Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktorassa

czy ktoras z was odwazy sie i pokaze fotki samych piersi badz cipeczki?

Polecane posty

heh koles dostal ode mnie niezly oklep (sam chcial) wqrwial mni kilka dni a w ten dzien wqrwil mnie na maks i zaczal jechac po mojej rodzinie nie znajac jej i to mnwie wqrwilo i twierdzil ze mi naje*** :D no to po jakis 40 min jego pierdolenia powiedzialem ze jak tak no to mozemy wyjsc do szatni sprawe zalatwic i wylapal z 5 strzalow :D tak mu glowa spuchla ze nie dalo sie tego zatuszowac kapitan obawial sie czy koles nie dostal powaznych urazow oczywiscie na drugi dzien zandarmeria byla wycieczki do izby chorych i do szpitala na przeswietlenie glowy i do okulisty jednym slowem przeje*** ja mialem tylko maluskiego guza na czole praktycznie nie widocznego :D ale tluklem sie z nim po tym szpitalu itd w woju bylem jak mialem 24-25 heh mnie tam w woju nikt nie tknal bo sie bali :D mowili ze boks trenuje, nawet nazywali mnie golota :D itp heh co do nozy itp to pisalem ze sila i silka nie ma tu nic do rzeczy lepiej cwiczyc sztuki walki :D heh ja mam ogolnie wieksza dlon dosyc duza :D ale znam kolesia co ma jeszcze wieksza :D powiem ze ja staram sie nie bic nikogo bo mi to nie sprawia raczej przyjemnosci uderzam jak musze i czuje sie zagrozony :D a co do ochrony to kazdy \'koks\' jest rozny jak nazre sie sterydow to mu nieraz odpier*** i trudno przewidziec co zrobi :D a jak ktos robi chlew to najpierw sie go upomina a jak nie skutkuje to daje sie mu plaska albo wynosi :D roznie to bywalo :D a jak ktos powanie dymi to do kantorka i wpierdol :D ochroniarz nie ma prawa cie uderzyc

Gość TO SEM JA
Widze że cię niema hehe zagadałem cię .. niemasz siły odpowiadać chęci... zasnołeś mniejsza oto trudno narazie... i pózne narazie dziewicy też mówie :PPchoć juz jej niema między nami :P

Gość TO SEM JA
Aha tak długo pisałeś spoko rozumiem już czytam :)

na \'naszych\' imprezach to bramka nie znecala sie raczej nad malolatami i zazwyczaj ich wynosila na dwor ale zdarzalo mi sie widziec na niektorych imprezach jak bramka stawala w koleczku i czaskala delikwenta (chamstwo)

Gość TO SEM JA
Aha spoko rozumiem miałeś jednego siniaka na czole co za delbi z tego kolesia musiał być buhahaha żeby jechac po rodzinie to już totalnie zjebany koleś musiałbyć a co do jego tatyki walić w czoło koksa taką twardą cześć ... na głowie to idijota jakiś bezmyslny hahaha Jak ja bym się musiał bronić własnego zdrowia przed koksem to bym mu wyjebał w nos i spierdalał .... czasem lepiej uciec niż się nie mieszac A nie powieszmi że z taką siła masz szybkie ręce bardzo .. strasznie szybkie uderzenia oto mi biega.. nieżle tu musisz często bywać jak masz 3000 postów hehe a tak pozatym do mało zna koksów co niesą agresywni ...w sensie .. jak są przypakowaniu to się tylko bić chca... duzo takich świrów bo mysla że mogą każdego napierdolić dopuki na lepszego nie trafią bo zawsze są lepsi chwała ci za to ze nie rozwalasz ludziom facjat za gupoty heh :P niedawno była taka sytuacja .. jakieś 3 tygodnie temu przylazł koks do baru najebałm się taki średni pierdolną bilardem o ściane wyalił kolesiowi w skroń i spierdolił potrzed do niego taki koleś .. ksywa śmigac bo strasznie szybki dośc przypakowany.. ten koks się go boi bo ten smigać wymiata podobno w walce.. i zwątpił heh czyli znowu psychika zadziałała...

Gość TO SEM JA
Wiesz ja nie gadam z tobą bo czuje do ciebie wazeline i jak to powiedziała ... dziewica że się jaram twoimi mieśniami TO NIE TAK W żADNYM WYPADKU WYDAJESZ SIę SYMPATYCZNą OSOBą.. POZATYM CHCE ZDOBYć DOśWIADCZENIE TEORETYCZNE JAK NAPISAłEś.... z punktu widzenia ochorniarza....no i zawsze nowych rzeczy można się dowiedzieć Interesujący temat.. dlatego i normalny człowiek.. Możesz wierzyć lub nie ale ja taki typ nie jestem i nigdy nie bylem gadam z kims jak spoko osoba.. a nie zeby się mu przypodobać takie coś jest żałosne wiadomo to tylko słowa ale poco miałbym kłamać i tak się nienzamy poprostu wkurwia mnie jak ktoś tak mysli i tyle moje zdanie :) I dzięki żeś mi odpisał to bo to może się przydać mi :) A gdzie byłeś w jednostce w woju jak można spytać i .. w jakiej dziedzinie >?>piechota..marynarka..łacznośc. itp .. żandarmeria..heh

sila tkwi w psychice :D no koles troche zryty sam sie rzucal i doslownie prosil :D 3 razy wyszedlem z sali bo kolo spal obok mnie i jak po kilkunastu minutach to on znow zaczynal a najgorsze ze najezdzal na moich rodzicow w ogole ich nie znajac az w koncu nie wytrzymalem he nie wiem czy koles chcial mnie w czolo uderzyc :D mialem malego guza niewidocznego (a nie siniaka) :D, heh pokazywalem go trepom i mowilem ze on mnie tez uderzyl :D huehue heh w woju nie znecalem sie w ogole nad mlodymi smieszylo mnie jak inni kazali im robic walki z koca, lodki itp heh ja nie jestem koksem :D huehue pisalem juz wczesniej ze mnie bicie po mordach nie bawi :D sam bylem bity przez innych w dziecinstwie :D

Gość TO SEM JA
łącznośc to tak jak ja hahaha mam iśc Warszawa łacznośc radiostacja wesoła sam bylem bity przez innych w dziecinstwie Co do tego to napisałeś tylko prez złe rzeczy które nas spotkały stajemy się mądrzejsi uczymy się na błędach tylko przez złe rzezy stajesz się dobry... bo dobre to jest już dobra rzecz czyli to masz.. nie rób tobie co tobie nie miłe WIesz wdaje mi się że ty jesteś taki spokojny dla tych innych jednostek dlatego ze sam wiesz jak to jest..jak cię poniżają .. biją znęcają się nad toba.. i dlatego tak nie robisz innym naczyłeś się na błedzie tylko ten kto sam to przeżyje zrozumie I dobrze :P pozaty łacznośc.. to tam maz wybor lekcje WF. BIEGANIE ITP albo walka na pieście nożem itp ????? ile trwają przepustki ? jak można zasłużyć na dodatkowe przepustki jak pisać na maszynie to się jest ?? w jakieś radiostacji . aucie .. baraqku się nadaje uczą tego heh ?? a kałaszem strzelałeś czy naślepe czy dostałes odrazu broń .. ???hmh hmh hm będe wdzięczny jak odpiszesz bo sam za 3 tygodnie ide heh :)

Gość TO SEM JA
na zandarmeri bywalem z innych przyczyn z przyczyn budwy masy ciała bo tam trzeba dobrze wyglądac to wiem dobrze zbudowany :)

heh kazda jednostka, kompania rzadzi sie swoimi prawami :> na poczatku bedziecie mieli ostro duzo musztry non stop w biegu wf - malo :( glownie bieganie walki zadnej na noze nie bylo :D wali wrecz praktycznie tez nie :( z kalacha moze sobie postrzelacie :D mysmy mieli duzo strzelania :) jak rozmawialem z kolega z pracy a byl na poczatku lat 90-tych to nie strzelali prawie w ogole a w tedy wojsko mialo wiecej budzetu niz teraz :D wiec w zaleznosci gdzie trafisz :D na zadnych maszynach raczej nie bedziesz sie uczyl raczej bedziesz szkolony do obslugi radiostacji, radiolini moze bedziecie latac z pkl\'ka :D radiostacje, radiolinie sa zazwyczaj na jakims samochodzie moze dostaniesz sie do plutonu kablowego i bedziesz kable rozwijal :D kalaszem sie najpierw strzela na sucho :D ucza cie jak celowac itp pozniej pierwsze strzaly na sucho ze slepakow a pozniej juz z ostrej na strzelnicy :D moze wiekszosc sluzby bedziecie sciemniac albo ciagnac jakies sluzby :D

Gość TO SEM JA
Aha nieżle zajebistycznie mi to opisałeś THX TO żE KAżDą JEDNOSTKA MA SWOJE PRAWA TO się WIE :) a ile sie dostaje kasy na miesiąc 170 zł ile wy dostawaliście a po woju wyprawka 800 zł coś ?? ..?? a z bezrobocia nie oirentujesz się dopuki po woju roboty nie załapiesz są te pieniadze jakieś za wojo czy nie bo teraz masz 9 miesięcy nie... i z dużo ma osobami w realu co byli w wojsku np w kolesiem 23 lata też był nieznałem 3 g nawiajałem to mówił że kasa jest...350 zł chyba. hjeh i tak wszscy gadali że przez 0,6 to możesz pobierać. takie po woju do zebrana si ew sobie na bilety żeby móc jedzić i szukać roboty ?? a ty po jakim czasie po woju dostałeś robote to ty po woju byłeś ?? ochorniarzem czy przed wojem heh ? A na prysięge limit osób które możesz zaprosić jest czy niema :) A do której na necie siedzisz ja zaraz bede chyba mykać koło 6 heh..

a na zandarmeri bylem kilka razy przez wspomnianego wyzej kolesia zreszta bywalismy tam razem :D jak pojedziesz do woja to zabierz sobie przybory toaletowe maszynke do golenia, pianke, paste i szczoteczke do zebow, zel do kapieli, paste do butow, jakis krem itp tam wam to tez daja ale nie wiem jak teraz te co mysmy dostali to mozna bylo wywalic odrazu do kosza :D wojskowa pasta do zebow sluzyla mi tylko do czyszczenia swojego lancuszka :D wez tez troche kasy nie duzo ale wez i nie zabieraj jakis cenniejszych nie potrzebnych rzeczy na miejscu wam wszysko daja reczniki, gacie, szczotki do butow :D a co do przepustek to nie wiem jak jest bo cos sie chyba pozmienialo najdluzsza jest 72 godz ale teraz jest chyba tak ze w te 72 godz nie wlicza sie przejazdu (ale nie jestem na 100 pewny) a przepustki sie dostaje za dobre osiagniecia w strzelaniu, bieganiu itp albo jak ktos jest wazeliniarzem :D jak sie oddaje krew to dostaje sie urlop nagrodowy :D za kazde oddanie jakos 2 dni i mozna sobie pozniej do \'ustawy\' dolozyc :D za jakies szczegolniejsze osiagniecia mozna tez dostawac urlopy nagrodowe :D

Gość TO SEM JA
Dzięki za to niewiesz jak to dla mnie ważne :PP a ustawową to 2 zdanie ostatnie to oco to chodzi bo nie kapuje heh >>

heh nie wiem jak z kasa bo ja sluzeylem 12 m-cy :D idostawalismy kolo 135-150 zl teraz jest wlasnie chyba okolo 170 na bilety na pociag autobus bylo 72 % znizki wiec mozna bylo przejechac cala polske za 10 zl :D na przysiege mozesz zapraszac ile chcesz :D wyprawki nie wiem ile teraz jest ale mysle ze okolo tych 8stowek bedzie na pewno :D na zasilek tez pewnie mozna isc po wojsku ale nie jestem pewny musial bys isc zapytac w urzedzie pracy co i jak ja poszedlem do wojska bedac zatrudniony na stale, wiec po wojsku moglem do pracy wrocic na nastepny dzien :D (ale odpoczywalem sobie jeszcze miesiac :D ) ochrona juz przed wojskiem sie zajmowalem :D

\'ustawa\' to urlop ustawowy mysmy mieli 12 dni a teraz nie wiem ile jest ale chyba 9 :D , mozna go brac jak sie odsluzy polowe sluzby wiec mozesz sobie zostawic na wakacje i jak chcesz wiecej to oddawaj krew (kazde oddanie chyba 400ml =2 dni urlopu) ja uzbieralem 25 dni urlopu :D i ostatni miesiac woja spedzilem praktycznie w domu :D

Gość TO SEM JA
Spoko . dzieki za te rady wszystkie napewno się przydadzą często tu bywasz ??? będziesz też tu jutro ?? A jak np nie wykonam jakiegoś polecenia od starszego kota...dziadka tkz bo np każe mi czyścić sobie buty i zaczne siez nim szarpać albo co gorsza.. tłuc... to jak on zacznie a ja się będę bronił to obaj mamy przejebane :((( Czy tylko ten kto zaczoł a działa am sąd polowy najszybszy sąd ?? czy nie prawdą to jest a gdzie się śpi w jakiś barakach ??? to raz Druga sprawa są tam jakieś kobiety ?? Można się np iśc myć z kobietkami ihihihihih :PP czy tylkoz facetami :( są w wosjku geje ble ble ble ?? jak z doświadczenia jak ty miałeś oto mi biega heh :P

