Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuglarz

zapracowałem sobie na sukces i teraz samotnie przy kominku się grzeję

Polecane posty

Z kuflem piwa w ręku oczywiście. Ale tak naprawdę ten mój 400 metrowy dom jest pusty, ponieważ brak tu Ciebie kobieto. Czy istniejesz , czy gdzieś jesteś ? Fajnie kominek grzeje ale tak naprawdę to jest smutno :(

Gość jagoo
napewno gdzies jest...

Gość no tak nie ma kto
żarcia ugotować, podstawić pod spaśloną mordę, posprzątać, dać dupy. a siex sobie i grzej jaja dalej! :P

Gość bvrer
no coz..Ja mam dzis wyjatkowego doła

Gość tak to jest w zyciu
Nie mozna miec wszystkiego a tym bardziej naraz .Jesli najpierw kariera to pozniej miłość. Jesli miłosc najpierw to pozniej kariera albo nawet posiecenie jej dla milosci.Sami dokonujemy wyborow. Gratuluje Ci sukcesu,nie martw sie jeszcze nie wszystko stracone ,tylko oferuj siebie i swoja osobowosc bo 400metrowy dom robi wrazenie ale tylko na chwilę ;) pozdrawiam ciepło.

www.kominek.blox.pl? :) mnie też grzeje :)

Gość a bver to moherówa
nic dziwnego, że zaliczasz kobieto doły :P

Gość do was
kuglarz....Twoja Kobieta, ta Jedyna..jest gdzies na swiecie, i pewnie tez Cie szuka... Pewnie wkrótce, albo za jakis czas sie poznacie i bedziesz wiedzial, ze to "Ona". Zycze Powodzenia i Głowa do Góry !

Czy widzieliście kiedykolwiek spaślaka, który sam sobie wybudował dom ? A jak sądzisz, musiałem się tu zdrowo napracować aby własny dom mieć i kominek. Często zapominałem zjeść śniadanie , na zrobienie kolacji już nie miałem siły. Być może jestem spaślakiem , ważę 68 kg. Fajnie jest przy kominku :)

Gość błehehe
jestes załosny upijaj sie dalej w samotnosci w swoim wielkim domu

Gość smutna Abigail
A mnie sie podobał ten malutki domek, ten z kratownicą;) szkoda, ze nie mozna cofnąc czasu..:) marzyłam by zrobic ci zupke chinską:) chciałam cie kochac po mojemu, ale mi nikt nie wierzył.. nawet Ona juszyła przeciw mnie.. to tak boli, bo ja bronisz..

Gość przy kominku
zawsze miło jest puścić bąka :)

...ciepło kominka....wspaniała sprawa........te iskierki wirujące wokół ognia.......oooooooooooooooooooo

Gość zalezy od wartosci
jakimi sie w zyciu kierujemy,aby byc szczesliwą kobietą napewno wolałabym aby mezczyzna zaoferował mi swoją osobowosc,miłosc niz na wstepie 400m dom bo jesli jego wlasciciel nie ma nic wiecej do zaoferowania wlasna osoba to co mi po takim domku?

Potrafię murować , nauczyłem się tynkować ściany , uwielbiam robić zbrojenia i ze spawaniem sobie radzę , wszystkie instalacje w moim domu sam wykonałem, chcę Was namówić abyście nie tracili czasu na tej kafeterii , każda osoba może wybudować swój dom i cieszyć się siedząc przy własnym kominku , nie traćcie swojego cennego czasu na internet. Do tego namawiam :)

Gość Tracąc swój
:D :D :D

Gość fdswe
nie kazdego ciesza rzeczy takie jak ciebie ..

..................zachęcasz zatem niewiasty do wzięcia sprawy w swe delikatne ręce i wybudowania domu?

Nie chodziłem na piwo z kumplami, nie miałem czasu na życie prywatne , po pracy jechałem budować swój dom, każde weekendy spędzałem na budowie , być może poszedłem w zaparte ale mam to co chciałem i mam satysfakcję :)

Gość fdswe
no widzisz..Nie kazdego cieszy to co ciebie..Moze dla innych dom nie ma zadnej wartosci poza materialną..

Gość troche to zenujące

Tak naprawdę to mnie wcale nie martwi to, że straciliście życie będąc w necie . Jeżeli ktoś jednak czuje, że może i potrafi to do dzieła , dzień satysfakcji kiedyś nadejdzie :)

niektórzy mają czas siedzieć na kafeterii, a dom budują za nich ekipy budowlane, odprowadzane są podatki. Jest obrót pieniądza, ludzie mają pracę, a przez takich jak Ty doprowadzi się naszą gospodarkę do ruiny!! ;P

Gość czyli umrzesz
w samotnosci przy kominku?