Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonida

tebletki Dermedic Normativ

Polecane posty

Gość sonida

Witam czy ktos z Was stosował tebletki Dermedic Normativ przeciw niedoskonałościom skóry? Czy warto je kupic? Jakie macie opinie na ten temat?

Hej. Ja uzywan kapsulki Normativ. Poniewaz to sa suplementy diety warto je brac przez min 2,3 miesiace. Dzialaja na cala skore a nie jak kremy tylko tak gdzie posmarujesz. Efekty powinny byc widoczne po 28 dniach bo tyle trwa odbudowywanie skory. Zalecana dawka to 3 kapsulki dziennie. Jesli nie masz wiekszych problemow ze skory, tylko np z nadmeirnym wydzielanie sebum, zaskornikami, drobnymi zmianami zapalnymi, nie musisz brac 3 kapsulek, mozesz brac np 2 a potem zmniejszyc do 1, ale polecam na poczatku choc przez miesiac brac 2. Co do efektow ja bylam po 1,5 miesiaca bardzo zadowolona, ale podstawa w tego typu preparatach to cierpliwosc i regularnosc stosowania. Jestem dermokonsultantka dermedica, wiec moze wypowie sie ktos postronny. Ale z opinii pacjentek wiem, ze sa rowniez zadowolone. Jak masz jakies konkretne pytania to chetnie odp. Ale jesli wiesz, ze bedziesz miala problem z regularnoscia stosowania to nie ma to wtedy zbytniego sensu..... Jak juz sie je kupi trzeba sie pilnowac miec troche cierpliwosci i efekty beda :)