Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

WYSOKIE KOBIETKI - dlaczego macie kompleksy?

Polecane posty

Gość kobitka jakas
ja mam 173 i mialam wrazezenie ze jestem taaaaaaka wysoka ... choc prawda jest ze mezczyzni ogladaja sie za wysokimi kobitkami

Gość mała małsosia
kto wie... ja jestem otwarta na propozycje. gdybysmy mieszkali blizej to nie byloby problemu chyba

Gość dobrze ze wrocilem
bo szykuje sie jakies GangBang 🖐️

Gość mała małsosia
ja zmykam narzaie- musze sie zbierac bo moje male zaprasza dzis na obiad:-) mam nadzieje ze topic nie padnie i pogadamy czasem zagladne pozniej a tymczasem BUZKA!:-)

Szkoda, że jesteśmy biali, bo mogli byśmy rozdawać autografy podając się za gwiazdy NBA :P

Gość mała małsosia
BounceYa zawsze sie smarnac mozna na czarno... papa

Gość yta
Mam 173 cm wzrostu i chciałabym być trochę niższa, bo przy tych wszystkich "kurach" i "niskopodwoziówkach" czuję się jak olbrzym. A przecież taka aż wysoka nie jestem. Prawie na wszystkie "patrzę z góry". A jak założę szpilki, szkoda gadać. Wiem , że wiele kobiet zazdrości mi takiego wzrostu i figury, ważę ok. 54 -55 kg, ale czasami mi z tym źle.

180cm to fajna sprawa :) ale nie potrafilabym sie pogodzic, na waszym miejscu tym, że nie moglabym nosic moich ukochanych szpileczek :) Ja sama mam 170cm, na codzien chodze w szpileczkach , raz 8cm , raz 10cm (roznie) i czuje sie super majac w nich 180cm :) Pozdrawiam :)

Raz jeszcze apeluję do wszystkich - bez \"kur\" i \"niskopodwoziówek\" proszę!

haha przypomnialo mi sie jak w tym wlasnie sklepie do ktorego z wielkim zapalem sie wybieram podrywal mnie facet :D i wlasnie zwrocil na mnie uwage ze wzgledu na wzrost :P pierwszymi slowami ktore do mnie wypowiedzial bylo - ile masz wzrostu? :O:D a potem uzalal sie ze tak nieduzo jest wysokich dziewczyn, ze wiekszosc to pokurcze :O:D ale splawilam go :P

ale mu mozemy nosic szpilki :D kto nam zabroni? :P ja nosze sie z zamiarem kupienia takich letnich i przekonania sie do tego :P bo noga super wyglada w szpilce ;):P