Gość TO SEM JA
Znam tą strone ale dzięki ona jest twoje autorstwa ?? Paweł Mikołajczak to twoje dane ?? A ty przed wojem to czytaleś jak ty się przygotowywałes do wojska ja biegam zapierdalam .. chodze na rękach ćwicze nogi itp heh to dobre.. bo niechce mieć zakwasów i tam zdychac :))

to nie moja strona znalazlem ja kiedys jak kumpel szedl do woja a teraz wpisalem w google :D na tej stronce jest sama prawda i moze cie to spotkac co tam jest napisane moze ale nie musi jak juz pisalem kazda jednostka, kompania rzadzi sie swoimi prawami ktory tez przed chwila znalazlem a tu inny link http://www.nfow.pl/index.php?sid=bf966668e7531d5f12f050ae7fffe4fb dobrze ze biegasz najlepiej hartuj stopy do wojskowych buciorow :D na rekach raczej nie bedziecie chodzic :D na drazku sie mozesz popodciagac i brzuszki robic to bedzie na testach sprawnosciowych :D

ja nie przygotowywalem sie wcale :D huehue jak beda widzieli ze sie starasz to juz wystarczy :D nikt nie bedzie wymagal od ciebie zebys biegal jak ben johnson :D nie idziesz do bordowych beretow :D

Gość TO SEM JA
Dzieki widze ze masz spore doświadczenie i umiejętności .. A wojsko uczy pokory ???? cierpliwości wpadaj zasady stajesz się lepszy bo ja miałem wybor ale chciałem iśc .. tam chciałem bykurde lepszym cierpliwszym i sie swoje wady naprawiać dzięki temu :PP pozatym w rodzinie ojciec Sw pamięci był.. dziadek prawie wszyscy. ehhhh WIesz mi tak zycie po dupie dało ze ja się nie boje .. strachu nie czuje ale zawsze jes jakieś dziwne uczucie przed nieznanym niewiem co mnie tam czeka . it może byc hujnia albo zajebiście wolałym to 2.. heh :P 06:01 ODpiszesz na tego posta jakbys jeszcze mógł :) z góry THX

Gość TO SEM JA
tej daty 06:01 na te pytania a i jeszcze jest coś takiego jak soliadrnośc żołnierska ..??? czy to bujda bo ja zawsze pomagałem .. nawet obcym jak umiałem ....a neiwim czy tam warto czy nie dostane po dupie za pomaganie bezinteresowne ehh ? do takie już nie z wojskiem związane Hard tak se mysle . masz takie kryteria.. prace stabilny finansowo. kase budowe ciała to na co baby leca polki nie i niemasz kobiety to dziwne to przez to ze praca cię tak zapycha czy że nie ufasz kobieta ?? niemusz pisać jak niechce wiadomo praca prywatna ..

heh na poczatku jest dziwnie wszysca sa tacy przestraszeni nikt nie kozaczy raczej wszyscy robia to co im kaza i nawet nie dyskutuja problemy sie robia pozniej jak juz jest coraz blizej cywila i kazdy ma cieno itp wtedy zaczyna sie cwaniactwo czy uczy pokoru itp jak piszesz ze duzo juz przezyles to w woju dasz sobie spokojnie rade i po krotkim czasie bedziesz sie czul jak w domu :D nie wiem co chcesz naprawiac idac do woja :> widzialem w woju jak ciche dzieciaczki sie zmienialy na poczatku woja byli jak takie szare myszki ciche i skryte a pozniej po czasie stawaly sie takie rozbrykane umialy juz kombinowac, zabrac glos, napic sie alko i zapalic fajke :D tego sie nauczyly w woju :D

Gość TO SEM JA
widzialem w woju jak ciche dzieciaczki sie zmienialy na poczatku woja byli jak takie szare myszki ciche i skryte a pozniej po czasie stawaly sie takie rozbrykane umialy juz kombinowac, zabrac glos, napic sie alko i zapalic fajke Chciałbym przez wosjko stać się taki cierpliwy,spokojny z zasadmi opanowany .. bo niejestem taki do końca.. panowac nad sobą w 100 % nad swoim umysłem itp bez żądnch wachać oto mi chodzi dyscyplina uczy szacunku picie , palenie to dziadostwo.. tego nie musze się uczyć bo to do dawnaznam i to nie jest powód do dumy ehh ...kombinować to nie problem.. głos zawsze miałem swoje zdanie jak poszłem na wezwanie gdzie miałem się udać to z kapitanek tak gadalem że .. nikt się nie odzywał tylko ja hehe ale nie cwaniakowałem ja już mam tak gadane wiesz taka moze wada może nie ja musze spadać dzięki za wszystko narzie częśc

wojo uczy jak dbac o swoja dupe :D jak ktos w cawilu nic nie robil a mamusia go z wszystkiego wyreczala to bedzie mial ciezko na poczatku :D

Gość TO SEM JA
heheheh nieżle nieżle .. nawet jak to nie ona to fajna laseczka n tym zdjęciu :PP W sumie to napewno nie ona hehe :PP