Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

WYSOKIE KOBIETKI - dlaczego macie kompleksy?

Polecane posty

To był apel otwarty :D A tak bardziej serio to wiem jak jest z komentarzami... trzeba znaleźć złoty środek :)

w sumie to mini i dekolt nie sa potrzebne zeby wygladac seksi...najwazniejsze by tak sie czuc niezaleznie od tego co ma sie na sobie ;):P

Pewnie wychodzi ze mnie moja prostacka samczość :P, ale ja czasem lubię zmusić moją dziewczynę (opiera się jak diabli :D) do nieco wyzywającego ubioru... ;)

nie no jasne ze facetow to pociaga :D i ja tego nie potepiam ;) bo jesli dzewczyna ma ku temu warunki to czemu ma nie pokazac tego co ma najlesze ;) bo kiedy ma pokazywac jak nie teraz? kiedy jest mloda ;) problemem sa zawistni i bezlitosni ludzie :O

Moim zdaniem nie tyle zawistni (chociaż może też) co prostaccy. Albo inaczej: prostaccy faceci i zawistne baby :P

Oczywiście chodzi mi o \"wyzywającą elegancję\" (?! ;) ), a nie o jakieś różowe latexowe paski na piersiach i tyłku ;)

No właśnie - ciężko dostać wszelkiego rodzaju erotyczne ciuszki ciężko na wysoką dziewczynę z dużym biustem :/ żeby było śmieszniej na wszystkich opakowaniach właśnie takie panny w tych ubrankach paradują ;)

przyznam sie ze nigdy sie tym nie interesowalam wiec nie wiem :P:D ale moze sie zainteresuje :D czyli nie tylko z jeansami sa problemy? ;)