Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój R.

kochanie..

Polecane posty

Gość Twoja I
unikatowy to okreslenie Jego duszy, charakteru:) Tylko on kocha dawac kwiatki, nawet polne. Inni to robią z musu, a jemu autentycznie sprawia to radość:) Uwielbia patrzec w oczka, na twarz, pisać, tulić:) skarb:) faceci naokoło są inni, brakuje im tych cech:) On jest dumny jak kobieta jest inteligentna, osiąga coś, wie więcej - technika, a wielu facetów traci wtedy grunt pod nogami - jak to ona wie wiecej? ja jestem facet ja mam zawsze racje i wiem wiecej:O nie cierpie takich facetów:O Unikatowy i jedyny:) to tylko Robert:)

Gość TWOJA I
R. wracaj bo twoja stara szaleje!!!!!!!!!

Gość Twoja I
Kocham Cię Robercie:) Twoja Izunia:) Chociaż lubie jak mowisz Izzik albo Izzy:) Jestes bardzo twórczy👄 do zobaczenia, odbierz buziaczki na gg:) pewnie juz je masz przyklejone na buzce:) pa Skarbie:)

Gość ja mysle
Kazda ma swojego R ,tylko czasem nie pisza tak jak ten , nie mowia tak jak ten ale zapewne kochaja rownie mocno a nawet i moze mocniej :D

Gość coś widze
że inna para przez przypadek sie złączyła.Ach ten net

Gość do Izunia
jak Ci sie podoba moj opis na gg Szkrabku?

Gość malinka.....
Hej R. naucz innych mężczyzn takiej czułości!!!!!!!!1

Gość no i gdzie jest R

Bardzo mi się podoba, robi się tak cieplutko na serduszku:) Aha i uwielbiam jak mówisz Malutka Kobietka albo Aniołeczek, Szkrabek też fajne:)

Gość do Izunia
wiesz co znaczy ten opis? hm?

Gość do Izunia
oj Izunia a z ilu wyrazów składa sie moj opis? :-)

Gość Twój R.
... dziękuję za miłe słowa...myślę że każdy mężczyna ma w sobie tyle wrażliwości co i Wy drogie panie...bo to dla Was chcemy stawać się lepsi..dla Was chcemy się zmieniać na lepsze.. to Wy dajecie nam chęc do życia. szczęsliwy dzień i spokojna noc gdy myślimy o Was.. Wasze ciałka drobne trzymane w ramionac to jedna z najpiękniejszych chwil.. wspólne patrzenie w oczy.. pełne miłości.. tylko nieodwzajemniona miłość jest ciężka.. Twoja I.. bardzo mi miło, że masz swojego R.. niestety.. ja z Nią nie pisuje na gg.. ona tego nie chciała.. ja nie nalegałem.. a jak ona pisze? ..czy można opisać słowami co czuje się, gdy słucha lub czyta ukochaną osobobę??.. to taka plaeta uczuć, że nie wiem od czego zacząć.. więc obiketywny nie jestem..

Moja Miłość do Ciebie ma smak truskawki :) wiesz co znaczy moja stopka?:) Że będę karmić Cię Miłością do końca Twoich DNi:) brzmi groznie, strach się bac co?:) Ale tak będzie:) wlaśnie

Gość Twój R.
przepraszam za literówki.. jestem dzisiaj w bardziej melancholijnym nastroju.. myślę o Niej i nie wiem ..co dalej z nami.. ze mną.. z Nią będzie bo chyba nie mam prawa pisać MY, bo Ona i ja to dwie oddzielne dusze..

Gość do Twój R
A kiedy ostatnio mielsicie jakis kontakt?...

Gość do R.
nie poddawaj sie !!!!!!!!Jak ktoś tak wrażliwy jak ty może być sam

Gość kochasz mężatkę
a ona kocha swojego męża. dziwne to uczucie, jakim się karmisz :P

Nie pisz tak R. Bo wprawiasz mnie w smutek:( ja i Ty to my:) Tworzymy związek, pamietaj:) A opis masz co składa się z 4 wyrazów, a wazny wyraz to na zawsze:) Piekne:)👄

Gość do R.
ona jest mężątka?

Gość do twoja I
ty jestes nawiedzona czy cooo ?

Gość nie wiem czy jesteś moim R.
ale napiszę. słowa które od Ciebie usłyszałam dawno temu, to zbyt duży ból żebym umiała go udźwignąć. Kiedy odchodziłam łzy płynęły mi po policzkach a Ty o tym wiedziałeś i nie zrobiłeś nie teraz okaże się czy to ja :P

Gość do Izunia
hmmm Izka umiesz liczyc? :-D

Niedawno po świetach dostałam kwiatka:) A tak to przez poezję, forum to tu to tam:) A ja chcę juz Jego, tuz obok mnie:):)

Gość Twój R.
chyba w tym tkwi problem..że za bardzo kocham??.. a po co wiązać się z kimś.. z im wiem, że go unieszczęśliwie..jeżeli nie odkocham się? a Ona nie chce tego uczucia.. przynejmniej teraz.. sam sobie..zperspektywy czasu..dziwie się.. że ja. .kobieciarz..mogłem tak wpaść.. teraz wiem..miłość to podstępne uczucie.. trafia w kogoś i rani prosto w serce powodując powolne umieranie jeżeli antidotum nie znajdziemy w czas.. nie jest mężatką.. nie wymyślającie proszę takich rzeczy o Niej..

Gość do Izunia
a wie moj opis sklada sie z 3 slownie: trzech wyrazów... :classic_cool:

Gość och R.
TY kobieciarz?