta po 2 czy 3 randkach nie będzie chciala tego mysle tez robić to jest bez wyjścia cholera... :((

Gość józia
jeszcze moze godzinke posiedze. nie wiem juz co mam Ci napisac. sam musisz rozwiazac ten problem. :)

Gość józia
ide juz spać....

Gość józia
do podszywacza: ja wiem ze jestem fajna itp. ale naprawde sa jeszcze inne sposoby na podryw. zapewniam Cie :)

Gość kareks
Spoko a gdzie można znaleśc taką Juzie jak ty np hehe :))A np bez obrazy ile trzeba by było z tobą być żebyś się zgodziła na Sex , z którego obie osoby czerpały by tylko przyjemnośc .. To pytanie kieruje ku twej osoby ale chodzi mi tylko o teorie rozumowania takich zwykłych kobiet jak one na to patrzą i ile czasu potrzebują na to ?? HMH

Gość kareks
Wiesz chodzi mi o taką sprawe jesty sobie facet w wojsku i poznaje kobiete chodzi do niej na przepustki i za ktorych razem ona się zgodzi na takie coś wiem że to może płytko brzmi ale potym co napisałem to zrozum mnie ehh oczwyiśce z zabewzpieczeniem i wszystkim co trzeba :)))) jeśli uraziłem jakoś tym to przepraszam panią .

Gość józia
ale ja nie jestem taka zwykla ;) nie wiem ile, wszystko zalezy od chlopaka i od zwiazku. ale na pewno dluzej niz on by sobie tego zyczyl. nawet dluzej niz ja bym sobie zyczyla :) mam zasady i sie ich trzymam. :)

Gość józia
zanim to by sie stalo ten chlopak juz na pewno wyszedlby z wojska. :)

Gość kareks
józia ale ja nie jestem taka zwykla nie wiem ile, wszystko zalezy od chlopaka i od zwiazku. ale na pewno dluzej niz on by sobie tego zyczyl. nawet dluzej niz ja bym sobie zyczyla mam zasady i sie ich trzymam. no własnie i w tym problem bo jak fajna dziewczyna mądra na poziomie to niechce się zgodzić na stosunek... kurewka się zgodzi odrazu ale ja takie coś niechce już wole cierpieć z pokusą .. i męczyć się ztym ... A na rozwinięce znajomości czasu brakuje bo obowiązki ,,i mało czasu rozumiesz to jest wada straszna .. eh..

Gość józia
tak mi sie wydaje ze Twoim problemem nie jest brak czasu tylko cierpliwosci. z jednej strony chcesz miec porzadna dziewczyne a z drugiej nie chce Ci sie czekac.

Gość kareks
To jest bez wyjścia do tak jakby nalewać wode do wiaderka dziurawego ..... Syzyfowa praca .. pielęgnujesz a tego celu sexu nie uzyskasz i jak tu myślec by nie stracić godności a zaspokoić potrzeby męskie kurka wodna heh :))

Gość kareks
No bo wiesz ja mam swoje zasady z jakimiś małolatami za pieniądze czy z kurwkami to nigdy nigdy nigdy nie robiłem i nie zamierzam .. Ale jak tu znaleśc czas na rozwinięcei znajomościz kobietką jak obowiązki czekają i mało czasu a miesiące mijają kurde.... oto chodzi .... ROzumiesz mnie Juziu :)

Gość józia
:) alez oczywiscie ze rozumiem

Gość józia
ale z drugiej strony dla chcacego nic trudnego. sam sobie wynajdujesz problemy zamiast dzialac.

Gość kareks
józia ale z drugiej strony dla chcacego nic trudnego. sam sobie wynajdujesz problemy zamiast dzialac. to może mi jakieś rady podpowiesz chętnie skorzystam :))

Gość józia
od poczatku mam wrazenie ze znowu prowokujesz. dlatego nie bede Ci nic radzila bo nie chce mi sie pisac na darmo :)

Gość kareks
józia od poczatku mam wrazenie ze znowu prowokujesz. dlatego nie bede Ci nic radzila bo nie chce mi sie pisac na darmo nie prowokuje nie zmyślam niewiem oco ci chodzi Juzui taki problem będzie i trzeba się z tym uporać i zastanowić nad tym !!! Dlatego pytam a właśnie a ty jesteś samotna czy masz kogoś wiem że to sprawy prywatne ale kto nie pyta ten błodzi Z tą prowokacją to niewiem oco ci chodzi o masurbacje pytałem bo mi toi po głowie chodzi tam samo drugi problem chodzi po głowie 2 częśc tego tematu pozdro i naprawde nie kłamiem :) Juziu ani nei gadam byle gadać bez sesnu sprawy dla mnie ...

Gość józia
akurat, nie wiesz :) a wlasnie ze dobrze wiesz :)

Gość kareks
ie bede Ci nic radzila bo nie chce mi sie pisac na darmo nie piszesz na darmo bo ja z tej wiedzy skorzystam to raz pozatym co chcesz w zamian jaki to realne to ci dam :))0

Gość kareks
józia akurat, nie wiesz a wlasnie ze dobrze wiesz No ja wiem dużo ale niewiem oco ci chodzi w tym wypadku słOWO NO :)