Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homosapiens

Jak wygląda u was tolerancja dla homoseksualistów jesteś za czy przeciw

Polecane posty

Gość alicja z krainy czarówww
ja teżsię zgadzam z fatimą i powiem jeszcze że ten link z wysokich obcasów , ten artykuł o tych dwóch mamach jest straszny - współczuję temu dziecku.

Gość beatkaaaaa
zgadzam sie z faatimą

Gość to chyba nie jest normalne
żeby dwóch facetów miało dziecko!!!!!!Jeszcze tylko brakowało adopcji. To śmieszne. Jak chcieli meskiej dupy to niech się dupczą a o dzieciach zapomną.

Gość ja nie toleruję zboczeńców
słowo tolerancja jest nadużywana. kazdy może powiedzić, trzeba byc tolerancyjnych, a co dla wgałcicieli i morderców tez mam być tolerancyjna??? Co za głupota, ich trzeba leczyć, bo to choroba. Pozdrawiam

Gość domanaa
wy jestescie nienormalni, zeby porownywac homoseksualistow do przestepcow :O przestepstwo oznacza krzywde innej osoby chyba? a co do parad - owszem, heteroseksualisci nie urzadzaja parad rownosci, a to wlasnie dlatego, ze nikt nie dyskryminuje ich publicznie za ich prywatne zycie, jak to sie dzieje w przypadku homoseksualistow.....

Trzeba dziękowac losowi że nie ma się takich predyspozycji, znam kilka homoseksualnych osób i trudno im się żyje z ich \"innością\". łatwo jest oceniac, trudniej zrozumieć. Mnie całkowicie i zupełnie to nie przeszkadza, współczuje tylko tych wszystkich problemów z tym związanych, braku zrozumienia, napiętnowania ze strony społeczeństwa i często samej rodziny. Troche więcej empatii.

Gość faatima ma 100 racji

Gość ogOOr
niech sobie żyją , ale oglądać tego nie muszę

Gość Zebyscie chociaz raz
spojrzeli na to obiektywnie! Faatima nie chce cie dolowac, ale jesli mieszkasz w duzym miescie, to pewnie codziennie mijasz 'obrzydliwych' homoseksualistow na miescie. Nie wiesz o tym, bo wygladaja normalnie, jak inni faceci. Zapewniam cie, ze twoja wizja geja w kietce i z umalowanymi ustami jest nieprawdziwa. Nastepnym razem przyjrzyj sie dobrze paradzie rownosci, bo widzisz tylko to co chcesz zobaczyc, a tam nikt tam nie kopuluje na ulicy, nie krzyczy, ani nie awanturuje sie. Szkoda, ze lysi z MW i ich rasistowskie okrzyki ci nie przeszkadzaja. Nie ma mowy o seksie, tylko o nietolerancji. Ty nie wiesz, co to slowo oznacza, bo nikt cie nie dyskryminuje

Gość nie jest prawda
ze homoseksualisci są bardzo biedni, napietnowani, itd mi osobiscie nie przeszkadza ze zyja sobie nawet po sąsiedzku (w tej samej klatce tej samej kamiennicy, na tym samym pietrze mam takich sąsiadów). Przeszkadza mi ich ostentacyjne zachowanie. Ich obsciskiwanie na klatce, pocałunki, ... wszystko bardzo na pokaz... jesli sie ich napietnuje, to wlaśnie za takie zachowanie, a nie ich "inność"... nie rozumiem, dlaczego atakuje sie nas katolików jeśli chcemy wyrazac protest dla takich zachowan - od razu stajemy sie homofobami...

Gość nie jest prawda
a jesli chodzi o parady równości - byłam świadkiem takiej parady w moim mieście. Szło w niej góra 20 osób. Media podały, że było ich około 100 osób... Dla potwierdzenia pokazały obrazy z kilku kamer pokazujące "te tłumy". Na róznych obrazach, z różnych kamer pokazywali jednak te same twarze...

