Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenie*

Ktora z was miala biust 70A i w trakcie ciazy urosl i juz taki zostal?

Polecane posty

Gość marzenie*

pytanie jak w temacie. ktora z was/waszych kolezanek miala przed ciaza malutki biust, a w trakcie ciazy jej urosl i nie zmniejszyl sie do poprzedniego rozmiaru? ;)

Gość marzenie*
up

Gość werda
mi podczas ciazy nie urosł w ogole-dopiero podczas karmienia:(

ja przed ciaza mialam 75 b, w ciazy 80b-c a teraz 75a, koszmar, jak karmilam bylam z nich zadowolona-bylo je widac i czym sie pochwalic a teraz miseczka sztywna

Mojej kolezance podczas drugiej ciazy biust urosl i taki zostal :) teraz ma miseczke C. A ja mialam 70DD albo niekiedy E przed ciaza, potem jeszcze wiekszy, a pod koniec karmienia i pozniej C. Wielkosc jak dla mnie ok. (jestem raczaj drobna) ale miseczki sztywne tez musza byc.

Gość mi nie ursosl
mialam malenki biust i taki mi pozostal, rodze za dzien lub dwa i nic :( wszystkim urosl tylko nie mi :(

Gość a za to ja miałam
przed ciążą 75 B a teraz, 2,5 roku po porodzie, mam 80 C :) Ale, nie chcę Cię martwić, ogólnie też się niestety "powiększyłam" Z wagi 58 wskoczyłam na 68 :O

Gość poinformowana
nie ma cudow.jedynie biust po ciazyi karmieniu zostanie sorawy jesli i ty zostaniesz sporawa-jedyny sposob.jesli przytylas po ciazy i zostanie ci kilka kg to sa bardzo duze szanse ze biust tez zostanie wiekszy.ja mialam 70A jak karmie to cycuszki super ideal ale jak tylko malutka wyssie mleczko to juz sie robia duzo mniejsze nie chce myslec co bedzie jak przestane karmic buuuuuuuu.niestety ja bardzo chcialam zeby mi zostalo tu i owdzie po ciazy jednak jestem chudsza niz przed ciaza 47 kg pozdrawiam

Gość mmmmmmm
ja miałam przed ciążą 70A, w ciąży troszkę większe, natomiast przy karmieniu wyglądały jak silikony - takie równiutkie okrąglutkie i conajmniej C miska. Niestety skończyłam karmić, wnętrze cycków zniknęło..została wisząca naciągnięta skóra. Potem jak przytyłam 10 kg to miałam dopiero w miarę normalne. RTeraz znów schudłam i znów mam 70A tylko juz nie takie jędrne:(

Gość u mnie również
z 75B, zrobiło się 80C. Jestem 3 lata po porodzie. Wcale to 80C tak mi się nie podoba, a wręcz nieraz wkurza:O Ale cóż, dobrze, ze nie E albo F, hihi:D Pozdrawiam