Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BounceYa

WYSOKIE KOBIETKI - dlaczego macie kompleksy?

Polecane posty

A no. Z bliska nie wyglądają aż tak fajnie, bo nie są najlepszej jakości, ale i tak są super.

Tanie nie są, ale ja np. chętnie inwestuję w damską bieliznę i \"bieliznopodobne\" :P

No bo nie są tandetne tylko po prostu na zdjęciu wszystko zawsze wygląda trochę ładniej. Przede wszystkim modelki ;)

Zainteresuj go tematem, pokaż mu się w jakiejś sexownej bieliźnie, może zaskoczy ;) hehe

no w erze Photoshopa niczemu juz nie mozna wierzyc :O;) potem faceci rozcarowani ze takie panny nie chodza po ulacach...a takich po prostu nie ma :P

No wiesz, te CHWILE są wyjątkowo ważne. Nawet jeśli chcę się od razu \"rozpakować\" ukochaną to o niebo przyjemniej jest zdejmować jej sexowną bieliznę niż jakieś wielkie galoty hehe ;)

Ja mam o tyle ciężką sytuację, że moje \"książki\" to właśnie komputer ;)

ehh... bo siedzę i czekam i czekam i czekam.. i próbuję sobie to czekanie jakoś zająć :)

wiesz co, powiem Ci ze ostatnio gdy przyjechal kamerzysta krecic film na studniówkę kolezanka poprosila mnie zebym stanela troche dalej od niej bo czuje sie przy mnie jak wielkolud(ona- 180cm, ja-150). nie wiem dlaczego jej to przeszkadzalo, bo to przeciaz niskie osoby czesciej maja kompleksy...

i ja jestem wysoka, ale nigdy mi z tym zle nie bylo:)

Gość i dobrze

Gość też wysoka...
wróciłam,ale miałam do nadrabiania w czytaniu. Zaraz zmykam bo przede mną pasjonująca nauka teorii z matmy:( Ja mam raczej mały biust 75B dokładnie ale ja się z nim dobrze czuje i niewyobrażam sobie siebie w miseczce DD:P buźka

Gość poooodnoooooosze