Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna mojego chłopaka

Nie pracujecie, ze na kafe macie czas?

Polecane posty

Gość pasta lassari
A jakie to sa wolne zawody? przyklady.

Gość to przyznam się
bez bicia - ja też jestem polonistką, ale raczej z przypadku i bez powołania, siedzę w domu, bo nie mam pracy i nie chcę uczuć w szkole. To mnie przeraża.. Czuję sie niepotrzebna i odizolowana od świata, mam mega doła..

Gość to przyznam się
problem polega na tym, że mieszkam w małym mieście bez perspektyw z jedną gazetką, która ma już od dawna zajęte stanowiska, nawet mnie na staż nie chcieli przyjąć..

Gość to przyznam się
dzięki, w ogóle to tak sobie myślę o podyplomówce jakiejś, 2 latka się przemęcze jeszcze.. tak seroi to chciałabym wychodzić z domu mieć kontakt z ludźmi, normalną pracę, na razie buszuję po kafe

Gość łączenie tematów
Pytanie 16:23 mam pytankoo Prosze o powazne podejście do sprawy,nie daje mi to spokoju od wczoraj. A mianowicie chciałabym Wa wszystkich zapytać,tylko prosze o powżne wypowiedzi,to nie jest zadna prowokacja wiec prosze mnie nie wyzywac i nie podszywac sie poniewaz nie lubie tego na kafeterii ze sie bez przerwy ktos podszywa. Moje pytanie ktore wymaga od czytajacych ogromnego skupienia,koncentracjii i pelnego zaangazowania oraz przede wszystkim pelnozdaniowej odpowiedzi. Pytanie,o ktoreym pisze, brzmi...................... .....Jak Wy k**wa znajdujecie czas żeby przesiadywać tu całymi dniami? 16:24 lwuska i wlasnie dobre pytanie 16:26 IIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOO K**WA TAK SAMO JAK TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY 16:26 aaaaaaaaaaaaaaale odpowiem zgodnie z prawda. Nie przesiaduje calymi dniami bo pracuje 8 godzin. Ale reszte czasu marnotrawie na kafe. Nie jestem dumna z tego. Po prostu mam cholernie puste zycie-nie mam nikogo tylko swinke morska i 4 sciany ot, cala prawda 16:27 Józia 16:29 aaaaaaaaaaaaaaale2 ja podobnie jak kolezanka wyzej, pracuje 8 godzin i reszte czasu siedze na necie. a na kafe bo moje zycie rowniez jest puste. ps aaaaaaaaaaaaaaale moze sie poznamy ? gg1557100