Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homosapiens

Jak wygląda u was tolerancja dla homoseksualistów jesteś za czy przeciw

Polecane posty

zawrze to ew. woda w czajniku pytania zawrę :) acha, czyli chcesz, żeby ktoś opracował dla Ciebie ankietę nt. tolerancji homoseksualizmu no sorki, ale to nie pomoc, tylko wyręczanie się

Gość wszyscy jesteście
zboczeńcy że tak się wyrażę:-) Żal mi was. Facet wsadza facetowi w odbyt i robią sobie lody a wy to tolerujecie:-D Buhahaha. Co za debile!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wszyscy jesteście
i dzięki temu macie o czym pogadać:-D Brak tematów to przynajmniej można sobie pogadać o zboczeństwie:-DDDDDDDDDDDDD

Gość wehehe
Homoseksualizm? Jest mi obojętny dopóki nie będzie obowiązkowy :P

toleruję akceptuję jestem za legalizacją jestem za adopcją jestem za małżeństwem gejem nie jestem... uprzedzam komentarze ograniczonych intelektulanie osób

homoseksualizm w polsce to dosć kontrowersyjna kwestia. czasmji mam wrażenie że nasz naród jest zatwardziały - mocherowe berety. zdecydowanie za dużą władzę mają księża, którzy bardziej zajmuja sie polityka niż głoszeniem wiary wśrod owieczek - jak to śmiesznie brzmi, swoja drogą (...). a nasz koscół tępi homoseksualizm. zupełnie tak jakby cała ta dziwna społecznosc kos.cielna nie wiedziała co to sa emocje i uczucia - nad nimi nie da sie. zapanować. ja jestem w 100% tolerancyjna wobec homoseksualizmu. nie jestem przeciewna zawieraniu przez takie pary zwiazków oraz adoptowaniu przez dzieci, które mają wiecej niz 7 lat. jestem heteroseksualna - w razie jakichkolwiek wątpliwości.

Gość ja znam kobiete
w srednim wieku /nazwijmy ja umownie Megg/,jest teraz w zwiazku z kobieta.Megg wychowala sie na wsi ,rodzice prowadzili gospodarstwo,jest jednym z osmiorga dzieci,jedna z jej siostr jest pielegniarka,brat prawnikem,nastepna z siostr prowadzi sklep....Megg,jako mloda dzieczyna wyszla za maz,urodzila trojke dzieci.Malzonek byl chyba lekko stukniety,bil ja niemozliwie.Wreszcie odeszla od niego,co tam,uciekla..Wychowala swoje dzieci,pracowala baaaardzo ciezko,jeden z synow jest strazakiem.Od kilku lat Megg jest w zwiazku z kobieta i jest szczesliwa,ma wnuki,dzieci kochaja ja.Jej historie zna tylko pare osob,czy mozna miec jej za zle,ze tak wlasnie zyje?