Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

Gość kareks
A ty wogóle Juzia ską jestes jak można spytać i ile masz latek wiem że kobiet się oto nie pyta no ale ja ma spytać inaczej :)

Gość józia
23 a skad nie powiem

Gość kareksi
a jaki masz rozmiar biustu /

Gość kareks
józia 23 a skad nie powiem powiedz tylko czy nie z Warszawy :) To fajnie :) A jaki musi byc dla ciebie facet żeby ci się podobałm na co patrzysz jak można spytać :))

Gość kareks
kareksi a jaki masz rozmiar biustu / to nie ja pisałem juziu to podszywacz wybacz :))

Gość józia
nie z wawy ale dosyc blisko. zwracam uwage przede wszystkim na charakter. chociaz nie ukrywam ze na poczatku musi mi sie spodobac fizycznie. nie musi byc super przystojny ale musi miec to cos co mnie przyciagnie :)

Gość kareks
A ile musi mieć lat w jaki wieku musi być :) to raz.. Druga sprawa pytam a jaki to dla ciebie jest ładny fizycznie grubszy sczuplejszy .... mozolny czy zreczny jakiś włosy jakie ,, oczy wszystko się pytam odpisz ja możesz. WWA oto pytałem bo tam jednoska ma niedaleko tralalala :)

Gość kareks
A 182 cm wystarczy bo tyle ja mam to też się liczy ???:))))

Gość józia
wiek raczej nieistotny, chociaz dobrze by bylo gdyby byl starszy ode mnie, dojrzalszy. nie powiedzialam ze musi byc ladny tylko ze musi miec to "cos". np przeszywajace spojrzenie albo zniewalajacy usmiech albo cokolwiek co mnie zainteresuje :) wlosy krotkie i w ogole zadbany musi byc.

Gość kareks
Wiesz ja tu się pytam tak tylko teoretycznie ale niejestem jakimś udawaczem czy dzieckiem żebyś sobie nie myślała że ja tu coś udje Poznałem dziewczyne przez neta i spotkałem się z nią to pierwsze koty za połty mam więc taki prawiczek w to nie jestem hehehe ;p taka metafora :)

Gość józia
to co to za jednostka skoro tak sobie mozesz siedziec nocami przed komputerem? :)

Gość kareks
józia wiek raczej nieistotny, chociaz dobrze by bylo gdyby byl starszy ode mnie, dojrzalszy. nie powiedzialam ze musi byc ladny tylko ze musi miec to "cos". np przeszywajace spojrzenie albo zniewalajacy usmiech albo cokolwiek co mnie zainteresuje wlosy krotkie i w ogole zadbany musi byc. HEHE wiesz no to włosy mam krótkie nie tak na krótko ścięty łeb ... wiek to młodszy żem jest heh :(( Spojrzenie to niewiem zielone oczy mam napewno nie wygląd na grzeczne dziecko :))

Gość kareks
narazie jestem w domu :)) a jednostka radiostacja Warszawa wesoła łaczność :))

Gość kareks
Dlatego siedzie tak długo bo korzystam z czasu który mi pozostał :)Ale pogadajmy o tobie ja to nieistota osoba ty się liczysz :)))) Jakie masz zainteresowaniaczego słuchasz no i to co tam zadałem wcześćniej jakbyś mogła odpisać to bym był wdzięczny :))

Gość kareks
Może to troche gupi temat i miejswce na poznawanie się hehe :) tak troche ale wkońciu wszędzie dobrze a co tam :)

Gość kareks
Może to troche gupi temat i miejsce na poznawanie się hehe :) tak troche ale wkońciu wszędzie dobrze a co tam :)

Gość józia
to umowmy sie tak: zadajesz pytanie i najpierw sam na nie odpowiadasz a potem dopiero ja. zeby bylo szybciej pytaj o kilka rzeczy na raz. tylko spiesz sie bo zaraz uciekam spac :)

Gość kareks
Jakie masz zainteresowaniaczego słuchasz Muzyka Hip-Hop Rock ,, niektóre inne kawałki :)co tam w ucho wpadną Historia , Siatkówka , Filozfia , Psychologa troche tam hehe , teologia , niewiem troche tam nabieżacą politologi takie nudne ale to fakt ... sporty rózne piłke no wszystko po trochu co się tam da.... Spoktaknia jakies iprezy.. wycieczki .. słuchać rad ludzi mądrzejszych odemnie ....cięzką prace to tak po krótce... :)

Gość kareks
Ale to tam tego niewiele bo ja światopoglądowiec hehe TERAZ TY TYLE CO JA :))))

Gość kareks
Zendlalaś Juzia heh ???

