Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22

Jak odzyskac naturalny kolor włosów ?

Polecane posty

Gość 22

Farbowałam włosy na różne kolory(farbą trwałą) naturalnie jestem srednią blondynką (jak Jesicka Alba) jednak zauważyłam że moje odrosty są bardzo ciemne. Chce teraz odzyskać naturalny kolor włosów czy to jest możliwe ? Będę miała taki kolor jak przedtem

Gość kamysia
niestety jedynym rozwiązaniem jest albo ścięcie włosów, albo zafarbowanie ich na kolor jak najbardziej podobny do Twojego naturalnego:) pozdrawiam

Gość ala22
albo dekoloryzacja,ale stanowczo odradzam bo ma to bardzo negatywny wplyw na strukture wlosa.Wiem bo jestem przyszla fryzjerka :)

Gość hi
mialam dekolorozycje , wrocilam z czarnych dso blond. Rzeczywiscie inwazyjny zabieg, ale po kilku miesiacach wlosy wyglądaja juz ok

Gość apolka
poczekać aż całe odrosną, nie ma co sie sugerować kolorem odrostów, on jeszcze jest mało określony

kolor odrostów widzimy zawsze w świetle pozostałych włosów - przy rozjaśnianych włosach wydaje on nam się ciemniejszy niż wcześniej, przy ciemnych - jaśniejszy ;) poza tym, włosy jaśnieją pod wpływem słońca, a odrosty są na nie za krótko wystawione.

Gość andzialipka
Ja też mam średni blond a po farbowaniu zdawał się być ciemniejszy i taki mysi. Pofarbowałam na mniej więcej taki jaki miałam wcześniej, oczywiście po pewnym czasie miałam odrosty ale z biegiem czasu były mniejj widoczne aż wrócił mój własny kolor. I teraz jestem szczęliwą posiadaczkąnaturalnych blond włosków pozdrawiam