Peachtree 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Witajcie chcę otworzyc topic dla odchudzających sie z ogromnymi problemami. Mi to jakos nigdy nie wychodziło ale chcę się zmienic potrzebuję do tego waszego wsparcia i jakiejs konkretnej motywacji. Narazie mam taką ze mi kolana siadają. Mam na imię Patrycja i Narazie waze ok 75 kg przy wzroście 165 cm. Jestem pulchna od zawsze :) Ciesze sie życiem mimo niepowodzeń i tak okrągłej tuszy jednak sie nie poddaje od jutra przechodze na jakąś dietkę i ćwiczenia i jeszce raz ćwicznia!!! Kto mi pomoże??? Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria81 0 Napisano Styczeń 11, 2007 Witam ja zaczęłam się odchudzać od dzisiaj i chętnie sie przyłącze do Ciebie. Też niestety waga u mnie wskazuje 75 kg przy wzroście 170 cm. Pracuje wiec nie mam czasu na przestrzeganie żadnej książkowej diety wiec zmieniam zmienić po prostu styl żywienia. I od dzisiaj jem owoce, warzywa i ciemne pieczywo w bardzo ograniczonych ilościach. z ćwiczeniami to będzie już gorzej co prawda wczoraj zaczęłam ćwiczyć ale straciłam motywację już po 15 minutach, mam nadzieję że dziś pójdzie mi lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 11, 2007 no ja jestem na diecie od wczoraj... nie głodze się.. licze kcal... i Węgle ( to najważniejsze) siedze na forum całymi dniami z nudów w pracy.... Jakie dietki chcecie stosować!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika***** 0 Napisano Styczeń 11, 2007 hej, ja tez moge sie do was przylaczyc????? ja mam jeszcze gorszy problem, waze 85kg, przy w zroscie 172cm. chce w koncu schudnac, moja wymarzona waga to 55 kg., chce do niej dojsc, chce odchudzac sie z glowa, tzn. nie chce z dnia na dzien schudnac 20 kg, bez przesady, chce to osiagnac stopniowo, cieszyc bedzie mnie na dobry poczatek 65kg. chce schudnac 20 kg do wielkanocy, mozliwe?? zobaczymy.... to jak moge razem z wami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CHAMSKA I BEZPOSREDNIA Napisano Styczeń 11, 2007 Tere fere,a jutro napisze zaczynam odchudzanie od 13.01.2007 kto ze mna? do stracenia juz 21 kg i kolejny topik na ten sam temat ,moze sie dolacz do istniejacego juz ,a nie nudzic po raz kolejny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mika***** 0 Napisano Styczeń 11, 2007 cos ci powiem chamska i bezposrednia, dopisz sobie jeszcze do nicka glupia, zdewesciala idiotka, wtedy bedzie spoko, i odpieprz sie od niej, tak piszesz to pewnie tak robisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pindzia Napisano Styczeń 11, 2007 hej wszystkie grubaski ja tez mam ten problem co wy mam 170 wzrostu i waze 73 kg i do tego mam szerokie biodra.Ja jestem na diecie od wtorku i zaczelam brac tabletki LIDA i czekam na efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pindzia Napisano Styczeń 11, 2007 czy wiecie moze cos wiecej na temat tych tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria81 0 Napisano Styczeń 12, 2007 ja nie zamierzam brać żadnych tabletek, nie wierzę w ich skuteczność, dziś zaczęłam dzień (pierwszy i ostatni!!)od otrąb pszennych - ohyda!! Dużo błonnika dobre ;-) ale nie dla mnie. Poza tym liczę kalorie i zamierzam ćwiczyć codziennie przez godzinkę niestety wczoraj mi to nie wyszło i po pracy leniuchowałam na kanapie! Na początek założyłam sobie 10 kg aby wbić się w szmatki kupione przed rokiem. Słyszałam, że zdrowe chudnięcie to ok 5 kg miesięcznie więc mam nadzieje że do końca lutego mi się to uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanulka71 Napisano Styczeń 12, 2007 Hej Daria81sprubój otrąb pszennych granulowanych z jabłkami są naprawdę niezłe i mozna jeść nawet na sucho.Trzymajcie się dziewczyny ja to tak z boku ,jestem na diecie od trzech dni ale tak pocichutku boto już chyba setna próba i niechcę nikomu mówić bo jak się znów sie nieuda to przynajmniej nie będę słuchała "i poco ci to odchudzanie"a do zgubienia mam bagatela 30kilosków. pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 12, 2007 hej lalki ja tez dziś mam 3 dzień na swoim koncie odchudzania :) jakoś idzie... od dwóch dni nie wziełam grama cukierka itp... Nawet zrezygnowałam już ze słodzika... przy tej diecie musze... PINDZIA.... ja brałam te tabletki.... schudłam 2 kg w tydzien a poźniej waga stała w miejscu... więc sie pozbyłam tylko wody ... wziełam 20 tablet i już ich nie biore... odstawiłam.... Jest tu na forum topic na temat LIDY.... podobno to nic dobrego..... no cóż.. ja tez miałam skutki uboczne przez pierwszy tydzień.. dreszcze, małe problemy ze spaniem, bóle głowy, bałam się strasznie o nerki i wątrobe... ale żyję.. nie można mieć nadciśnienia jak się je bnierze, mozna się nabawić arytmi serca... jest kilka przypadków śmierci... no cóż mi nie pomogły.... innym pomogły i teraz żałują... bo moja straszne problemy ze zdrowiem... poczytaj sobie to sie dowiesz na tamtym topicu wszytskiego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria81 0 Napisano Styczeń 12, 2007 2- lata temu stosowałam drastyczną dietę i nawet schudłam z 85 na 64 kg i co z tego po powrocie ze studiów do domu do mamusinych obiadków i pracy przy biurku przytyłam 11 kg. Do teraz nie wiem, kiedy to się stało. Dlatego teraz postanowiłam zmienić styl życia, jeść rozsądnie i ćwiczyć. Drastyczną dieta szybko się chudnie ale i bardzo szybko po niej tyje, bo ile można pić mała czarna bez cukru? Przecież coś nam sie należy od życia:-)W pracy koleżanki mówią ze jędza normalnie i nie tyją, ale zapytać ich co to znaczy normalnie to można usłyszeć że na śniadanko kanapka razowego chleba potem kawa na obiad zupka jarzynowa a na kolację jakiś owoc. Nic dziwnego, że chude jak patyki. Mnie wystarczy te 64 kg sprzed dwóch lat i rozmiar 40. Peachtree jak mija Ci pierwszy dzień na diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria81 0 Napisano Styczeń 12, 2007 Ile minut ćwiczycie dziennie? i w jakich godzinach: porannych czy wieczornych?jakie ćwiczenia najczęściej wykonujecie? bo ja jakoś nie moge się zmotyować ani rano ani wieczorem:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kobiece kształty 0 Napisano Styczeń 12, 2007 kurde dopiero 12.00 a ja juz wlałam w siebie 1,5 l wody.... ale chce mi się pić ... masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TysiaPtysia Napisano Styczeń 12, 2007 Witajcie:)Chetnie sie do Was przylacze:)Mam 162 cm i waze 54 kg,a chcialabym okolo 48.Mam na to 2,5 miesiaca.Myslicie, ze ma diecie 1500 uda mi sie?1000 to za malenko dla mnie i nie wytrzymuje.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słuchaczka 0 Napisano Styczeń 12, 2007 hej dziewczynki :) ja tez od dzis dieta... jest po 12 a mi sie chce jesc... a zjadłam ); no zjadlam duzo... zle mi z tym nie wiem dlaczego ale nie moge sie powstrzymac jem masakrycznie duzo kazdy sie dziwi ze tyle potrafie zjesc ;( dzisiaj juz nic nie zjem tylko jabłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostka czekolady 0 Napisano Styczeń 12, 2007 hej dziewczynki:) moge sie przylaczyc?? U mnie jakis czas bylo dobrze-schudlam 8 kilo-do wagi 66 kilo-czulam sie super,ale zapuscilam sie i teraz waga to 76 kg!!:( wzrost 172 cm chce odchudzac sie stopniowo-narazie do 70 a, pozniej do 66... i moze jak BOG da to kiedy ujrze 62-moje marzenie... za miesiac jade do chlopaka do Anglii i nie chce aby zobaczyl mnie w takim stanie:( myslicie,ze jest szansa abym przez miesiac schudla 6 kilo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belleteyn_ 0 Napisano Styczeń 12, 2007 Ja odchudzam się od 8.I. Przy wzroscie 1.60 dobilam ostatnio do 90 kg i się załamałam. @ lata temu zeszczuplałam do wagi ok. 75 kg, teraz zkładam sobie cel, że schudnę do wagi 60-65 kg, chcę wyglądać na swoim ślubie jak panna młoda a nie jak zaspa śnieżna. Czas -do ok. maja 2008. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kostka czekolady 0 Napisano Styczeń 12, 2007 a ja sie zalamalam.. tego nicku nie uzywalam bardzo dlugo i teraz patrze na moja stopke w nim.. rok temu zaczynalam tez odchudzanie:( buuuu jestem beznadziejna... ostatni tydzien to mialam kompulsy... zjadlam tyle ile cala armia wojska:(:( przyjmiecie mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daria81 0 Napisano Styczeń 12, 2007 Mnie też do walki z kilogramami motywuje tok 2008 też nie myśle wyglądać jak słonica w białej sukni, ale mam nadzieje pozbyć sie tych zbednych kilogramów najpóżniej do Wielkanocy potem wierze że jakos zleci,wakacje, planowanie ślubu bieganie za sukienka i przymierzanie. mnie nic tak nie motywuję jak wejdę do sklepu widzę ładne ciuchy i niestety xl sie nie dopina:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słuchaczka 0 Napisano Styczeń 12, 2007 ehh no i nie udalo mi sie wiedzialam ze tak bedzie ;( najadlam sie slodyczy i wszystkiego co bylo w domu...czuje sie okropnie ;((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dżaja Napisano Styczeń 12, 2007 Hej mam na imie Kaśka, mam 23 lata i od kilku lat przesladuje mnie moja waga.Jestem niska osoba wiele czynnikow sie na to sklada...ale glownie to ze urodzilam sie wczesniakiem.Mam 147 cm wzrostu i waze 47 kg.Diete kopenhaska zaczelam 9.01.2007 i najwiekszy kryzys mialam 11 stycznia zamiast jednej grzanki,zjadlam pozniej jeszcze 2 male sucharki.NAdal ciagne diete,ale powiedzcie mi czy w ogole jest sens,poniewaz wyczytalam gdzies na stronie ze jezeli zje sie cos nie tak czyli dodatkowo to efekt GINIE! czy to prawda??? prosze powiedzcie jestm w desperacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek20 0 Napisano Styczeń 12, 2007 ja chciałabym schudnac 20 ponad kilo waze:( 77kg przy 170 przyłaczam sie do was dziewczynki razem bedzie razniej, dzis zjadłam z 5 jabłek, łyzeczke dzemu, kawa z mlekiem i cukrem(-nie umiem innej,próbowałam kiedys słodziku ale to jest sama chemia) i 2 jogurciki natutralne po 2 łyzki otrab, chce zrzucic te cholerne 20 kilo, daje sobie na to 3 miesiace do świat:):)musimy wytrwac i mam nadzieje ze kolejny topik nie okaze sie klapa!!!!!!!wiec piszcie wszelkie rady i dopingujcie innych,zycze powodzenia i buziaki, mozespiszemy tabelke?co o tym sadzi załozycielka topiku???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nosek20 0 Napisano Styczeń 12, 2007 słuchaczka:ja tez mam takie dni obzarstwa i niestety to mnie gubi, ale nie trzeba sie poddawac i walczyc bo mozna bitwe przegrac ale walke wygrac, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peachtree 0 Napisano Styczeń 12, 2007 Witajcie moje drogie witam was serdecznie na tym topiku i bardzo sie cieszę ze tak licznie przybyłyscie :) Buziaki dla was :) bardzo sie ciesze bo będzie mi lżej w diecie razem z wami napiszcie m mi na jkich dietach sie odchudzacie mozę ktoraś ma jakieś sukcesy za sobą?? Jeszcze raz was serdecznie witam :* buziaki mam pomysł moze będziemy wpisywały codziennie co jadłyśmy co wy na to?? Zaczynamy z tym od 13.01 sobota ok??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peachtree 0 Napisano Styczeń 12, 2007 sprawdzam czy gify chodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peachtree 0 Napisano Styczeń 12, 2007 jak wkładacie te emotikony?????? takie kwiatuszki?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peachtree 0 Napisano Styczeń 12, 2007 CZUJĘ SIE FATALNIE NIE ODCHUDZAM SIE JEDNAK OD DZIŚ BO NIE MAM SIŁY NA WZIĘCIE SIE ZA SIEBIE PRZEŁOŻĘ TO DO JUTRA BO DZIŚ MAM PASKUDNY DZIEŃ JUTRO MOZĘ BYĆ TYLKO LEPIEJ WIEC START MOJEJ DIETKI 13.01.07 I MAM NADZIJĘ ZE MI POMOZECIE WYTRWAC NA TYM POSTANOWIENIU !! BUZIACZKI POMOCY NA JAKICH DIETACH SIE ODCHUDZACIE JA MAM WRAŻENIE ZE NI MI NIE MOZĘ POMUC!! POMOCY!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudolfino25 Napisano Styczeń 12, 2007 No ja się przyłączam. Mogę?? Razem, zawsze łatwiej :) Zapraszam też do mnie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3387887 Najgorzej zmobilizować się do ćwiczeń, a czeka mnie jeszcze wieczorem 20 min. na stepperku ;) !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rudolfino25 Napisano Styczeń 12, 2007 Peachtree! Trzymam kciuki!!! Ale juz od jutra napewno Kochaniutka! Będę Cię pilnować ;) Musimy się wspierać! Spokojnego wieczoru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach