Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktorassa

czy ktoras z was odwazy sie i pokaze fotki samych piersi badz cipeczki?

Polecane posty

Gość TO SEM JA
Fcet patrzy obketywnie !!!!! ale trzeb az tym wygrać ja mówie o ludziach a nie miłości .. co mam oceniać ludzi np jestem biznesmenem mam wziąć piekną kobiete do firym za to że jest bardzo ładna jakaś modelak czy zwyczaja co ma przesrane umiejętności napalona świnia weżnie 1 a ja bym wzioł 2 mądrą :PP Sa ludzie chorzy !!!! fizycznie .. a np są dobrymi ludzmi i wygldają żle .. a są przystojnaiki ładne skurwysyny np to tylko przykład.. i ja bym wolał te dzieci chore człwieka się nie powino oceniać z wyglądu nigdy trzebago kurwa poznać !! tak jak np poszłem do baru napakowany koleś .. ini móią debil gupi pewnie siadłem z nim zadałem się jakbym znał go dobrze conajmniej peirwszy raz go widziałem na oczy wale tu fakty !!! to 3 2 teorie ale dla mnie by były faktami !!!!!!

Gość TO SEM JA
kOBIETY PATRZą NA WYGLąD I JA TO WIEM PRZECIEZ CO NIE :PP

Gość stara dziewica
widzisz nie zawsze jest sytuacja że dany facet jest np. znajomym naszych znajomych tak, że będziemy się widywać dalej - bo gronie czasem daną osobę widzimy tylko raz i jeśli nijak na nas nie zadziała a nie będzie w gronie naszych znajomych i nie będzie szansy by się z nią przypadkowo spotykać to chęci dobrowolnej, by dalej ciągnąć spotkania - już nie będzie i w takiej sytuacji uczucia już się nie da nauczyć. więc wygląd też ma jakieś znaczenie.

Gość stara dziewica
nie my piszemy o trochę innych sytuacjach ja o relacjach damsko męskich a Ty - ogólnie o oceniany po wyglądzie => tego i ja nie popieram. !!!

Gość TO SEM JA
Sorry za te literówki ale jak się pisze w pośpiechu to tak się potem dzieje :((( Dam przykład na mój tok myslenia kiedyś miałem 16 lat patrzyłem się na miss to się cieszyłem jak gupek ... teraz patrze jest mi obojętna nie rusza mnie tak bo wiem że to tylko skórka ...powierzchnia ... Z prochu powstałeś w proch się zamienisz dusza zostanie czyli taki jaki jesteś dobry czy zły tak se mysle :PP

Gość stara dziewica
tak, wiem o czym piszesz inteligencja też może być bardzo pociągająca mnie się z reguły podobali nieśmiali mężczyżnu, typu naukowcy w okularach :P, do dziś mam do takich słabość i godzinami mogłabym takich słuchać ;)

Gość TO SEM JA
Pozatym ci co oceniają z wyglądu tylko !!!! Nie przywiązują wage do swojego wyglądu porównują !!! siebie do innych to jest chore.. patrzą pozornie ale to się da ścierpieć jeszcze najbardziej nienawidze kurwa materlialistów to przez nich ten świat jest taki spierdolony świat mateiralny za pieniądze ci gardło poderżnoł albo robaki .. zjedzą wszystko dla kasy zrobia dupy dadzą zabiją.. rozwody sa kutnie trzeba umieć gospodarowac moneta .. trzeba znać umiar heh :PP

Gość stara dziewica
ale przeskakujesz z tematów za stara jestem :P i zaraz będę nie nadążać :D

Gość TO SEM JA
Co ty masz z tym wiekiem dziewicą fajny maz wiek i tyle dobra już tak bywa :PP dla mnie super wiek hehehe :p Pozatym ja to że jestem chudszy nie znaczy że jakiś naukowiec niemam okularów ani nic w tym stylu :PP niemam wady wzroku .. nigdy nie miałem :Pp Lubie filozofie , psychologie, teologie ,, itp heh

Gość TO SEM JA
A ty dziewico !! gdzie poszedł Hard CONAN :pp

Gość stara dziewica
Nie mówiłam konkretnie o Tobie tylko że takich mężczyzn też lubię :p Nie wiem Pewnie go zanudziłeś ;) albo jakieś fanki go męczą :D

Gość TO SEM JA
Dziewico a dasz mi swoje zdjęcie prosze :Pp

Gość stara dziewica
nie jestem brzydka zresztą widziałeś moje piersi więc mi byłoby teraz wstyd pokazać twarz :O :P

heh jestem i czytam te wasze zyciowe wywody :) spac powoli powinienem isc ale mi sie nie chce za bardzo caly dzien przespalem :D heh fanki o tej godzinie ?? :> slabo ostatnio z fankami :D huehue

Gość TO SEM JA
Przecież nikomu nie pokaże rany jule Słowo honoru nie jestem debilem jakimś :Pp zostanie między nami :P a temu hardowi pokazałaś jesteś niefer :Pp Dam ci coś za zdjęcie co ty myslisz że ja nie widziałem gołej kobietki :PP

slabo z _fajnymi_ fankami :D bo dla niektorych jestem jak IDEA (poza zasiegiem) :D

Gość stara dziewica
Hard więc Ty też leniuch/ujesz obecnie i masz dużo czasu :P :D ? Dopiero teraz zauważyłem tę wstawkę ad filmu. Nie myślę że jesteś zboczuchem :P, tylko zdrowym facetem Nie mnie jednak: nie :P To sem ja ale on też pokazał swoje piersi więc było mi raźniej :D a skąd jesteś muszę wybadać czy czasem się nie znamy ;)

Gość stara dziewica
Hard nie dość że przystojny to i skromny .

Gość TO SEM JA
WOJEWóDZTWO Sląśkie napewno się nieznamy nieznam żadnych dziewic w tym wieku to komplement :Pp niemoge w to uwierzyć :Pp

Gość stara dziewica
a odeśliesz mi swoje ?

heh ja niestety nie leniuchuje :( musze pracowac i to od dawna na wszystko musze sam zapracowac :( jutro do pracy :D ale na druga zmiane :D a caly ten tydzien nocki mialem (7 dni calutki tydzien) i dlatego spac mi sie nie chce :D

Gość TO SEM JA
a ty skąd jesteś :Pp

Gość TO SEM JA
JA TU ROZMAWIAM SZCZERZE A TY HARD 28 LAT I NIEMASZ JESZCZE żONKI TEż DZIWNE HEHE :pp

Gość TO SEM JA
jA KORZYSTAM PUKI MOGE PRZED WOJEm uwielbiam cisze i spokój w nocy wogóle jest THE BEST...

heh nie mam czasu na zone itp na mieszkanie musze zarobic :D pozniej sobie znajde jakas mloda dziewice :D

ja lubie sobie nieraz w nocy lezec i sluchac muzyki jak jest ciemno i cicho :D

Gość TO SEM JA
hard a ty ochroniarz jesteś jakiś :PP tak pozatym nick to cięzki to znaczy duży .. nie masywny silny temu nick hehe :PP ile bieżesz na siłowni na klatke :)

Gość TO SEM JA
zATKAłO WAS DZIEWICA I HARD :pp

Gość stara dziewica
Hard - dziewic niedługo zabraknie :P TO SEM JA zach - pom.