Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwww

Dzisiaj zrobiłam dziką awanturę

Polecane posty

Gość wwwwwwwwwww
skoro tak to zaczynam Cię rozumieć ale może daj jej szanse:D

Gość wwwwwwwwwww
mąż...a Twoja żona często tak jak ja dzisiaj?

Gość maz szukajacy zmiany
Jej malo co kiedykolwiek pasuje , ostatnio rzadko sie do siebie odzywamy a jak juz to tylko na ogolne tematy . Jestesmy powsciagliwi wzgledem siebie :D

Gość wwwwwwwwwww
No to masz problem, ale zastanów się co jest przyczyną takiego jej zachowania. Może w równym stopniu odpowiadacie za taki stan rzeczy. Myślałeś o tym?? Zazwyczaj wina leży po obu stronach

Gość maz szukajacy zmiany
Mysle ze doszla do takiego samego wniosku jak ja - nie pasujemy do siebie i pewnie tez jest nieszczesliwa . Chyba czas juz konczyc ta farse ktora nazywa sie malzenstwem . Nigdy bym nie przypuszczal ze nam sie nie uda przeciez kiedys swiata za soba nie widzielismy . Ale takie jest juz zycie tylko jakos trudno sie z tym pogodzic . Gdy raz przyszedlem do domu to na stole lezala kaseta z naszego slubu - chyba ja ogladala ale jak poszedlem do kuchni to szybko ja schowala jakby sie tego wstydzila - mysle ze przynajmniej zostana nam dobre wspomnienia :) . Kiedys ja bardzo kochalem jak nikogo wczesniej .

Gość wwwwwwww
skoro podjąłeś decyzję to myślę, że nie jestem w stanie nic tu zadziałać. Zyczę powodzenia:)

Gość bladadupa
Głupia jesteś. Trzeba było konsekwentnie -darłąś się na niego, obraziłaś się? To żadnych eksków!!! Teraz to on będzie cię miał w dupie i nic w domu ci nie pomoże. Powinnaś udawać obrażoną, dzisiaj dzień bez obiadu i brudno w domu. Później rozmowa ze łzami w oczach że jednak tern model partnerstwa do końca ci nie odpowiada i jesteś zmęczona, chętnie odstąpisz obowiązki przynajmniej dwa razy w tygodniu -lub w innym systemie:-D

Gość wwwwwwww
bladadupa....no co Ty??? Czy Ty myślisz, że po co ja tu siedzę:D Nie mam zamiaru robić obiadu. Nie dzisiaj:D Moż jutro. Dzieci maja pierogo mrożone więc nie będą głodne a ja zaraz lecę na lekcję. Zmarnowałam cały ranek na tym forumie, mam nadzienję, że mnie więcej nie podkusi bo niechcąc nikogo obrazić...nie jest tu sympatycznie do końca:)

Gość ble ble ble...
A ja Cie rozumiem. Tez miewam czasem takie napady. To faktycznie "oczyszcza" - czlowieka i atmosfere. Co nie oznacza, ze nie kocham bliskich. Moj maz (to on jest glowie swiadkiem takich napadow) rozumie rowniez mnie i zazwyczaj po takim wyskoku pyta czy juz mi przeszlo i przytula, czasem dluzej rozmawia. Jestesmy tylko ludzmi. Czasem zbieraja sie w nas emocje. Nie sluchaj innych, ktorzy twierdza, ze jestesmy glupie i niedojrzale, to bzdura. Maz, kolezanka czy rodzice moga miec zly nastroj i to jest ok, a jak my mamy zly dzien to mamy siedziec cicho?! Po to mamy przyjaciol i rodzine obok siebie, by moc im o tym powiedziec, czasem nawet w taki "wybuchowy" sposob.

Gość wwwwwwww
ble ble ble....widzę, że chociaż Ty mnie rozumiesz:) I tak właśnie jest u mnie.Mój mąż wie doskonale, że jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i taki atak z mojej strony to nic innego jak odreagowanie stresu, którego w dzisiejszych czasach jest wiele. Myślę, że osoby, które mnie krytykowały nie mają pojęcia o zdrowym związku w którym jest miejsce na wszystko w pewnych dozwolonych dawkach. I wręcz wskazana jest pewna dawka szaleństwa, złości jak i miłości. Wszystko to tworzy całość. Jednak patrząc na schemat dzisiejszego małżeństwa to faktycznie jest nieco inaczej. W założeniu jest, że lepiej nie podskakiwać bo mąż(żona) odejdzie. Kisić problemy, które potem wybuchają jak bomba i nie ma już co składać. Zresztą czytając problemy jakie mają dzisiaj małżeństwa osób zaglądających na kafe, nie dziwi mnie reakcja:)

Gość ble ble ble...
:-) Dzis juz lepiej Twoje sprawy damsko-meskie?

Gość wwwwwwww
no jasne:)

Gość okiokie
Rozumię Cię ja też mam super męża ale on jest roszke leniwy i wiele obowiązków jwst na mojej głowie praca do mdziecko. I czasami też mam dość on przed telewizorem to mnie szlak trafia. Pomaga owsze ale kiedy ma ochote. A ja gotuje sprzatam i wszystko inne i nikt nie pyta sie mnie czy mam ochote. I musi być ugotowane, posprzątane, załatwione, zakupy dzicko praca i nadodatek mam być jeszcze zadowolona i miła i oczywiście zadbana i co jescze ja nie robot. Ale jak kobieta sie broni że ma dość to jest maruda i upierdliwa jak każda baba. Ludzie my kobiety to nie cyborgi. O i mój mąż mwi jeszze ż to wszyso to oczywiście kobiece sprawy i zajęcia.

Gość okiokie
przepraszam za błedy ale szybko pisałam

Gość wwwwwwwwwww
Juz jest wszystko dobrze. Moj maz zaprosil kolege z pracy. Wzielam ich obu w obroty. Sex klasyczny,anal,na dwa baty i na koniec spuscili sie do mojej buzi. Bylo wspaniale polecam kazdemu. Az chce sie zyc.

Gość ble ble ble...
jak milo, kiedy wszyscy sie nawzajem rozumiemy... :-)

Gość ble ble ble...
i na dodatek ktos przy tym dobrze sie bawi

Gość wwwwwwww
a niech się bawią:) daje im to enerię na resztę dnia:) okiokie....jak miło, że się odezwałaś:) Twoje spostrzeżenia są trafne. My nie są cyborgi.Ale co ciekawe to wiele kobiet zgadza się z tym, że to nasz problem. U mnie właściwie nie jest tak zawsze. Myślę, że powodem jest to, że od jakiegoś czsu nie pracuję i moim jedynym zajęciem jest dom. No i jeszcze lekcje angielskiego. Ale to tylko 2 razy w tygodniu. Reszta to myśli co tu dzisiaj ugotować itd. Mój mąż zazwyczaj mi pomaga więc generalnie nie jest tak żle. Ostatnio ma strasznie dużo zleceń i często go nie ma. Jest pracoholikiem ima swoje problemy a ja chyba jestem trochę zazdrosna. I to mnie wyprowadziło z równowagi. Ale obiecał mi, że za jakiś czs pozwoli mi zrealizować moje marzenia i to mnie podtrzymuje na duchu. Wtedy wpadnę w wir pracy a dom będziemy zmuszeni prowadzić razem:)I tego się trzymam>)