Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

Gość kareks
Dobra juzia ja spadam trzym się może się jeszcze spotamy na necie hehe cześc :)

Gość józia
czesc :)

Gość kareks
józia czesc A jeszcze nachwie wszedłem b mamcia unatykuje i coś tam gadała heh :) A ty co robisz o tej porze na necie :) Co studjujesz jak można wiedzieć co planujesz jakieś najbliższe cele jakiś priorytet , perspektywy?? chcesz mieć dzieci jakiego jesteś wyznania :) ja niewem katoli ale nie zawsze praktykujący wojsko potem praca oczywiście może studia jakieś .. potem się pomysli :)

Gość kareks
Aha józia masz bardzo specyficzne imię :) Fajne takie staromodne jak za czasów 30,40 lat ładne :) a jak masz bierzmowane imię :) ja mam Marek na bierzmowane hihihh po ojcu Sw. :)

Gość józia
przestawilam sie przez swieta i teraz nie moge spac po nocach :) studiuje ekonomie, a po studiach to jak kazdy bede szukac pracy :)

Gość józia
dobra. teraz ja uciekam. pa :)

Gość kareks
józia a palisz pijesz ?? lubisz dyskoteki ??? z ekonomią to jaka praca cię interesuje ?? JAK się ubierasz co preferujesz jaki styl?? Mieszkasz na osiedlu jakiś czy w domu jedno rodzinym ??

Gość józia
a dlaczego tak wypytujesz?

Gość kareks
józia dobra. teraz ja uciekam. pa No to buziaki i przytulak na pożegnanie Chciałbym poznać taką juzie w przyszłości heheh ;P Miłych snów Juziątko :)

Gość kareks
józia Bo się fajna kobieta z ciebie wydaje a mało tego teraz takich dziewczyn i mnie zaitrygowała zaciekawiła twoja osoba Ja czsem wypie ,, pić tam tak średni a fajki pale własnie teraz jedna ale będe żucał to dziadostwo KTO PYTA NIE BłADZI CO NIE HEE :)) ALE ZNOWU CIEKAWOśC TO PIERWSZY STOPIEń DO PIEKłA A JESTEś BRUNETKą CZY BLONDYKą AILE MSAZ WZROSTU HIIH :)) Fajnie

Gość józia
to moze jeszcze o rozmiar stanika zapytasz :)

Gość kareks
józia to moze jeszcze o rozmiar stanika zapytasz Wiesz piersi to mnie tak akurat nie tyle że nie interesują ale to nie taktowne pytać kobiety w sumie ta jako wiek ale to sprawy intwyne :P NAPEWNO MASZ łADNE hih ;PPP

Gość kareks
No to odpiszesz jesce jak dasz rade a potem raem się do wyra wpakujemy :)ty do swojego i ja do swojego i koniec poleniki na dziś :)

Gość kareks
No to odpiszesz jeszcze jak dasz rade a potem razem się do wyra wpakujemy :)ty do swojego i ja do swojego i koniec poleniki na dziś :)

Gość józia
no dobra to ja sie juz pakuje tylko jeszcze zobacze co w telewizji ciekawego :)

Gość kareks
Juziątko to tylko ile wzrostu masz i czy a palisz pijesz ?? I już cię nie męcze dobranoc słonko hehe :)

Gość józia
165cm, nie pale, pije bardzo rzadko jak jest jakas okazja, i w malych ilosciach. to pa :)

Gość kareks
to pa i mam nadzieje że taką dziewczyne spotkam kiedyś tralala i że się pod jej nickiem osobą i całością nikt nie podszywa i wszystko co tu zostało powiedziane między nami to szczera prawda dobranoc Juziątko :))

Gość dobry temat
W uzupełnieniu do tej nocnej dyskusji sympatycznych młodych ludzi można jednak dodać stwierdzenie ,że organizm po pierwsze sam usuwa nagromadzone w dzień nasienie poprzez nocne polucje połączone często z erotycznym snem , a po drugie im mniej się myśli o erotyce tym mniejszy będzie z tym usuwaniem problem.

Gość podoba mi sie
wpis powyzej. bardzo inteligentny i na poziomie. myslalam, ze juz nie ma tutaj normalnych ludzi :P

Gość aaa a
dobry temat ? , czy ja wiem , na takie rozmowy bardziej odpowiednie jest gg, skype , email , po prostu nic ciekawego dla obcej osoby....

Gość za to kiedy
sie tu wszyscy wzajemnie wyzywaja to jest ciekawie co? to sie Wam najlepiej czyta. :P

Gość dobry temat
Do aaa a - no widzisz , ale dzięki temu ,że ta rozmowa została przeprowadzona na tym forum mamy jej wierny zapis. Mamy zapis rozterki młodego chłopaka ( obecnie żołnierza , kóry odczuwa napięcie seksualne , ale nie chce go z wielu względów rozładowywać poprzez masturbację) . Zaimponował mi dlatego dopisałem się tutaj.

Gość straszny grzech
grzech jak cholera ale najgorsze jest to uzaleznienie, wyprany mozg, jak do tej pory nic gorszego mnie nie spotkalo w zyciu, dlatego ostrzegam przed probowaniem tego bo bedziecie zalowac

Gość kareks
Juzia jesteś mam zasadnicze pytanie co robisz oi tej porze na necie teraz zawsze tak póżno co robisz w ciągu dnia standardowo :)

Gość kareks
Józia mam pare dni wolnego wiec nie musze wczesnie wstawac. To ty Juzia niepamiętasz już że ja zakładałem ten temacik :(( Już mnie zapomniałaś ..

Gość kareks
Józia chodzilo mi o ten dzisiejszy ten gdzie wkleilam link A zgadnij hihiihh :))