Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie taki---

SUPER matujacy i kryjacy PODKLAD!prosze doradzcie!!!

Polecane posty

Gość znacie taki---

i zeby nie zatykal porow,do 150 zl !

Gość fgdfg
LA ROSHE POSAY do cery mieszanej i tlustej...70 zl

Gość mieszkam w niemczech kurcze
gdzie go dostane co to za firma? jakie maja kolory? moze ktos zna inne

Gość fgdfg
ja go kupuje w aptece...zreszta tylko w aptekach jest dostepny...ale jest super...koloty maja pzrerozne..ja mam np dosyc ciemna karnacje ale palete kolorow maja duza...jest rowniez taki puder do cery suchej....do tego wygladzaja powierzchnie skory...nie ma efektu maski...naprawde polecam..ja uzyma go od lat

Gość fgdfg
aha a jest to firma francuska...i nie kupisz ich produktow w drogerii

Gość powiedz mi kochana jak on sie
dokladnie nazywa

Gość roletka
ja sie wymawia nazwe tej firmy LA ROSHE POSAY?? Zeby nie miec wstydu w aptece jak poprosze o ten podkład :) bo chyba go kupie, wiele osob chwali. POzdrawiam

Witaj, polecam Max Factor Lasting Performance. Używam, zadowolona bardzo jestem, kosztuje w Sephorze ok 60zł. Ale najpierw pod podkład nakładam Wygładzającą baze Cashmere Perfect Dax Cosmetix. REWELACJA, skóra jak aksamit, przedłuża działanie podkładu.

Gość patrzcie patrzcie
la rosze possij

Gość roletka
[ la rosze posej ]? dobrze? :)

Gość patrzcie patrzcie
possaj tam mialo byc a baze dax mam i jest bez-na-dziej-na, skzoda kasy, loepiej dolozyc te 40 zl i kupic lepszy podklad

Gość fgdfg
LA ROSHE POSAY -podkład do cery tlustej i mieszanej,,,,badz suchej...tak powiedz w aptece a na opakowaniu pisze dokladnie "UNIFIANCE" POND DE TEINT LISSAGE OPIIQUE OPTIC SMOOTHING MAKE-UP:)

Gość ja wiem kochana jak to sie mow
i ale ja myslalam ze moze jeszcze cos do tej nazwy dojdzie. ksandi--------- ja miszkam wniemczech wiec tez mam tu rossmann ale nie moge znalezc lastinga!!!! szukalm go juz! moze w duglasie maja:) musze zobaczyc! maja ladne kolorki??

Gość roletka
dzieki :)

Gość fgdfg
WYMAWIA SIE "la rosze posej" jakos tak..ja zawsze tak mowie i nikt na mnie w aptece krzywo nie patrzy:)mam rowniez z tej firmu puder w kamieniu i tej jest extra...dodam ze maja oni rowniez pudry silnie kryjace koretktory itd,,..ktore ktyja nawet blizny slady itd. maja bardzo szeroka oferte,,,,np pudry ktore nawet tatuaze kryja...maja tez kremy itd itp......nie sa to rzeczy tanie ale naprawde warto...

Do \"patrzcie patrzcie\" - Tobie nie pasuje a mnie akurat bardzo. No i nie jest to baza MATUJĄCA ale WYGŁADZAJĄCA. Wiesz...o gustach sie nie dyskutuje ;) Pozdrawiam :)

Gość fgdfg
ja nie lubioe tych baz pod podkald...mialam i z dax i z dermiki i wole sam podklad..ladniej wygalda...wydaje mi sie ze te b azy pozostawiaja na skorze film a puder sie po nim maze i maze...i wcale nie matuja dlugotrwale

Hmmm Dziewczyny skoro tak chwalicie, to ja tez zapytam po weekendzie w aptece o La Roche..., tylko ja mam z kolei problem bardzo jasnej cery i zawsze mam klopot z dobraniem koloru, mam nadzieje, ze bardzo jasne kolory tez maja w palecie.

Gość ja powtorze
co ktos juz polecil Max Factor Lasting Performance - genialny, kryje moja tradzikowa cere doskonale i jest mega trwaly i nie brudzi, bo czasem wystarczy gdzies dotknac twarza i slady okropne.

Gość okropność..
Unifiance dobrze kryje, ale po godzinie bardzo świciła mi się skóra.

Gość niuinia
ej słuchajcie bo ja niemam bo zastanwaim sie zeby kupic ten podkład z AA rozswietlający i chciałabym zeby zakrył takie malutkie blizenki która uzywała?? jak myslicie zakryje? prosze o odpowiedz

Gość niuinia
tam miało byc niemam za bardzo co do ukrywania

Gość podarta jestes
do ksandi to ze komus nie odpoqwiada kosmetyk, nie znaczy ze musisz od razu prowokowac, stara brzydka szmatko

Gość Max Factor Lasting Performance
mówicie o tym w kompakcie czy fluidzie?

Gość kaledonia
max factor lasting performance jest we fluidzie:) Gorąco go polecam.Kryje przebarwienia na skórze i matuje,ale oczywiście bez pudru i tak się nie obejdzie. Najlepiekryje Dermacol(10zł np allegro,esentia)

Gość dermacl jest za ciezki
i niezdrowy dla cery! a lasting nie moge nidgzie dostac! w niemieckich rossmannach go nie ma! dajcie bitte link ok?

Gość a co myslicie o
revlon color stay ?

Gość podklad
szczerze polecam ten revlona, jak dla mnie byl idealny, do momentu kiedy byla promocja rok temu w swieta i juz nie byl taki jak 'bez promocji', moze teraz znowu jest bez promocji;) tylko trzeba dbac przy okazji o to zeby buzia byla nawilzona, czyli najlepiej jakis kremik nawilzajaco regulujacy na noc i po problemie podklad idealnie sie trzyma dosyc dlugo i tak szybko sie nie swiecimy tylko z nim to nie mozna miejscowo, trzeba cala buzie i w miare szyblo rozprowadzac, bo tak jakby zastyga

Gość gość
u mnie od niedawna na pierwszy miejscu jest liquid control od eveline. Efekt matu jest naprawdę dobry i długo sie utrzymuje, choć buzia nie robi się taka płaska jeśli wiecie co mam na myśli. I to mi się własnie podoba. poza tym ma świetne krycie. Wystarczy sobie poptrzeć na youtube na recenzjach :)