Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mii

wsrod samotnych facetow zostaly juz same ogryzki!!!

Polecane posty

Gość wiadomo że zostali
ZBOKI I ŚWINIE

Gość oststaniego normalnego
na czacie to złapałam ja i juz więcej nie ma

\" Gerronimo neonówka - ja wcale nie narzekam. Póki co jestem samotny z wyboru, tzn. nie tworzę z nikim związku, co nie znaczy że stronię od miłych znajomości i seksu \" Uwielbiam takie właśnie deklarowanie \"niezobowiązujących znajomości dla seksu\". Tak, tak, higiena przed wszystkim. Wszak świadczy o normalności i zdrowiu. :-0 Ja to jednak jestem dziwna i staroświecka, że mnie coś takiego bulwersuje. :-0 Ale każdy robi to, co uważa za stosowne.

Gość facet__
przesadzacie. Zależy kto jak traktuje czat. Ja na czaty w ogóle nie zaglądam, wolę udzielać się na forach lub portalach. Czasami zaglądam też na "randki" i uważam się za zupełnie normalnego :)

Marigold Flowers, ale to nie są znajomości tylko dla seksu, nie przesadzajmy. Mam sporo koleżanek, także internetowych, z niektórymi z nich sypiam faktycznie bez zobowiązań, ale poza tym spędzamy czas w różny sposób. Nie są to osoby przypadkowe. Poza tym taki układ jest jasny i nikt nikogo nie rani, tak więc w czym problem.

Gość gerronimo to wstretne...
...co mowisz. jestes obrzydliwy i oblesny!!!

New Hope ---> Skoro \"bycie menem\" to Twoim zdaniem przeżycie już kontaktu seks. z kobietą, to mi nie spieszno do \"bycia menem\" tylko po to, by mieć to za sobą :O

Gość wsrod wolnych kobiet
tez juz nie ma czego szukac...same pasztety :) wiec mam nadzieje ze Ty jestes zajeta

Gość Sedzia Dreed
A u kobiet jest w czym wybierać ??? pfff 1 Takie szkarady że można dzieci straszyć, albo grube( fajne na koleżanke bo często pomocne są ale nic więcej) 2 Wyżej srają niż dupe mają, ledwo co troche się wybija poza przeciętnośći już przystojni i majętni się marzą. Typowe laski dla zaliczaczy z kasą, potem zdziwienie dlaczego zostawil :D 3 Tak nieśmiałe że byś musiał rok spędzić aby z nią normalnie porozmawiać.Szkoda czasu.

Gość dokladnie tak jest
Sedzia Dreed > kilka slow prawdy im sie nalezy 🖐️

Gość Sedzia Dreed
A o co chodzi z tą skromnością ??? :)

Gość dokladnie tak jest
z takim nastawieniem autorko topiku z pewnoscia znajdziesz faceta...ale ogryzka jak go nazywasz bo przeciez WSZYSCY wolni faceci to ogryzki uwielbiam blondynki ...

Gość Sedzia Dreed
Mam lustro w domu, startuje do takich na jakie mam szanse. A do tych kobiet to wygląda to mniej więcej tak, jest szczupła, umie się umalować i ubrać, co jakiś czas pojawi się facet który chciałby z nią być( normalny facet bez rewelacji), na imprezie zawsze ktoś chce tańczyć wziaść numer telefonu itp. Więc w główce takiej kobiety rodzi się przekonanie, że zajebista sztuka jest co chwile ma adoratorów, WIĘC NALEZY jej się jakaś dobra partia( wkońcu ma duże powodzenie) tylko nie widzi ze startują do niech normalni ludzie i tylko u takich ma szanse, ale woli wybrzydzać i narzekać na tych beznadziejnych facetów...tylko nie widzi jednego...takich jak ona w Polsce jest miliony, bo Polki umieją się ładnie ubrać i umalować ( wasz plus ) Przykładów pełno z życia. Każdy facet napisze pdoobnie

Gość kiebzań
Sedzia Dreed ma racje. Dokladnie to samo obserwuje wsrod moich kolezanek. Nie wybijaja sie niczym ponad przecietnosc, a uwazaja sie nie wiadomo za jakie krolewny. Zebyscie uslyszeli ich rozmowe przy mnie, to byscie padli. Rozmowa wygladala mniej wiecej w ten sposob: - "A co u Arka?" - " U Arka? A u tego malego. Nic, kiedys myslalam ze mi sie podoba, ale strasznie sie roztyl, jakis taki papuciasty sie zrobil i tylek mu urosl. Porazka" - "no tak masz racje, wszystko tylko nie otyly facet. Ale w sumie to szkoda go, bo taki fajny chlopak, tylko gdzie on kobiete znajdzie" - "a co tam u Pawła?" - "wkurzył mnie, myśli że jak super wygląda to kazda na niego poleci. A on nawet samochodu nie ma. Poza tym co to za facet co sobie wlosy na zel robi" - "A Darek" - "Z Darkiem dawno sie nie widzialam. Podobna jakas laske podlapal. Ladna ale glupiutka, mi to na sponsoring wyglada, nie wiem co on w niej widzi" I tym podobne. A dodam ze byly to 3 dziewczyny, kazda ma juz skonczone 25 lat. Sa przecietne jak cholera, niczym sie nie wyrozniaja. Czekaja na krolewiczow i ciagle im cos nie pasuje. Takie sa kobiety w dzisiejszych czasach.

Gość kiebzań
Zadne nastolatki, pisalem o kobietach 25-letnich.

to inaczej, o mentalnosci nastolatek. Jest mnostwo madrych, inteligentnych, slicznych, zadbanych kobiet, trzeba je tylko znalezc ;)

Gość Zelbstmord
:-) A w mojej osobie macie pierwszorzędny przykład faceta, który w całości wypełnia wszystkie, wylistowane przez autorkę "topika" cechy. O tak! Ze mną nie wolno się związać żadnej kobiecie. Dla jej najlpeszego dobra :-)