Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktorassa

czy ktoras z was odwazy sie i pokaze fotki samych piersi badz cipeczki?

Polecane posty

Gość TO SEM JA
jeszcze poborowy ale zaniedługo będzie szeregowy.. ale jestem gotowy.. mam 20 lat a tyle juzw tym życiu przezyłem kilka razy mogło by mnie już tu nie być więc się jakiegoś woja nie boje :Pp

Gość TO SEM JA
No dziewicy jakbym kochał to tak ale nie zniewolić tylko komromi niedam się kobiecie rzadzić .. kontrolowac tkai mam charater nie lece na cap jak wygląd że trace zdrowy rozsądek pozatym .. ja lubie babki...i nie jestem agresywny ani nic takie w stosunku ich nidy :PP

Gość TO SEM JA
SORRY KOMPROPIS POROZUMIENIE I TYLKO TAK TAK TAK :PP

ano bylem zolnierzem :D nawet chcial bym nim byc :D no kozak warszawski to niezly lolek :D nigdy bym nie pokazal fotek swojej dziewczyny on chcial sie chyba dowartosciowac :D

Gość stara dziewica
i dobrze kobiety nie lubią facetów którzy im pozwalają na wszystko :) mądry z Ciebie chłopczyk i taki uroczy ;)

Gość TO SEM JA
Nom się ciesze :PP A jaki znak zodiaku ty ja WAGA :pp

Gość TO SEM JA
Dzięki dziewico :PP ] hehehehe

Gość TO SEM JA
Mądry to pojęcie względne każdy inaczej je interpretować może inteligenty możesz być życiowo albo edukacyjnie ja tam chapnołemdośc troche tego życiowego a edukacyjnego to nie najgorzej tez jest :PP

Gość stara dziewica
na wygląd też musisz lecieć To warunek pożądania : ) Chociaż rzecz jasna, są na szczęście różne gusta i każdy może się podobać.

Gość TO SEM JA
Sam se tom formułke wymysliłem ihahaaha chociaż możliwe że ktoś to już rozgraniczył ale ja otym nie słyszałem :P

Gość stara dziewica
teraz będziesz pisać maturę ?

Gość TO SEM JA
Wiesz wygląd ocena obietywna nigdy nie oceniam ludzi z wyglądu bo to gupota wygląd to pokusa jest... natura pierdolona .. ale nie zawsze nasze pragnienia są !!!!! dobre.. w sesnie czego się organizm domaga wygląd można łatwo stracić , wypadek samochodowy.. jakaś burda w barze i kieliszek rani policzki kobiece albo coś gorszego na starośc a charakteru nie hehe :P chyba że na końcu naszej drogi :Pp

Gość TO SEM JA
Dawno już mam mature ja niema 18 lat LOL dziewico :)

Gość TO SEM JA
A ty dziewico do pracy jutro nie idzesz czy jak czy uzysz się jeszcze :PP

no wlasnie tez mnie to zastanawia ze juz po 3 a wy tak na netku s.d pisalas ze nie masz czasu na spotkania i wyjscia a wiec co na codzien porabiasz ??

Gość TO SEM JA
75 polski niemiecki coś tam 42 % chyba a historia nie pamietma hehe :Pp

Gość TO SEM JA
Histy raz nie zdałem ale potem poprawiłem iihihih :Pp

Gość stara dziewica
nie, to nie chodzi o ocenę człowieka czasem widzisz jakąś kobietę i bummm - czujesz po prostu chemię I nie powiesz, że ona Ci się spodobała, bo ... bo cos tam, Przecież nie znasz jej jeszcze np. Oczywiście że wygląd jest gdzieś tam Bo jeśli ma się iść razem przez życie, to inne czynniki są ważniejsze Ale wygląd - też jest ważny. Przecież nie będziesz z kimś tylko dlatego, że jest b/ miły i inteligenty, skoro Cię w ogóle nie będzie np. pociągać. No takie nuanse ;) p.s. sorki ja uczyłam się w 5letnim licem finansowym (więc nie wiem dlaczego nie technium) i zdawaliśmy maturę jak mieliśmy 19/20 lat :P

Gość TO SEM JA
I nic nie zawdzięcam tego kretynowi giertychowi przynajmniej tylko własnej woli i determinacji :PP

Gość stara dziewica
Nie pisałam, że nie mam czasu tylko że w miarę starzenia się - jego go coraz mniej :O Poza tym, nie ukrywam, że jestem domatorką 😭 Uczę się i pracuję Obecnie leniuchuję u rodziców Tam gdzie się uczę jest nieco inny system i jestem już po zaliczeniach. Mam jeszcze 2 tyg. laby :D:D

Gość TO SEM JA
Ludzie tylko ja się do matury uczyłem 3 dni z polaka z histy troche dłużej ale mi czasi brakło bo trudna była ... i kilka % chyba 2 czy 3 ale potem zdałem bez problemu a z niemca 1 dzień to jest coś a nie te babki co siedziałt ahaha 6 miesięcy i gorzej z polaka miały odemnie .. a ja 6 najlepszy nibyło żle :Pp

Gość stara dziewica
Hard no ale w głowie przynajmniej zostay mi te obrazy ;)

hehe tak jak napisala s.d wyglad jest b. wazny przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość TO SEM JA
Dziewica a co to patrzenia na wygląd to żle mówisz bo można kogoś spotkać na poczatku cię nie będzie pociagał wogóle nic a nic a będzie spokoz charakteru nie !!!! i po spotkaniach z nim poprost siew nim zakochasz a jak sięw kimś zakochaz to nie patrzysz na osoby wyląd tylko jaka jest :PP pozatym to dziewczyny tak mówiły słyszałem Jedna kobietka nawet pisała że na gg .. poznała męza i się jej wogóle z wylądu nie podobal a potem już było inaczej i co ty na to dziewica tralalalala??

Gość stara dziewica
ja bym powiedziała, że jest co najwyżej ważny ale nie najważniejszy chociaż może facet to inaczej widzi ...

Gość stara dziewica
TO SEM JA zgadzam się bo miłości można też się nauczyć : ) na początku nic, a w miarę jak się ze sobą przebywa. sama się kiedyś ze wzajemnością zakochałam na gg : ) nie mniej jednak, jeśli ktoś będzie niezadbany i w ogóle nie w naszym typie chęci by ze sobą przebywać, też nie będzie. Moim zdaniem Ty masz część racji i część ja -w zależności od sytuacji.