Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *samotna*

Singielki mieszkajace same, jak spedzacie wieczory?

Polecane posty

Gosia, trzymam kciuki za Ciebie! i wierze ze wszystko się wyjasni a Ty sie uspokoisz! dzielna jestes bardzo :)

Nie wiem co jest…. Cały czas … notorycznie nie chce mi się pracować :O Każdego dnia, dzień w dzień mam lenia :O Toż to okropne! :( A jeśli już przy pracy jestem…. Gosia – jak Twoje poszukiwania? Działasz w tym kierunku? Byłaś na jakiś rozmowach? Mira – dawno się nie pojawiała ….ona też miała plany co do zmiany pracy…. Ciekawe jak z realizacją….

Oluś ❤️ Biała wysyłam masę CV. Codziennie zaczynam dzień od przeglądania ogłoszeń. Niby ich sporo, a jednak wszędzie takie same... Bezczynność mnie dobija, a na realizowanie prawdziwych marzeń zawodowych nie mam pieniędzy :(

No więc... :) Moim marzeniem zawodowym jest - mam dwa :P Po pierwsze chciałabym zrobić doktorat :) Po drugie - chciałabym założyć stowarzyszenie :)

Gosiu jakie to stowarzszenie chcialbys zalozyc:) i z czego doktorat?:) Mysle , ze wkrotce prace znajdziesz:) masz juz doswiadczenie, wic to tylko kwestia czasu;)

a w ogole to {czesc]:D Biala czyzby dopadalo Ciebie jakies wypalenie zawodowe??moze jakis urlopik by sie pzydal??:) i jak w ogole miewa sie Twoja mama??doszla juz do siebie po operacji?:)

Doktorat z nauk społecznych na pewno :) Pedagogika, socjologia, może psychologia... Tamatyka - samobójstwo, ale jeszcze nie wiem w jakim kontekście :) Właśnie Biała - nic nie mówisz o mamie ;) Pewnie już śmiga i o operacji nie pamieta :)

Gosiczek moze odpusc sobie pdagogike:D:) a Kwiatek moze pisze do Ciebie na mejla??:)

Biała, cierpię na podobny syndrom pt \"nie chce mi sie\" :) ale jakoś muszę z tym walczyc! choć łatwo nie jest... a ja wlasnie jestem w trakcie robienia doktoratu! masa roboty jeszcze przede mną...

Ola, a z czego ten doktorat robi Waćpanna? :) Właśnie się zirytowałam na jednym topicu. Aż mi ciśnienie skoczyło, ale jak czytam, że kobieta po 40-tce urodzi na pewno chore dziecko!!!! A i 30 latka ma duże szanse na chore potomstwo... Normalnie nóż się w kieszeni otwiera!!!! Setunia, czemu mam odpuścić pedagogikę? Bo wg ogółu to studia dla debili? Tak naprawdę zrobić w Polsce doktorat z pedagogiki jest bardzo trudno, bo niewiele uczelni ma prawo do nadawania tego tytułu na tym kierunku. A mnie interesuje zwłaszcza pedagogika społeczna i praca socjalna :)

Jeny!! Jakie mądre dziewczyny na tym topiku się udzielają!!!! Ola – z czego robisz doktorat? A co do mojej mamy, to i owszem ma się już dobrze…martwi się tylko, że mocno przytyje na tym zwolnieniu. Nigdzie się nie rusza, nic wielkiego nie robi a apetyt dopisuje …po za tym, ma coś takiego jak ja. Z nudów je :P

Gosia jak to Ciebie interesuje to zbieraj kase, a moze ktos by Ci to zafundoal?;)i dzialaj:) ja sie juz nie bede madrowala, bo nawet mgr jeszcze nie mam;):D Ola a Ty z czego robisz doktorat??

mój doktorat to nauki biologiczno-chemiczne...przy czym przeważają te drugie...a ja wolałabym odwrotnie! ale cóż, muszę to jakoś przegryźć :) Biała, fajnie że z mamą już w porządku 🌻 Gosia, zyczę Ci żebyś i Ty się rozwinęła doktoratowo!:) skoro Cię do tego ciągnie...to rób! chociaż powiem Ci to cholernie pochłania czas i wymaga wielu wyrzeczen! co to za głupi topik czytasz??? jakies bardzo \"inteligentne\" istoty tam piszą :)

Setunia, ale mnie męczy to, dlaczego nie polecasz pedagogiki :) Fakt pedagogika na prywatnych uczelniach typu Wyższa Szkoła w Pcimiu Dolnym to porażka totalna, ale na uniwersytetach bywa lepiej, chociaż zależy też od specjalizacji i kadry. Zresztą, jak człowiek chce to sie nawet sam z książek nauczy wszystkiego :) Ola - zdaję sobie sprawę z czasochłonności \"kariery naukowej\", ale po latach zastanawiania się, czym się zajmować życiowo, wiem, że to mnie \"kręci\" :) Poza tym, ja jestem głupia i lubię się uczyć ciągle nowych rzeczy ;) Ale w przyszłym życiu to chcę być patologiem :):)

Gosia, jak Cię to kręci to idź w tym kierunku! najwazniejsze są chęci i realizacja wlasnych marzeń...albo przynajmniej coś robienie w kierunku ich realizacji :) ja tam nie mam nic naprzeciw pedagogice.

A ten topic co mnie tak zirytował, to o czymś innym z założenia był. Ona lat 27 chce ślubu i dziecka. On lat 24 chce wolności i wspólne życie dla niego to zmarnowane życie. Nijak nie dało się niewieście przetłumaczyć, że wspólnych celów to ten związek nie ma. No, ale ona wie lepiej ;) Zreszta jak i wszystkie nawiedzone panienki, dla których 30 latki winny już umierać, bo na małżeństwo za stare, na dziecko za stare i na wszystko inne też za stare. O 40-latkach już nie mówiąc :) bo te to już tylko mogiła :) Oluś z biolgii to mnie zawsze genetyka fascynowała :)

Ola wow!:) kurcze dla mnie to strasznie trudne sa te nauki przyrodnicze, sciesle:D ja tam humanistka jestem:) Gosia ja jakos tak krzywo patrze na ta pedagogike, bo nasluchalam sie jak to jest u mnie na bylej uczelni i tak troche uzedzona jestem i jeszcze wykladocy czasami cos tam powiedza na ta ziedzine, skomentuja i mi sie tak jakos uprzedzilo dziwnie:/ czli chcesz sie zajmoac patologiami spolecznymi??:) to jest ciekawe akurat:)

Cześć Dziewczyny! Biała - jak miło że o mnie pamiętasz. Czytam Was codziennie w biegu i dlatego tak długo się nie odzywałam ale myślami jestem. Gosiaczkowa - wszystko będzie na pewno w porządku, głowa do góry. Widzę, że podobnie zaczynamy dzień - praca.pl. Ale rzeczywiście raczej nędza z tymi ogłoszeniami, tzn. przynajmniej dla mnie. Z całej masy przez 3 tygodnie zainteresowały mnie może cztery ogłoszenia... Biała - to świetnie że Mama już się lepiej czuje. Z nowości - wczoraj zadzwonili do mnie w sprawie pracy! Przeszłam pozytywnie pierwszy etap rekrutacji i podobno byłam jedną z pierwszych osób do których zadzwonili. W przyszłym tygodniu jadę na południe na rozmowę. Trzymajcie kciuki. Poza tym \"stara bida\" albo \"b.z.\" Acha, chciałabym wreszcie pójść na randkę!!! Nie, to chyba nie była nowość...

