Gość anna72 Napisano Styczeń 9, 2007 moja corka ma 5 lat a ma juz numer buta 32 czy to naprawde tak duzy rozmiar na ten wiek? jakie stopy maja wasze dzieci? w sklepie z obowiem mowia ze duze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E_S_C_A_P_E 0 Napisano Styczeń 9, 2007 nawet jeżeli duże to wcale się tym nieprzejmuj, ja jako wczesna nastolatka byłam bardzo niziutka i mialam duże jak na mój wzrost stopy, na szczęście urosłam a stopy są teraz proporcjonalne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beznicka Napisano Styczeń 9, 2007 ja mam 26 lat i w tej chwili rozmiar 35, 5 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia_24_4 Napisano Styczeń 9, 2007 beznicka malusienkie nozki masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beznicka Napisano Styczeń 9, 2007 bo cala jestem mala ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coboka 0 Napisano Styczeń 9, 2007 trzeba dokładnie pomyśleć po kim ma takei kulfony, jak po listonoszu to wiadomo, do szybkiego chodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiwiii Napisano Styczeń 9, 2007 małe te stopy to napewno nie są. Ale może on ajest duża dziewczyna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olkaa 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Mój syn ma 4 lata i 29, więc myślę, że to duże stopy. No chyba, że jest wysoka. Ale i tak nic nie zmienisz, więc sie nie przejmuj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja kumpela Napisano Styczeń 9, 2007 kończy w czerwcu 28 lat i ma rozmiar buta 33:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza 0 Napisano Styczeń 9, 2007 Moja córci ama 5 lat a rozmiar 33,jest wysoka jak na swój wiek wiec sie nie przejmuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile córcia ma wzrostu Napisano Styczeń 9, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irminka Napisano Styczeń 9, 2007 moja ma 5.5 lat i 31...jest dosc duza i jeszcze sie tym nie przjmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jeju Napisano Styczeń 10, 2007 A moja córeczka ma 12 lat i od roku nosi 40-41. Zależnie od rozmiarówki. Nie jest to nienormalne, bo jest w jej klasie dziewczynka z nogą o 1 rozmiar większą:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harlekin Napisano Styczeń 10, 2007 moja kolezanka nosi 42 i zaklada buty ojca, w wieku 12lat nosila 40-41 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gąbka z tesco Napisano Styczeń 10, 2007 i tak nic nie zmienicie , wiec czym się martwic ? a ze stopami to tak jest , one rosną sobie , reszta sobie , a na końcu wszystko wygląda dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ARA Napisano Styczeń 12, 2007 Mój syn ma 30 i 6 lat jest Sredniego wzrostu. wyjmij wkładki z butów i sprawdż jakie są nogi bo przecież dzieciom kupuje się o 1 rozmiar większe buty. Jeśli Cię to niepokoi to najlepiej zapytaj lekarza ortopedę i będziesz miała jasność i spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyninka Napisano Styczeń 12, 2007 A ze mnie jak byłam mała to się smiali (w domu), że kaczor jestem, bo takie duże stopy miałam... teraz noszę 40, jestem średniego wzrostu, czyli chyba moje stopy nie są jakieś nienaturalne. Licze jednak, że skoro od dzieciństwa miałam duże stopy to daleko na nich zajdę!! :) heheh pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklep obuwniczy Napisano Styczeń 12, 2007 teraz dziewczyny mlode maja takie wielkie stopy ze szok.adidasy to dla wielu 41 sa za male.a to wszystko ze jak byly mniejsze to mamusie chcac zaoszczedzic kupuja im buty o rozmiar wieksze,zeby dluzej ponosily...ile?5 lat maja nosic jedna pare?? co za sposob myslenia? kupujcie tansze,ale czesciej.i nigdy nie wieksze.buty i tak sie zawsze ciut rozejda,a przynajmniej nie ma problemu z 15-letnia corka i jej 42 rozmiarem stopy... pracuje w sklepie i widze co sie dzieje,wierzcie mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2014 Ale kompetentna osoba,głupoty opowiadasz!!!co ma wiekszy rozmiar buta do długości stopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2016 Moja córka ma 12 lat przy wzroście 176 i rozmiar stopy 45 mam nadzieję,że już jej więcej nie urośnie bo kupić buty nastolatce w tym rozmiarze to nie lada wyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2016 weź nie żartuj.mój mąż ,chłop 1,87 nosi 46 i jest to gigant.ma problem czasami kupić obuwie. chyba się pomyliłaś i miało być 35 a nie 45. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach