Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój R.

kochanie..

Polecane posty

Gość Twój R.
pamiętam jedno zdarzenie.. o czymś rozmawialiśmy..wysłałaś mi muzykę..kazałaś zamknąć oczy i wsłuchać się w nią..pomyśleć o czymś przyjemnym.. teraz już wiesz, że o Tobie myślałem a zagubiona łza po policzku mi zleciała.. byłem tak zaskoczony.. że opuszkami palców dotykałem mokrego policzka.. to był ten dzień kiedy zdałem sobie sprawę, że się zakochałem..

Gość do R
mozesz podac tytuł tej piosenki ? albo wykonawce chociaz

Gość kocham Cie...

Gość do R
albo poczatkowe slowa tej piosenki

Gość Ja też Cię kocham

Gość kocham Cie...
co my tu robimy?

Gość nie wiem czy jesteś moim R.
No i chyba nie jestem Twoją, ani Ty nie jesteś moim R.

Gość oszkurdebelans
czytam wszystkie posty R. i mam wrażenie, że to jakiś 15-latek. :P jesteś chłopie nieporadny, zagubiony, bezsilny, nieszczęśliwy, bezwolny i głupi! normalny facet wie co robić, i jeśli mu na kimś zależy mówi o tym właściwej osobie, a nie pisze trywialne teksty w necie.:P

Gość Twój R.
jeżeli macie kogoś obok siebie..kogoś kogo kochacie.. zadzwońcie do niego..albo przytulcie się teraz do niego i powiedzcie mu o swoich uczuciach..miłość to piękne uczucie..jeżeli dwie osoby się nią dzielą.. doceńcie to moje panie miłe..

Gość Ja też Cię kocham
no właśnie nie wiem :D

Gość Twój R.
oszkurdebelans, jeszcze kilka tygodni temu nie pisałbym tak o tym w ten sposób.. i wiedziałbym co robić.. tylko Ona postawiła przede mną mur, który nie mogę przeszkoczyć..jeżeli spróbuję to i ją i to co mam teraz stracę na zawsze.. zrozum..

Gość do R
no i co z ta piosenka ?

Gość co to była
za muzyka?

Gość Twój R.
chcoiaż 15 lat i miłośc w tym wieku to też piękne uczucie.. jeszcze taka dziewicza.. im więcej lat mamy tym więcej dziur w niej widzimy.. a ja znalazłem nieskazitelną tkaninę.. i boję się zniszczyć..

Gość do R.
zadzwonił twój telefon?

nie stracisz, ona tylko czeka żebyś zburzył ten mur. Ja tak właśnie czekam, tylko mój - niemój R. nigdy tego nie zrobi

Gość Twój R.
nie jestem Waszym R... tego jestem pewny.. ale jeżeli tęksnicie za nim.. i macie możliwości kontaktu większe niż ja..nie marnujcie tego :)

Gość co to była
za muzyka?

Gość ja nie mam możliwości
i już nie będę miała, a on jest gdzieś tam po drugiej stronie miasta w akademiku :(

Gość Twój R.
nie wiem czy jesteś moim R.--> chciałbym żeby to była prawda.. tylko Ona nie czeka.. Ona się boi uczuć innych.. bo nie wierzy w nie.. nawet jeżeli byłbym wszystko zrobić, żeby jej tą miłość udowodnić..Ona i tak tego nie chce.. jedyne rozwiązanie..to odkochać się najśmieszniejsze jest to.. że nie chcę!! nie chcę przestać ją kochać, bo dzięki niej i naczej na świat patrzę.. dostrzegam to, co kiedyś nie widziałem.. to zbyt piękne..

Gość co to była
za muzyka R. odpowiedz,zrób to dla siebia

Czy Ty jej przypadkiem czymś nie zraniłeś? wiesz, może też bać się uczuć ale i o nich gorąco marzyć jednocześnie. nie dowiesz się jeśli nie spróbujesz.

Gość Twój R.
tej muzyki było dużo.. wysyłała mi to, co w tej chwli słuchała.. żeby mógł przenieść się myślami do jej pokoju..od muzyki poważnej po pop/rock..

Gość Twój R.
to sama melodia była..

Gość mozajka
a ile ją znasz ?

Gość piękna melodia

Gość Twój R.
nie wiem, czy ją czymś uraziłem..zraniłem..nie mogę sobie przypomnieć..może coś kiedyś napisałem..na początku.. gdzie jeszcze takim pewnym siebie facetem byłem.. może coś napisałem.. co na zawsze skreśliło mnie u niej.. może sam to sknociłem.. teraz już za dużo rozmów za nami..za dużo wspomnień i nie jestem sobie w stanie przypomnieć naszych kłotni czy złych momentów bo za dużo rozmyślam o tych dobrych chwilach a ich było wiele ..:)

Gość piękna melodia
napisz co to była za melodia chyba że nie pamiętasz bo tak mało to dla Ciebie znaczy

Gość Twój R.
kiedyś może i sam z sibie śmiałbym się, że jakiś "sentymentalny ciołek" się ze mnie robi.. ale teraz mam to gdzieś.. co piszą niektórzy.. że gapowaty jestem.. że nie walczę..za słodki..miałki.. pierwszy raz w życiu przestałem być egositą..myślę tylko o Niej.. i mam gdzieś to.,..czy o mnie dobrze mówić będą ..czy u innych będę dobrze wyglądał..będę dobrze postrzegany.. mógłbym wszystko dla Niej.. chociaż wiem jedno.. gdyby to tutaj przeczytała.. mogłaby mi już nigdy nie wybaczyć.. boisz się opini innych, chcesz być nieiwdzilana. ..nie zwracać na siebie uwagi.. ja to wiem.. ale dla Ciebie.. chciałbym Cię uczynić królową mego serca.. i nie przejmuj się niczym.. obojętnie co zrobisz.. i jak.. nigdy nie pozowolę by ktoś Cię skrzywdził.. jedno twoje słowo..

Gość Twój R.
nie wiem, co to za melodia była.. nie znam jej nazwy.. wysłała mi to w formacie mp3..bez wykonawcy..bez tytułu.. po prostu miałem ją wysłuchać.. nie dzielimy się opiniami na temat wykonawców.. ale tej melodii często słucham..