Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homosapiens

Jak wygląda u was tolerancja dla homoseksualistów jesteś za czy przeciw

Polecane posty

Gość homosapiens

Gość jestem przeciw
tolerancji posuniętej do granic absurdu

Gość nic do nich nie mam
byle tylko nie adoptowali dzieci własne niech mają, tzn. nie do końca ich własne ale jedego z nich sluby niech sobie biorą i normalnie żyją Justyna lat 25

Gość homosapiens
ja zawsze będę przeciwko nim bo teraz chcą tolerncji a za chwilę będą chcieli adoptować dzieci , to jest chore

Jeżeli już są, to niech sobie będą. Ale nie muszą się obnosić ze swoją \"innością\" jakby to była zasługa lub coś godnego naśladowania. Jestem przeciwna wszystkim tym \"paradom równości\", marszom nagości, obściskiwaniu sie na ulicy (par heteroseksualnych również, bo to kwestia kultury i wychowania). Manifestacje \"inności\" są po prostu w złym guście. I dlatego homoseksualiści tracą w oczach co bardziej rozsądnych ludzi

nie mam nic przeciwko homoseksualistom(tkom) ,orientacja seksualna jest sprawą prywatną

Gość Obserwuję wszystko-
Ja jestem za tym, żeby homoseksualiści mogli żyć normalnie. Chciałabym, żeby "katolicy" nareszcie zaczeli rozumieć, że homoseksualiści też mają prawo żyć, brać śluby i adoptować dzieci. Życzę sobie i wam, żebyśmy doczekali czasów, kiedy przeciętny Kowalski nie będzie pluł na każdego, kto mu się nie podoba.

Gość llllllllllllllliiiiiiiiiiiiiih
obserwuję wszystko>> jakie prawo oczym ty piszesz

Gość Obserwuję wszystko-
Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to proponuję powtórzyć klasę 1,2 i 3 podstawówki. Powinno pomóc.

Gość jestem przeciw
jakie prawo człowieku, cos ci sie chyba pomyliło :O tu nie chodzi o to żeby potepiac i gnębic takich ludzi, ale niech nie wmawiają że ich skłonności są normalne i zgodne z naturą, bo tak nie jest! prawo to ma każde dziecko żeby posiadac matkę i ojca

z czytaniem to jest u mnie ok zrozumienie tekstu ok tylko nie bardzo wiem co ty tutaj robisz ,Holandia to kraj dla Ciebie i twoich poglądów

Gość do jestem przeciw
każde dziecko powino posiadać matkę i ojca...... ja wolałabym mieć dwie mamy lub dwóch tatusiów, niż np. tylko jedną mamę, bo ją szanowny tato zostawił gdy była w ciąży :o

Gość jestem przeciw
to co ty byś wolała to juz twoja sprawa, nie jestes juz dzieckiem jak przypuszzam i masz juz yrobioy pogląd na temat świata, ale nie wiesz jak by sie odbiło na twojej psychice wychowywanie się z rodzicami tej samej płci

Gość jestem za
kazdy ma prawo zyc jak chce, pod warunkiem ze nie krzywdzi tym innych

Gość jestem przeciw
więc właśnie, niech zatem dzieci zostawią w spokoju

czy wy myślicie że geje lub lesbijki to tacy cudowni rodzice , czego oni nauczą dzieci jakie wartości im przekażą ....ich trzeba leczyć

Gość do jestem przeciw
a jakie wspaniałe wartości przekazali "normalni" rodzice tym dizeciuom, które stają się złodziejami, gwałcicielami...? hę? niw jestem za adoptowaniem przez homoseksualistów dizeci ,ale jak któreś z nich ma swoje dziecko (np. po in vitro) to niech sobie ma,co zabierzecie mu je???

Gość jestem przeciw
tu nie chodzi o przekazywanie wartości przez jak mówisz "normalnych rodziców", w każdym srodowisku zdarza sie a\patologia wiec nie przerysowuj problemu, za to wszyscy homoseksualiści są święci i nieskazitelni prawda?

MARSZ RADIA MARYJA PO SKLEPIE ZORGANIZOWANY, BO ZOBACZYLI NA PółCE SEREK HOMO - GENIZOWANY :)

\"Jak wygląda u was tolerancja dla homoseksualistów jesteś za czy przeciw \" Jak to za czy przeciw? Czy tolerować czy palić na stosie? A niech sobie żyją jak chcą. Mi nie przeszkadza, że ktoś tam lubi seks z osobą własnej płci albo kocha się w kimś kto też jest tej samej płci. :P

Gość za czy przeciw

Gość za czy przeciw
napewno przeciw

a ja uwazam, ze kazde dziecko powinno miec tylko matke i koniec, ojcowie sa niepotrzebni i szkodliwi, bo ja mam tylko matke, wiec to jest normalne i wszystkie dzieci powinny miec tak samo jak ja 😡 to byla oczywiscie ironia (dla niekumatych)

Gość komora
Jestem za , nic przeciw nie mam.

Gość do z kur..iera wycięty
no wreszcie odsłoniłaś swą prawdziwą twarz :)

Gość faatima
A ja nie lubię homoseksualistów, i mam do tego prawo :p Teraz dosłownie wszędzie jest jakaś wręcz nagonka na to, że wypada lubić, popierać i nie być tzw homofobem ale ja nie będę :p Nie lubię ich zachowania - zniewieściałego, ich ostentacyjnego obnoszenia sie z tym i "wychodzenia z ukrycia", ich parad ; "faceci" - homoseksualiści mnie obrzydzają (!) , z ich zachowaniem, krótkimi , obcisłymi bluzkami i z kręceniem dupą (a feee) Nie mogłabym się przyjaźnić z takim facetem i słuchać o jego związkach z innymi facetami. Nawet nie wspomnę co sądzę o ich ślubach i adoptowaniu dzieci- dla mnie to gorzej niz paranoja. I ja rozumiem że kazdy ma prawo robić co chce ale jakos ludzie heteroseksualni nie afiszują się co lubią robić w łóżku i jak i z kim uprawiają sex. Nie ma parad dla lubiących się kochać od tyłu i dla lubiących klapsy - żeby ich zaakceptowano. Każdy sobie robi co chce ale w swoim domu. Może ja niekoniecznie chcę wiedzieć że aktor grający romantycznego kochanka lubi to w życiu prywatnym robić z facetami :O ?

Gość nic nie dodam
po prostu zgadzam się z fatimą!