Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieoszlifowana

Piekne,,a zarazem brzydkie,,

Polecane posty

kobietki...🌻 dla Was..trzymajcie sie.To prawda ze spolecznosc rzadko akceptuje innosc, ale nie przejmujcie sie, macie swoje zycie, swoich partnerow, oni Was kochaja i to jest najwazniejsze.A ile jest zdrowych osob ktore sa samotne? ja mam 4 miesiecznego synka u ktorego juz pojawil sie problem z oczkami..bardzo sie boje o niego i jego przyszlosc.. zycze Wam dużo zdrowia !

Gość nieoszlifowana
Kangurek,,,to prawda,ze ze trzba pozytywnie do zycia podchodzic,i ciesze sie,ze Twoj maz umie sie z tego smiac,,nie wiem jakiego kalibru choroba jest u niego rozprzestrzeniona,a poza tym faceci zawsze mniej sie martwia o wyglad zewnetrzny ;) choc nie mowie,ze sa niedbali,,po prostu kobieta zawsze chce byc piekna,, Powodzenia dla meza,,i niech sie trzyma,,ciesze sie,ze podchodzi w ten sposob do choroby,, Duza graba dla niego 🖐️ Daffodile,fakt,,jest to wazne ze mamy partnerow i nas kochaja,,i zdaje sobie sprawe,ze duzo trudniej by mi bylo gdybym byla sama,,Wiem,ze mam w nim oparcie,,ale to nie o to tutaj chodzi,,Chodzi o zaakceptowanie samej siebie,,niesttety ja nie potrafie,, :( Juz jestem zmeczona wiecznymi probami pozbycia sie tego dziadostwa,juz mam to od dziecka,,naprawede wiele lat,i mimo,ze on mnie kocha taka jaka jestem,kocha nawet kazda kropke na mym ciele,,ale ja nie umiem na siebie patrzec,,:( A co do oczka ,to nie lekcewac zadnych niepokojacych objawow. Mojemu tez uciekalo oczko do srodka,bylam juz dwa razy w szpitalu z nim na badaniach,niestety caly czas twierdza lekarze,ze wszystko jest w porzadku,,ale ja ciagle widze jak te oczko ucieka,, Moja lekarka tez widzi ,ze jest cos nie tak,dostaje skierowania na badania,a w szpitalu mowia ,ze jest OK. Hmm,,tez sie niepokoje o niego,tymbardziej,ze maz ma wade wzroku,na jedno oko prawie nie widzi,(choc on w ogole nie ubolewa nad tym,,a w zasadzie to ma lepszy wzrok ode mnie :) )boje sie,czy nie bedzie to jakos razem powiazane,,,czy to jakies dziedziczne nie bedzie,,, Pozdrawiam wszystkich!!

Gość anka00
nieoszlifowana mam pytanie a czego uzywasz na luszczyce i czy twoje dziecko tez ma???