Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktorassa

czy ktoras z was odwazy sie i pokaze fotki samych piersi badz cipeczki?

Polecane posty

Gość TO SEM JA
To pewnie nasza mambusia ma malutkie piersi hehe i wysłała czyjeś ... żeby ją chwalili Wiesz mi to nie robi róznicy :PP Chwaliłem te piersi prawdziwe .. hehe :PP

Gość TO SEM JA
mamba nie czarna powiem ci tyle niechciałbym mieć takiej kobiety jak ty przenigdy wiesz dlaczego skoro na takim gupim forum kłamiesz to co by było w realu :(( Bój się Boga dziewczyno to przykre :(( ehhh

Gość TO SEM JA
Tylko teraz niemam podstaw nawet w 20 % ci wierzyć .. przeważnie masz tak że masz 50 % osobie której nieznasz wierzyć albo nie zależy jak się zachowuje i co mówi.. wiadomo debila odrazu można rozpoznać a ile masz lat w takim razie i czemu tak zrobiłas masz jakieś kompleksy Mambo ?? ehh

Gość TO SEM JA
Wiesz jak ktoś kłamnie to spadam mi szacenuke to tej osoby jako człowieka i odrazu patrzysz na nieo gorzej no ale każdy robi błędy chciałąś się rozerwac masz pewnie .... z 18 lat przyznaj się :PP

Gość TO SEM JA
Przecież nie oceniłem cię odrazu jaka jesteś :) Napisałem tylko że żle zrobiłaś .. i że oszukałaś mnie :((( wiadomo debila odrazu można rozpoznać to nie było d ciebie to był tylko przykład ale w rzadnym wypadku nie do ciebie Spoko skłamała było mienło trudno to powiesz ile masz lat i dlatego to zrobiłaś b masz małe piersiątka ??? bo tak mysle .. dla zabawy..??? żeby się ponabijać z nas kolesi ?? ehh