nomina 0 Napisano Kwiecień 3, 2008 Kriss, przepraszam za dygresję, ale to może być ważne. Czy Twoja żona nie miała odczynu alergicznego na skórze pod plastrem? W przypadku takich zmian dochodzi do nieprawidłowego wchłaniania hormonów (nie tyle, ile trzeba organizmowi), no i ryzyko wpadki większe. To raz. Dwa: czy Twoja żona ma absolutną pewność popartą badaniami, że nie ma przyczyn organicznych, które weszły w interakcje z hormonami? Jeśli przymierzasz się do postępowania przeciwko firmie czy coś w tym stylu, warto, byście wzięli takie czynniki pod uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg23 Napisano Kwiecień 6, 2008 raczej to mało prawdopodobne żeby twoja żona wpadła stosując tak jak trzeba evre? żadnych antybiotyków, żadnego odklejania się,żadnych wyjazdów zagranicznych? jeśli nawet by na nią nie działały to można były to zauważy c w pierwszym miesiącu stosowania tzn. że organizm nie reagował na te hormony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola81 0 Napisano Sierpień 10, 2008 nie wiem może twoja żona specjalnie wpadła ja stosuję plastry 3,5 roku i dwa razy odkleił mi sie plasterek ( z mojej winy solarium i bardzo długa gorąca kąpiel ) i jakoś nie wpadłam także spytaj żone czy to napewno wpadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plastromaniaczka Napisano Sierpień 26, 2009 ooj ojojoj stosuje plastry dziwnie sie czuje w tym mies (2gi mies stos) zrobilam test - negatyw ale sama nie wiem, mam jakies bole brzucha od 3dni i mdlosci i szlag mnie trafia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MDaisy_80 0 Napisano Sierpień 26, 2009 Kris a po co Ci ta lista? Żonie nie wierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach