Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktorassa

czy ktoras z was odwazy sie i pokaze fotki samych piersi badz cipeczki?

Polecane posty

Gość stara dziewica
ooo też lubię noce, ehm

Gość TO SEM JA
A czego wy słuchacie wogóle Chopina hehe :PP

Gość stara dziewica
TO SEM JA możemy - wspólnie :classic_cool: Jeśli byś chciał, to bym Ci nawet trochę na pianinie pograła; bom się kiedyś kształica w tym kierunku.

Gość TO SEM JA
Hard wiesz wygląd na starośc też zostanie a więszkośc spoleczeństwa nie ćwiączaca żadnego sportu walki dresy menele odwalą się od ciebie .. :PP Rozumiesz gorzje jak na jakiegos świra wpadniesz kiedyś na ulicy co cos od dziecka ćwiczy ale to rzadkośc ehhh :P

Gość stara dziewica
Taaaaak Hard zostanie do końca życia boski :D ;) :PPP

Gość TO SEM JA
Chodzi mi o muskulaure mieścnie troche wpadną ale mało kto zaryzykuje nawet jeśli ten ktoś jest przyjażnie nastawiony do otoczenia trzeba by było jakiś plan strategiczny wymyśleć .. zeby takiego dragala jak ty powalić hehe :Pp i niewiem czy to realne ..

Gość stara dziewica
TO SEM JA Ty się bardziej zachwycasz tymi mięśniami niż ja :p :classic_cool: hę ???

heh kiedys troche sie zajmowalem ochrona :D heh po czesci dlatego tez bylem zmuszony cwiczyc - zeby miec sw. spokoj :D jak bylem maly to mnie bili w szkole :D ale w sredniej juz zaczolem sobie wyrabiac szacunek a wieku ~20 lat mialem szacuneczek w miescie i okolicach :D

Gość TO SEM JA
Ja mam jakiegoś pecha do ochroniarzy hehe raz zachaczyłem jedego na takim koncercie raz mnie utrzymać nie mogli po pijaku siez nimi szarpałem było mineło dawno zemniebyła taka mała dożarta ...bestia była jak dostałem białej ale to chyba jak każdy heh :P chyba mnie nie lubią ;Pp ale to było dawno nie prawda teraz się już nie bije każdy msiz tego wyrosnąc .ale jest co wspomniać takie gupie wspomniena hehe :Pp

Gość TO SEM JA
Mnie tam w szkole nigdy nie bili:) ni w gimanzjum , aniw liceum , ani w podstawówce to przewaznie w barach było nie w szkole wiadomo jakieś burdy itp ale mniejsze heh :Pp

heh nie przesadzajcie z tym \'boski\' powiem wam ze jak sie przestaje cwiczyc to miesnie wiotczeja i to szybko :( (taki to po**** sport :( ) lepiej jest cwiczyc sztuki walki powiem wam ze nie kazdy \'misiek\' cos potrafi i nieraz byle \'leszcz\' da mu rade, musi tylko byc pewny siebie ;)

Gość stara dziewica
Hard to była ironia :P nawet bez tej muskulatury, pewnie miałbyś powodzenia - jak domniemam. no nic ja się Panowie żeganm 🖐️ TO SEM JA 😘 dziubasku ;) pa

ja sie przeprowadzilem do terazniejszego miasta w wieku ~11 lat i powiem ze mialem przeje*** :( dlaego musialem cos z tym robic bo mi to nie dawalo spokoju :O a wczesniej mieszkalem na slasku :D w duzym miescie :D a tera w takiej pipidowie :o :(

Gość TO SEM JA
No ja zawsze tkim upartym byłem :P nigdy się nie podwałem wolałem dostać ale to fakt wszystko od psychiki nastawienia zależy ale siła tez ważna ..,zręcznośc, wytrzymałośc, szybkośc wszystko się liczy coś za cos heh.. ale ci ochroniarze to nieraz takie dziady są w ty.. zusach itp byle kogo biorą heh.. dziadki stare oto mi biega heh :Pp

Gość TO SEM JA
Dziewico a gdzie moje zdjęcie blehehehhe prześli mi je prosze :Pp

s.d wiem wiem odezwij sie do mnie na @ kiedys :) powiem Ci ze bywam niesmialy :D hueheu (tak jak lubisz)

Gość TO SEM JA
Dziewica się wycfaniła :((( niedostałem tego co chciałem :(((

heh te dziadki to dorabiaja do emerytury :D oni pracuja za 3 zl na godzine albo 600 zl na miesiac i musza miec grupe zazwyczaj :D to nie ochroniaze tylko stroze (ciecie :D )

