Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

mniejszy wzrost???

Polecane posty

Gość Kobieta23
Nie słyszałam nigdy o operacji która zmniejszy wzrost-to jest niemożliwe. Pozostaje zaakceptowanie wzrostu

Gość Kobieta23
Jak ty to sobie wyobrażasz,jak oni mieliby to zrobić Nie da sie zmniejszyć wzrostu

nie ma takich operacji co nimy mieliby ci uciąć: stopy? ile masz tego wzrostu? ja mam 183 i nie zamieniłabym się na niższy

Gość kitajec
w azji sa przeprowadzane operacje zwiekszajace wzrost o pare cm, nie wiem czy ktos to robił w druga strone ale pewnie sie da.. jaka masz wolne jakies 100000zł to mozesz sie tym powazniej zainteresowac a jak nie masz to szkoda czasu🖐️

Gość eli.eli
tez o tym słyszałam wiele bogatych kobiet zwłaszcza z chin i japonii które marza by wygladac jak modelki poddaje sie operacja podwyższenia, wiem ze operacyjnie cos sie robi z kośćmi w nogach, ale dokładnie nie wiem:p

Gość niktoś
łamie się i naciąga. Noga się zrasta i jest ciut dłuższa. i tak kilka razy i jest ok

Gość nina21
osobiście mam 170 cm i za nic w świecie bym nie chciała być wyższa. To jest bardzo nie kobiece, a już zapomnij o szpilkach. Pracuje jako modelka i te 170 cm w zupełności wystarcza, a oprócz tego mam chłopaka 190cm ion nigdy sie nie interesował powyżej 170 dziewczynami.