Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w uczuciowych opalach

czy mozna zakochac sie przez internet?

Polecane posty

wyjazd nie pomoze, internet jest wszedzie zapytaj go wprost czy ma dziewczyne, to tylko netow znajomosc, naprwde nie ma sie co martwic jesli nic z tego nie wyniknie, jesli zle odbierze Twoje zapytanie to znaczy ze nie ma co o nim marzyc, bo sie tylko zadreczasz, powodzenia :)

Gość RHIN BAC
Lepiej niech będzie sama niż jeśli ma iść na takie spotkanie. Ja bym nigdy nie poszedł. Nikt sobie ze mnie nie będzie robił polewki. To może prowadzić do nieprzyjemnych sytuacji

nie mozna zakochać się przez internet, ale w osobie poznanej w internecie tak, mozna się zakochać. Ja poznałem kochana kobietę tu na kafe :D

Gość RHIN BAC
Ja odradzam spotkania i kontakty przez gg Autorka to już trudno Niech się spotka i zobaczy czy on jej pasuje

Gość ejay22
Niedawno poznałem dziewczyne w necie. Przyjemnie nam sie rozmawiało i coraz bardziej sie nakręcaliśmy, ale jako że wiem że net to nie to co real to gdzieś po tygodniu zaproponowałem jej spotkanie, na które chętnie sie zgodziła. W rzeczywistości bardzo miło sie rozczarowałem. Okazała sie cudowną, sympatyczną dziewczyną i nawet w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciach :) Zauroczenie trwa nadal. Nawet jeśli nie bedziemy razem to zostaniemy dobrymi przyjaciółmi.

Gość w uczuciowych opalach
gadalam z nim. zaproponowalam tak niezobowiazujaco ze milo by bylo tak kiedys sie zobaczyc. on powiedzial no fajnie, jakos sie zgadamy ale nie zapropoowal konkretnego terminu. wedlug mnie przegrana sprawa:(((

Gość RHIN BAC
To teraz możesz mieć oczy otwarte na innych