Pytanie dość karkołomnie sformułowan. Za czy przeciw ? To znaczy ja toleruję. --> z kur..iera wycięty { Manifestacje \"inności\" są po prostu w złym guście. I dlatego homoseksualiści tracą w oczach co bardziej rozsądnych ludzi } Bezrobotni tez demonstruja swoją \"innośc\", różnią sie tym od innych ze nie maja pracy. A więc oczywiście nie ma mowy o złym guscie. No two post pokazuje że rozsądek nic nie znaczy. --> faatima Oczywiście że to czy kogoś lubisz czy tez nie to twoja prywatna sprawa. { Teraz dosłownie wszędzie jest jakaś wręcz nagonka na to, że wypada lubić, popierać i nie być tzw homofobem } Nie wiem jak nie czuję sie naganiany do popierania tego czy owego. { Każdy sobie robi co chce ale w swoim domu. } Może jednak nie koniecznie. Moze jednak niech mąż nie bije swojej zony ? { Może ja niekoniecznie chcę wiedzieć że aktor grający romantycznego kochanka lubi to w życiu prywatnym robić z facetami ? } Proste nie oglądaj wywidów, wiadomości itp bodobnych spraw, które by mogły za nadto cie \"uświadomić\". { ludzie heteroseksualni nie afiszują się co lubią robić w łóżku i jak i z kim uprawiają sex. } Bo nie są dyskryminowani. Proste. 🖐️

Gość jestem przeciw
i tyle. Jeśli uważacie że homoseksualizm jest normalny to czemu nie spłodzą sobie oni sami dzieci? Chcą mieć dzieci, kochają się to niech i urodzą sobie sami:-( Co, nie da się? A , to dziwne prawda? Ciekawe czemu? Bo normalny związek to związek kobiety i mężczyzny i tylko oni mają prawo do dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toleruję, nie mam nic przeciwko homo mam przeciwko chamstwu, analfaberyzmowi, mordercom, złodziejom itp. niezależnie od ich orientacji seksualnej

Uwazam, ze maja prawo do milosci. Tylko nie mam zdania, jesli chodzi o adoptowanie dzieci. Mysle, ze normalna rodzina powinna miec ojca i matke, ale z drugiej strony jesli dwoch mezczyzn (lub dwie kobiety) mogloby dac milosc i prawidlowe wychowanie dziecku, to dlaczego nie. Mam wielu znajomych gejow i wcale mi ich innosc nie przeszkadza. Uwazam, ze to jest wlasnie piekne i doceniam odwage.

ja rowniez nie mam nic przeciwko zwiazkom homoseksualnym od zawsze ludzie o odmiennej orietacji byli,sa i beda wiec przesladowania ich nic nie daza kazdy ma prawo do szczescia i milosci

Gość no tak oni ich normalnie
wychowają:-D H ah a ha. A co im powiedzą o miłości między dwojgiem ludzi? Co im powiedzą na temat rodziny? No nic mądrego im nie powiedzą bo sami nie będą mogli dać właściwego przykładu. Tragedia. Współczuję takim dzieciom i tyle:-(

{ No nic mądrego im nie powiedzą bo sami nie będą mogli dać właściwego przykładu.} O jakie rodzaju przykłady ci chodzi ?

Gość yyyyyyyyyy
a ja muszę napisać ankietę na temat tolerancji wobec mniejszości seksualnych...pomożecie?

Gość słowo TOLERUJĘ
ro za wiele. Ja ich po prostu znoszę:-( To tak jak z zachowaniem dziecka. Jak zrobi coś złego to rodzice nie mogą powiedzieć że tolerują to, mogą jedynie znosić pewne wybryki!!!! więc ja ich ZNOSZĘ (bo nie będę obrzucać ich wyzwiskami, pluć za nimi itd) natomiast NIE TOLERUJĘ ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość he he he he he he
całkiem trafne porównanie "A co ojciec pijak powie na temat miłości swoim dzieciom?" - podoba mi się bo uważam że i pijaństwo i homoseksualizm to tragedia dla dzieci jeśli mają na to patrzeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to ma pokazać bezsensownośc uogólnień a nie stawiać w jednym rzędzie homo i pijaków wydawało mi się, że to jest oczywiste, ale widocznie nie dla wszystkich

--> Ewa 33 Nie wiem jakie były intencje porównującego ale to forum dobitnie wykazuje że truizmy nie istnieja. ;)

Gość radosc o poranku
moj bardzo dobry kolega jest homoseksualista(ja jestem kobieta) i przyznam ze nigdy nie bylo to dla mnie problemem ,na poczatku czulam sie nieswojo gdy zobaczylam jak caluje sie zinnym facetem ale teraz jest juz ok

Gość to forum pokazuje
również zanikanie wartości prawdziwej rodziny w społeczeństwie. Ludziom się w głowach przewraca. Nigdy nie oddałabym dziecka w związek homoseksualny a wy tak po prostu nie macie nic przeciwko. Jak się takie coś czyta to nie wiem albo piszą to niedojrzałe gówniary, które nie mają pojęcia o rodzinie albo dorośli ludzie, bez sumienia.

--> to forum pokazuje Zdefiniuj \"prawdziwą rodzinę\" a okaże się że jest ich strasznie mało. :o