Gość TO SEM JA
no chyba tak jst to niewiem ehehehe :) Ale jak się dasz złamać to cię zniszcza .... i tu sie poraz kolejny raz okazuje że psychika najważniejsza bo jak się załamiesz to odrazu jestes przegrany a jak będziesz wieżył to masz szasne .. wiadomo ze ja na ciebie to bym szans niemiał to logiczne Klocka bysmi wyjebał nie zdażyłm bym zrobić uniku i facjata zdefragmentwana eheheh :Pp No ale jakby ci w wory zaklepać .. za szyje chwycić i bys sie potknął jakoś to przy parterze mozę jakie 15 % szans eheheh ale to musiałbym byc cud :Pp aLE I ONE SIę ZDARZAJą HEHE ...STRATEGIE BOKSERKą . WYMYSLEć

Gość TO SEM JA
nIE BO JA TAKICH NIEMAM A TY MASZ A TY CO SąDZISZ Hard o tej dziewicy :PP twoim zdaniem ?? obiektywnie patrząc bo jam sem nie widziałem jej zdjęcia :P

Gość TO SEM JA
Tylko takiej masy za Chuja nieda się przewalić tak łatwo ciała to też fakt :) No trzeba mieć siłe na tyle by dac rady wdety już mozna myśleć nad tym jak takiego koksa pokonać :) To jest przejebane jak tak ktoś napakowany jak ty ehehehe ani mu z baśki zajebiesz to go prawie nie ruszy ani nogami bo udach.. nic się nida kolanami przejebane :Pp

Gość TO SEM JA
Dodam że jak np jest mały koks i trenuje walki i ma siłe w rekach że potrafi oguszczyć np koksa to ma szanse bo może szybkie cioy wyprowadzić ale to trzeba mieć też siłe żeby kogos powalć na glebe ciosami :) Uszy nos .. kady ma takie punkty takie same na tym się trzeba skupic wiesz troche się na tym znam ehehe :Pp

heh moze unik bys zrobil gorzej jak bym cie trafil :D bo raczej mam silne uderzenie :D nokautowalem wiekszych miskow od siebie :D moze po twarzy w ogole nie wygladam na takiego :D ale wielu sie przejechalo :D w wojsku od samego poczatku tez jechalem twardo :D raz mialbym nawet powazne klopoty uratowalo mnie tylko to ze koles byl starszy falowo :D bo wiekowo to bylem jednym z najstarszych na jednostce :D a co do dziewicy to fajna z niej \'laska\' ma b. ladna buzie a cialko sam mozesz ocenic :)

Gość TO SEM JA
Choć nie praktykuje już od dawn:PP to co jaka jest ta dziewica ??? między nami heh :) wogóle jesteś :Pp

Gość TO SEM JA
raz mialbym nawet powazne klopoty uratowalo mnie tylko to ze koles byl starszy falowo Ale nierozumiem jakie kłopoty on miał czy ty ty bys dostał oklep czy on a co u ciebie ile miałeś lat jak byłeś w wojsku i co bili was tam czy ni cholera rozumiem oco ci chodzi >> a siłowania ile razy w tygodniu była heh >] Wiesz takie coś jest dobre.. ale ile dziś jest iidijotów .. pojebanych ludzi wyskoczy ci z kosą walnie po rece... i jesteś w shocku i gówno zrobisz może się pociąc z nożownikiem niema nikt szans... trzeba jakieś krzesła brać żucać mieć jakąś broń wieć ta siła fizyczna też nie daje 100 % bezpieczenstwa ehh A t np hard to masz taką dużą łape nie !!!!! Bo wiesz np bokser jak się bije ... to mysli gdzie zadać cios itp taktyka nie a ty np jak jakiś leszczyk jest to ty nie musisz obrazowo mierzyc gdzie masz walić czyw nos czy w policzek pizdniesz raz.. nie parzysz gdzie walisz bo twoja całą łapa obrazowo facjate kolesia objemuje nie przejebane hoo zawsze mnie to ciekawiło jak taki koks to widzi :)

Gość TO SEM JA
Zawsze to jakieś doświadczenie teoretyczne heh :PP A np byłes ochorniarze nie .. to wiesz jak oni mysla jak np ktos robi chlew...to upominacie go wyrzucaliście czy tukli odrazu ??? Chodzi mi oto co mysli ochorniarz w takiej dyskotece,. gdzie on mysli zeby tkaiego kolesia uderzyć .. np w brzuch w głowe za szmaty go wyjebac ... jaką on jaka ty miałes mentalnośc w swojej pracy hmh?? ;PP

Gość TO SEM JA
Chodzi mi oto co robiliści e z takim upartym delikwentem tukliście go a np ochorniarze mają prawko skopać kogoś ??? tak po nerach?? jak dresy gupie na mieście .. prawie kazdym ?? czy to jest niedozwolone heh?? Wiem że te pytania moze żęnujące kurde heh ale mnie to cholernie ciekawi daltego się pytam :)