to ja dzis pierwsza tu - Dzien dobry szystkim singielka🌻 gosia mam nadzieje , z nie jestes zla na mnie za ta pedagogike:( nie chcialam Ciebie urazic jesli sie tak stalo🌻 Mira gratuluje pozytywnej rekrutacji i mam nadzieje, ze w koncu znajdziesz wymarzona pace, a wtedy moze i randka sie szybko pojawi:) mnie jakos przeszla ochota na randkowania i juz prawie 2m-ce z nikim sie nie spotykalam;) Mileg dnia:) P.S. u mnie sie zabielilo😠

Mira 🌻 Też bym posżła na randkę....ale jakoś nie ma z kim :O Wróciła zima :( jest zimno i mroźno brrrr Mam nadzieję, że krótko zawita i pójdzie sobie! Byłam wczoraj na masażu całego ciała ;) zabieg rewelka ;) sama przyjemność ;););) Sippel - co Cię tak zajmuje, że nie ma Cie na topiku????

🌼 Biało!!!! Pochmurno!!! Deszczowo!!! Beeeeee... Mira - teraz się odzywasz?? ;) A jak chciałam wyciągnąć Cię na piwo, to Cie nie było ;) Trzymam kciuki za pozytywny ciąg dlaszy rekrutacji. Niech chociaż Tobie się uda :):) Setunia, nie obrażam się na gadanie o pedagogice. Tak naprawdę to gdyby nie ona, to nie byłoby np. ani socjologii, ani psychologii, które są baaardzo młodymi dziedzinami, ale w naszym kraju fajnie jest gadać na pedagogikę, to ludzie gadają :) Nawet Ci z tytułem prof. przed nazwiskiem, co jak dla mnie świadczy tylko o ich ignorancji i ograniczeniu :P Ale zauważyłam, iż coraz więcej uczelni prywatnych ma prawo do kształcenia na kierunku socjologia i psychologia, więc za parę lat i to będą studia dla debili :) Zresztą... w Polsce studia może skończyć każdy - na różne sposoby - i już dawno po czasach, kiedy mgr przed nazwiskiem cokolwiek znaczyło...

Dzień dobry wszystkim. Gosiaczkowa - a ja myślałam, że Ty rakiem chciałaś się wycofać z tego piwa, bo miałaś dać znać jak będziesz \"na chodzie\" po chorobie. Ale gafa! No cóż, następnym razem jak będziesz w Łodzi - pisz drukowanymi!!! :) Dzięki Wam za dobre słowa co do rozmowy kwalifikacyjnej. Ostatni taki stres przechodziłam cztery lata temu i wcale za tym nie tęskniłam. A co do randki - Setunia: dwa miesiące?!?! Boże, jestem dinozaurem, skamieliną, wymarłym gatunkiem...

dzień dobry! Gosia, mówisz genetyka? :) no ja po częsci i to mam w swojej pracy...określam liczebnosć i DNA róznych zyjatek z gleby :) nie zawsze wychodzi to tak jakbym chciała...ale...powoli powoli...moze coś sensownego z tego wycisnę. Chciałabym! choc czasami nachodzą mnie takie wątpliwości ze szok... tez mi sie chce jakiejs randki! tym bardziej ze 2 tyg temu na spotkaniu z bylym mi sie przypomnialo jak moze byc fajnie... u mnie na razie wiosna za oknem! swieci sloneczko...a ponoc dzis miał byc ostatni atak zimy...

Olla- mam nadzieję, że to już OSTATNI atak zimy. Nie mam nic przeciwko żeby sobie poszła. Bleee nie lubię jej! Co do randek ….to na takiej prawdziwej randce, gdzie byłam zainteresowana osoba z która się umówiłam to nie pamiętam kiedy to mogłoby być :O w tym roku na takiej randce z pewnością nie byłam :( za to byłam na kilku spotkaniach z baranami z netu ….ostatnio ponad miesiąc temu. Po spotkaniu – zero kontaktu, choć było nawet miło. Teraz 3 x w tyg chodzę na fitness i mało mam czasu, żeby myśleć o swoim singielstwie. Ale i tak na randkę chętnie bym poszła ;) ….i chyba się powtórzę jak powiem, że zupełnie nie mam z kim :O