Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareks

Czy masturbacja to zła rzecz ???

Polecane posty

Gość kareks
Józia a Ty co bys wybral? Wiesz juzia fajnie jest poznać opinie kobiet choć wiem że one czesto kłamią i udają a takie coś to ankieta :))Sprawdzenie nawet jeśli to tylko teoria ich odpowiedzi to zawsze lepszy rydz niż nic..

Gość kareks
Józia a Ty co bys wybral? Ciebie bym wybrał Juziątko :PPP

Gość kareks
7 raczej Ponieważ dobroć duchowa , pomoc innych , bezinteresowana dusza jest ważniejsza pod mądrości :) Moje zdanie .. Bo wszystko cię traci a dusze nie :)) Zostaje z niami po smierci nawet :) A ty Juzia z tym brzydalem mądralom to w 100 % szczerze czy tylko tak odpisz prosze co ci zależy :))

Gość kareks
Józia ????????? jesteś malutka :)

szczerze tylko zrozumialam to inaczej. dla mnie czlowiek madry to nie tylko ten ktory posiada duza wiedze ale tez (jak juz napisales) dobry, pomocny, bezinteresowny itp.

Gość kareks
NO :) JUZIA A PODAJ MI SWOJE 3 ZALET I 3 WADY TYLKO WSZYSTKO SZCZERZE JAKBYś MOGłA :))))

Gość kareks
Józia dlaczego Ty mnie tak wypytujesz ? A jak wiedzieć coś o tobie jak nie bede pytał tylko siedział cicho CO :PP Pozatym podoba mi się twoja menatlnośc :P

wiec wrocmy do wczorajszych zasad. pytasz i od razu odpowiadasz. potem ja :)

Gość kareks
Józia dlaczego Ty mnie tak wypytujesz? A co robisz w ciągu dnia tak normalnie zazwyczaj to może ty mnie powypytujesz jak ci to przeszkadza chyba że nielubisz jak się ciebie ktoś coś pyta :)

Gość kareks
No to mówie Zalety 1 szczery, nie licząc blefowania czasem na necie ale blef a kłmastwo to róznica w realu prawie zawsze szczery. 2 Wierny , nie zdradzający , 3 uczuciowy, Wady 1Spóżnialski czasami 2 Czasem wpadający w depreche :PP 3 Nieśmiały czasem.... i tego tam jeszcze troche jest hehe:Pp

Gość kareks
Józia dlaczego Ty mnie tak wypytujesz? A co robisz w ciągu dnia tak normalnie zazwyczaj to może ty mnie powypytujesz jak ci to przeszkadza chyba że nielubisz jak się ciebie ktoś coś pyta AKTULANIE JESTEM CHORY SIEDZIE W DOMU >:) SIEDZIE NA NECIE ... ROZMAWIAM Z TOBą SłUCHAM , MUZYKI , ODWIEDZAM ZNAJOMYCH, CZASEM JAKAś DOMóWKA ,, WOJSKO ITP :)

normalnie w ciagu dnia jestem na zajeciach. moje pytanie: kim Ty tak naprawde jestes? moim zdaniem cos krecisz. udajesz kogos kim nie jestes. mam racje? tylko szczerze

a wad i zalet nie bede wymieniac bo Ty juz to zrobiles. :) a moze Ty mnie znasz co?

Gość kareks
Józia normalnie w ciagu dnia jestem na zajeciach. moje pytanie: kim Ty tak naprawde jestes? moim zdaniem cos krecisz. udajesz kogos kim nie jestes. mam racje? tylko szczerze a TY JESTEś PRAWDZIWA ?PP do końca Juziu czy też udajesz Ja jestem to co tu napisałem wszystko !!!! :) To prawda z wyjątkiem takim że jestem już żołnierzem ale czekam na wyjazd do jednostki dopiero :)) Wyprzedziłem troche fakty a tak to wszystko to co napisane to 100 % Autentyk moge przysiac własna krwią heheh A TY co ??? A nick to rzecz nabyta raz się ma taki raz taki :) jak pseudo na netach :)

w moim przypadku rowniez wszystko jest prawdą :) oprocz imienia :)

Gość kareks
Józia a wad i zalet nie bede wymieniac bo Ty juz to zrobiles. a moze Ty mnie znasz co? No to co że ja to zrobiłem :((( Ale ja chce znać twoje bo ja nie umiem telepatycznie ehehehe Znać cię no znam z wirtula 2 dzień a z reala niestety nie he :( Jakbym znał a tobie by to nie przeszkadzało i mieszkał koło ciebie to by mnie tu nie było gdzie jestem tylko u ciebie heh bym był :PPP

Gość kareks
Józia w moim przypadku rowniez wszystko jest prawdą oprocz imienia Tak myślałem ale to nie kłamstwo tylko spryt labo blef hehe to jak masz na imię tajemnicza :PP

ale ja bym napisala dokladnie to samo, dlatego zapytalam czy mnie znasz :)

Gość kareks
ale ja bym napisala dokladnie to samo, dlatego zapytalam czy mnie znasz aha chodzi ci oto czy ta osoba z która wczoraj rozmawiałaś to dziś też jak jeśli chodzi oto to tak tak tak .. A jeśli nie jeśli chodzi ci oto że masz inaczej a masz inaczej na imię tomi to nie przeszkadza niewiemoco ci chodzi :(( ZNAM CIę Z WIRTUALA ALE NIEZ REALA .. JUZIąTKO...

Gość kareks
Józia to podaj 1 literke imięnia i tylko tyle hehe :Pp Wczoraj przed spaniem mówiłaś że !! idzesz jeszcze oglądnośc telewizot to wiesz co na 2 jak masz w pokoju gdzie komputer sobie daj Kombi śpiewa i jakiś koncert jest jak lubisz :PP

Gość kareks
Józia juz tak zakreciles ze ja tez nie wiem Bo jak bede w warszawie stancjonował to może siękiedyś spoktamy hiihh ;P

Gość kareks
Józia miestety nie mam w tym pokoju telewizora. Aha to szkoda a ty bys chciała mnie spotkać bo ja ciebie bardzo ;PPszczerze a daleko do warszawy mieszkasz boja tam na jakiś oóboczu będe koło warszawy... niema tak w okolicy twojej jakiś jednostek wojskowych hehe :))