Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kuglarz

zapracowałem sobie na sukces i teraz samotnie przy kominku się grzeję

Polecane posty

Gość sukces...zartujesz
sukces to ma ktos kogo stac na zatrudnienie firmy...to co ty zrobiles to ZARADNOSC zyciowa...a nie sukces

A Ty siedź sobie przed kominkiem z lapcokiem :p Tylko najpierw udrożnij przewód kominowy bo się zaczadzisz :)

Gość smutna Abigail
a jaką masz wentylacje? hybrydowa?:)

Gość smutna Abigail
skoro sam mówi, że zrobił instalacje ciekawa jestem jaką ma wentylacje:)

Przewód kominowy mam wykonany z tak zwanej \'kwasówki\' , nad kalenicą jest komin rozszerzony i ocieplony styropianem aby tak zwane skropliny zamarznięte nie powodowały rozsadzenia komina , dodatkowo mam dodatkowy kanał napowietrzający , zatem wszystko pod kontrolą :)

Kuglarz ....rozkoszuj sie swymi murami, kominem wentylacyjnym , oknami, daszkiem i kominkiem.......życzę szczęścia :D

zapomniałem dodać, że nad kalenicą komin jest rozszerzony i zbudowany z klinkierówki wiśniowej , kanały powietrzne są zakończone kratkami , wyziewy spalin są również wyprowadzone :)

Gość smutna Abigail
czyli masz nawiew mechaniczny a wywiew grawitacyjny? a ogrzewanie? postawiłeś na pompe ciepla? pionowa czy pozioma? a moze spiralna;)?

Viola 1966 Masz dobrą wentylację , że się tak zapytam, czy potrzebujesz wentylacji , że się tak zapytam ? :)

Gość smutna Abigail
a nawiewniki masz okrągłe? czy kwadratowe? anemostayty? nawiew górą i wywiew górą? :)?

smutna Abigail ............. a jak się miewa Twoja pompa usytuowana w tak zwanym trójkącie do golenia ?

Gość *spryciara*
a ja siędzę sobie w necie.... i mam mieszkanko z kominkiem... wcale nic nie budowaliśmy, tylko kupiliśmy gotowe.... a pieniążki, cóż, jakby pośrednio z tego siedzenia w internecie- po taką mamy firmę....

Gość jkajsjkdh
hehe ale sie porobilo miales dobra intencje a kazdy Cie tu zjechal,

Gość smutna Abigail
raczej sercem w serce, ale to dziś za mało. Jak to mówi ALka liczy sie oparcie - kasa. A ona wie co mówi:) Zna kobita zycie, zawsze jest zainteresowana jak konto wieksze:) Myslę, że to intymna sprawa. A tak powaznie znałam architekta co malował akty kobiece i mowił, ze te "wygolone" nie nadaja sie do tego. Miał rację. uczyłam sie rysunku i to prawda. Zawsze masz wybór wziać wygoloną Alkę lub niewygoloną, ale z dobrym sercem jak Żania. Wolałabym tą z sercem:)

Gość zaraz zaraz
A masz może na imię Krzysztof? Coś mi znajomy temat!

Uważam, że kobiety się boją poznać takich facetów, którzy sami sobie dom wybudowali , prawdopodobnie obawiają się że taki facet będzie mieć wobec kobiety wielkie wymagania i taka kobieta nie poradzi sobie z wyzwaniem , więc woli nie wchodzić do wielkiego domu, gdzie już wszystko jest , będzie szukać nadal i kiedy trafi na alkoholika lub narkomana to poczuje się jak w swoim żywiole , będzie faceta zmieniać według własnego sposobu i będzie bardzo szczęśliwą sierotką, pragnie tego dla własnych aspiracji .

Gość smutna Abigail
a co on moze wymagac? Sam sobie dom zbudował, ale czy dobrze? moze zle postawił ławy - fundamenty domu:) zle wykonał wentylacje:) Mysle, ze tego sie nikt nie boi. Raczje zranienia, zdrady i tego, ze znow w razie cichych dni zamiast do niej to pojdzie do A. aby tak sobie pogadac i na złosc zrobic.