Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kriss73

Lista osób, które wpadły po stosowaniu plastrów Evra

Polecane posty

Kriss, przepraszam za dygresję, ale to może być ważne. Czy Twoja żona nie miała odczynu alergicznego na skórze pod plastrem? W przypadku takich zmian dochodzi do nieprawidłowego wchłaniania hormonów (nie tyle, ile trzeba organizmowi), no i ryzyko wpadki większe. To raz. Dwa: czy Twoja żona ma absolutną pewność popartą badaniami, że nie ma przyczyn organicznych, które weszły w interakcje z hormonami? Jeśli przymierzasz się do postępowania przeciwko firmie czy coś w tym stylu, warto, byście wzięli takie czynniki pod uwagę.

Gość meg23
raczej to mało prawdopodobne żeby twoja żona wpadła stosując tak jak trzeba evre? żadnych antybiotyków, żadnego odklejania się,żadnych wyjazdów zagranicznych? jeśli nawet by na nią nie działały to można były to zauważy c w pierwszym miesiącu stosowania tzn. że organizm nie reagował na te hormony.

nie wiem może twoja żona specjalnie wpadła ja stosuję plastry 3,5 roku i dwa razy odkleił mi sie plasterek ( z mojej winy solarium i bardzo długa gorąca kąpiel ) i jakoś nie wpadłam także spytaj żone czy to napewno wpadka

Gość plastromaniaczka
ooj ojojoj stosuje plastry dziwnie sie czuje w tym mies (2gi mies stos) zrobilam test - negatyw ale sama nie wiem, mam jakies bole brzucha od 3dni i mdlosci i szlag mnie trafia...