Gość kareks
Chyba zasnełaś szkoda .. no to narazie jutro pewnie temat zasypią i nic z tego nie będzie ehhh trzymaj się :) Fajna z ciebie osóbka choć mało cię znam taka normalna :)

Gość józia
oczywiscie musyka, wszystko co wpada w ucho, lubie szybkie i wesole kawalki ktore dodaja energii. choc czasem lubie tez cos wolniejszego kiedy odpoczywam (np teraz slucham Nelly"over and over" troche stare ale strasznie to lubie) oprocz tego uwielbiam czytac ksiazki, w tej chwili nie mam za bardzo na to czasu ale nadrabiam w wakacje :) ze sportu: rower i silownia, niedawno nauczylam sie plywac wiec czasem basen duzo czasu zajmuje mi dzialanie w kolach naukowych na uczelni. nauka troche mniej :) historia, filozofia, teologia odpada :) podziwiam ludzi ktorzy sie tym interesuja i nie nudzi ich to :) lubie za to ekonomie i wszystkie pokrewne nauki :) starczy?

Gość kareks
józia oczywiscie musyka, wszystko co wpada w ucho, lubie szybkie i wesole kawalki ktore dodaja energii. choc czasem lubie tez cos wolniejszego kiedy odpoczywam (np teraz slucham Nelly"over and over" troche stare ale strasznie to lubie) oprocz tego uwielbiam czytac ksiazki, w tej chwili nie mam za bardzo na to czasu ale nadrabiam w wakacje ze sportu: rower i silownia, niedawno nauczylam sie plywac wiec czasem basen duzo czasu zajmuje mi dzialanie w kolach naukowych na uczelni. nauka troche mniej historia, filozofia, teologia odpada podziwiam ludzi ktorzy sie tym interesuja i nie nudzi ich to lubie za to ekonomie i wszystkie pokrewne nauki starczy?hehe a jednak odpisałaś ... pływanie też lubie i umiem od dawna :)) Możebyśmy razem popyłwali hihhh Hitorie to od dziecka .. a co za tym idzie też Filozofie , SOkratera , plutona , Arystotelesa, cytaty, takie wzmianki i wogóel... ze sportu: rower i silownia, Super sorawy też to lubie choć nie chodze na siłownie bo niema gdzie ..ale w liceum się miało za darmo heh ale to już danwo i nieprawda hehe :) lubie za to ekonomie Ekonomia to miałem1 rok takiej nauki marketing przedsiębiorczośc coś takiego też :) Coś tam się wiem podaż , popyt, inflacje , aktywny rynek itp heh :)

Gość kareks
Lubie też informatyke podstawy tam biblioteczne bo też miałem taką szkołe 1 rok heh :)) ROWER TO SIę śMIGA ksiązki to takie o smierci .. Zofia nuakowska , Henryk grudziński pod fakty Historyczne :) A lubisz np chodzić na dyskotetki ???

Gość józia
hmmm....

Gość kareks
A co najważniejsze to nigdy nie zdradziem , nikogożądnej kobiey czy też kolegi.. Staram się być szczery nawet na internecie:) nie wykorzystuje nie bije ,nie moleswtuje i nie jestem skurwielem :))

Gość józia
to sie chwali :)

Gość kareks
A ty jaka jesteś w tych sprawach Juziu:) Co sądzisz o ty:) A co do seksu to spytam wprost.. co sądzisz i takich analan , mineta , lodach skoro to już erotyka to raz Druga sprawa jakieś połykanie , spermy ,, kup itp to ochydne i nigdy bym na to nie pozwolił dziewczynie ani sam nie robił tego:)

Gość kareks
Moja dewiza wzystko dla ludzi ale z umiarem i kontrolą w picu , we wszystkim :))

Gość józia
staram sie nie oceniac bo nie probowalam niczego procz normalnego seksu wiec raczej nie mam prawa sie wypowiadac. dodam ze nie mam ochoty sprobowac :)