Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WALENTYNKA =55+ _52 --1952

ZAPRASZAM DO MOJEJ KAFEJKI PANÓW ROCZNIK OD1950 DO 1958

Polecane posty

Gość WALENTYNKA =55+ _52 --1952

Zapraszam Panów a szczegulnie od roczniku 1950 do 1958 do mojej kafejki na smaczną kawe i ciasteczka a także do dyskusj na ,, każdy temat " ( zapraszam )

znaczy się tych młodzieńców od 50+czyli ponad półwiecznych :O:O:O myślisz, że oni jeszcze nadają się do.....dyskusji? :O:O:O

Gość katarzynko
nie wiem ile masz lat ale do .... dyskusji się nie nadajesz...nie wiem czy już czy jeszcze

Gość katarzynka jak będzie miała
50 lat popełni samobójstwo zapewne...ciekawe czy ocZekuje tego od rodziców...pewnie nie....kto by jej pomagał finansowo :D

Gość katarzynka jak będzie miała
jesteś głupia jak but moja droga :D Skąd wiesz ile lat ma autorka? Co jest złego w rozmowie z 50 latkami????? i co ty zrobisz jak będziesz miała 50 lat?

katarzynka jak będzie miała - w sumie to nie wiem ile lat ma autorka :O:O:O i w sumie to mnie nawet nie obchodzi :O no i jakoś nigdzie nie napisałam tego, że w rozmowie z pięćdziesięciolatkami jest coś złego :O:O:O jeszcze nie mam zielonego pojęcia co zrobię jak będę miała 50 lat :O:O:O i........skąd taka diagnoza? :O:O:O

Gość do ciebie katarzynko
to wyjaśnij co miałas na myśli: "znaczy się tych młodzieńców od 50+czyli ponad półwiecznych myślisz, że oni jeszcze nadają się do.....dyskusji? " i kiedy pisałas, ze nie jesteś desperatką?

Gość 50tkaaaaaaaaa
Kurcze, jak czytam o tej pogardzie do 50 latków to mam ochotę spierdolić z tego kraju. Pracowaliśmy za darmo na tych gówniarzy i mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po prostu zadałam pytanie - ot wszystko :O:O:O \"i kiedy pisałas, ze nie jesteś desperatką?\" - nie rozumiem pytania :O:O:O

co miałas na myśli pisząc ,że nie jesteś despertką na tym topiku? pytania też mogą być obraźliwe - a komentarz "ot to wszystko" jest żałosny

50 tko - nie przejmuj się - oni pewnie nawet nie są źli w głebi serca tylko przeraźliwie głupi

katarzynko- ty naprawde uważasz , że zastanawianie się czy 50 latki nadaja sie do dyskusji nie jest pogardliwe?

roczniki o których mowa w tytule żyją!!!!!!!!!!!! i to jeszcze jak -współczuję młodym sfrustrowanym ludzikom z miazgą w miejscu mózgu(może wymóżdzenie) Rozchisteryzowane , samotne , bez wyobrazni, osadzone w wirtualnym świecie dzieciaki. Trzeba wielu lat życia żeby wypracować w sobie zdolność zrozumienia, pokory i wielu innych pozytywnych cech które powodują pogodzenie się z rzeczywistością i otaczającym światem , a zwłaszcza ludzmi-róznymi ludzmi w różnym wieku. howgh..

do ciebie katarzynko - o jezu kobieto, wytłumaczę Ci jak czterolatkowi - póki co nie jestem desperartką - oznacza jedynie mój stan dzisiejszy, ale co będzie gdy będę miała 50 lat to nie wiem :O:O:O

Gość ale co ma do tematu despercja
katarzynko?

o to się pytam i o zadawanie obraźliwych pytań

do ciebie katarzynko - \"katarzynko- ty naprawde uważasz , że zastanawianie się czy 50 latki nadaja sie do dyskusji nie jest pogardliwe?\" - no cóż są pytania które można obrócić w żart i dobrze się bawić :) , albo uważać je za obraźliwe i drążyć temat w nieskończoność :O:O:O - wybrałaś tę drugą opcję, a szkoda - ale sorry, że popsułam Ci niedzielne przedpołudnie :O:O:O

takie pytanie obrócić w żart? musiałabym się bawić twoim kosztem dziecko :D a kwestia despereacji nie wynika ani z tematu topiku ani z żadnej innej wypowiedzi- to jakieś twoje majaczenie i chora wyobraźnia

Gość 50tkaaaaaaaaa
Do katarzynki i jej podobnych: jestem pełną życia, zadbaną,ładną, wykształconą, finansowo niezależną kobietą,mam cudowne życie erotyczne/ tak!jeszcze/,wychowałam wspaniałe dzieciaki, wykształciłam je.Nie sypiam tak jak wy - z kim popadnie,nie pogardzam nikim, pomagam ludziom. MOŻESZ TYLKO MI ZAZDROSCIĆ!

prawda jest taka, że bezmyślnie wchodzisz na topki , które ciebie nie dotyczą i wpisujesz komenatrze nie na temat i w dodatku głupie i obraźliwe

Gość szczawik
Zoltodzioby do domu !! A co jeszcze daja w tej kafejce ? oprocz przemadrzalych 49 latkow !

Gość Pan nadający się do dyskusji
a czy po kawie i ciastkach będzie ostre ruchanko?????

a o desperacji zaczęłam pisać w odpowiedzi na post: katarzynka jak będzie miała 50 lat popełni samobójstwo zapewne...ciekawe czy ocZekuje tego od rodziców...pewnie nie....kto by jej pomagał finansowo :O:O:O

50 -tkoooo ale przecież ona nikogo nie obraża tylko pytania zadaje ot co...;) :D a jej tok myslenia jest taki, że autorka jest jej rówieśniczka, która jest desperatką i jest gotowa być z 50 latkiem, który juz do niczego się nie nadaje :):):) tylko jest tez tchórzem smierdzącym i za zadne skrby nie przyzn się do tego :D

Gość PAN ROCZNIK OD1950 DO 1958
kawy nie piję, bo mi nie wolno, a od ciastek mam wzdęcia, no i przy mojej cukrzycy nie można mi ich jeść. A więc zagrychy nie ma to idę do innych