Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yogibabu

mikrodermabrazja na blizny-Super!

Polecane posty

Gość gość
Byłam na tym zabiegu jakiś czas temu i przyznam szczerze że był mi potrzebny kamuflaż pozabiegowy. Ale polecono mi kosmetyki Earthnicity Minerals. Nie dość że ukryły ślady zabiegu to jeszcze przyspieszyły gojenie, polecam :)

Gość Pościwa
Ja miałam trądzik z którym sobie poradzić nie mogłam. Poszam na mikrodermabrazję do akademii kosmetologii Karoliny Martin w Sosnowcu i bardzo byłam zaskoczona kiedy mogłam w końcu powiedzieć "nie mam". Obecnie mam skórę czystą i promienną. Polecam salon.

Gość aniamatyla
Na blizny najlepszy jest laser a nie mikrodermabrazja. Zrobiłam kilka zabiegów mikrodermabrazji i nic mi nie dawały kompletnie. Dopiero laser zrobił robotę. Za namową koleżanki wybrałam się do Vici w Krakowie bo mają laser ResurFX a czytałam o nim same dobre rzeczy. Sam zabieg trochę boli ale można znieczulić się maścią Emla. Po pierwszym zabiegu skóra wyglądała fajnie, po serii trzech powtórzeń blizny spłyciły się prawie całkowicie. Warto bo efekt jest super!

Gość konfojka
Ja byłam w Akademii Kosmetologii Karolina Martin, bardzo dobre miejsce, dużo ciekawych zabiegów można wykonać z widocznymi efektami, polecam.

Gość paluszkaa
Jeśli chodzi o Akademię Pani KAroliny Martin to jak najbardziej się zgadzam, świetne miejsce.

Gość klientkaaa
Tu się muszę zgodzić w tej Akademii Kosmetologii w Sosnowcu bardzo dbają o zadowolenie swoich klientek.

Gość Natolika
Fajnie działa. Nie boli ani nic. Robiłam coś takiego u Karoliny Martin w Sosnowcu www.karolinamartin.pl i widać że bardzo doświadczona obsługa. Sam zabieg skuteczny.

Gość Qurelaa
U Karoliny Martin w Sosnowcu genialne wykonują te zabiegi. I peelingi i mikrodermabrazja wszystko idealnie wykonane i z zachowaniem higieny itd. Najlepszy salon.

Gość gość
Do wszystkich ludzi dobrej woli!! Bardzo prosimy o pomoc! Zainteresujcie się naszą historią i przyłączcie się do nas w naszej grupie i naszym funpagu. Nasz synek jest chory i próbujemy dotrzeć do jak największej liczby osób, aby zebrać pieniążki na jego leczenie i rehabilitację. Wpłać proszę chociaż złotówkę na jego leczenie, liczy się dla nas każdy grosz. Wszystkie informacje na naszym funpagu: facebook.com/malywojownik/ Każdy może wpłacić symboliczną złotówkę również na koncie na zrzutka.pl/leczenie-mikolaja-dawidczyka

Gość uffnna
W Akademii Kosmetologii Karoliny Martin nie bałabym się wykonać żadnego zabiegu, mam już kilka za sobą. Cieszę się z efektów i wiem, że oddaję się tam zawsze w najlepsze ręce, więc jestem spokojna o rezultaty:)

Gość celka5
Zgodzę się z tematem. Mikrodermabrazja to bardzo dobry zabieg. Robiłam w Sosnowu w salonie www.karolinamartin.pl bardzo higieniczny, dobry gabinet. Jestem bardzo zadowolona z samego zabiegu jak i obsługi.

Gość gość
Miałam trochę blizn pooperacyjnych. Byłam w welldermie u dermatologa. Zaproponowano mi zabiegi z dermapenem. Po zabiegu na całą twarz moja skóra przeszła kompleksową przebudowę, zaobserwowałam wzrost elastyczności, sprężystości, skóra jest pogrubiona, blizny stały sie niewidoczne. Ciesze się, że nie musiałam decydować sie na laser frakcyjny.

Gość gość
W przypadku blizn ztosuje sie różne zabiegi - w zależności jakie sa to blizny, gdzie sa umiejscowione, ile tych blizn jest... Nie można generalizować. U niektórych sprawdzi sie mezoterapia igłowa lub fraxel a u innych karboksyterapia. Najpierw trzeba iśc na konsultację do lekarza dermatologa lub specjalisty medycyny estetycznej. Warto wybrać sprawdzona klinikę. Ja polecam klinikę Krajewski na Bukowińskiej.

Gość gość
Wole Icoone. Wypróbowałam oba zabiegi u u mnie lepiej się sprawdził. Mieszkam na Bemowie i po sąsiedzku mam bardzo fajna klinikę na Bolkowskiej, więc tam robię zabiegi. Miejsce ok, a Icoone naprawdę polecam na blizny.

Gość gość
Też mogę polecić klinikę Krajewski, byłam w niej (co prawda w związku z trądzikiem, ale w moim przypadku byli bardzo skuteczni) i jak najbardziej byłam zadowolona z ich usług. Konsultacja, omówienia leczenia i podjęcie działań. 3 kroki, dzięki którym osiągniecie upragniony efekt.

Gość ofeliadyy
zgadzam sie, mialam naprawdę ciezki tradzik w czasie wieku dojrzewania i pozostały mi blizny, bez podkładu nie byłam w stanie się nigdzie pokazać, bo się wstydziłam, mikrodermabrazja mi pomogła, po paru razach prawie już zupełnie zniknęły. Jeśli ktoś potrzebuje gabinetu we Wrocławiu, mogę polecić doktor Karolinę Kopeć: http://karolinakopec.com/. Chodzę tam od początku i nie wybrałabym się juz nigdzie indziej :)

Gość gość
Wg mnie od mikrodermabrazji o wiele skuteczniejsza metoda na blizny po trądziku to mezoterapia dermapenem. Polecam salon Beauty Premium w Poznaniu, w ktorym miałam robione takie zabiegi i moja cera wygląda teraz niemal idealnie.

Gość gość
Ja sobie robiłam mikrodermobrazję diamentową i byłam super zadowolona z efektów. Zrobiłam serię 3 zabiegów przed kuracją kwasami. Bardzo fajna sprawa, super złuszczony naskórek, w efekcie skóra stała się promienna i wygładzona :) Zmarchy spłycone, pory oczyszczone :) Polecam zdecydowanie! Ja byłam w "moim" studio Cosmetix, u "mojej" pani Agnieszki, do której chodzę od lat, tak że miałam świetną opiekę podczas zabiegu :) Jak ktoś szuka, gdzie by zrobić mezoterapię czy inny zabieg, to jest to najlepsze możliwe miejsce - Słomińskiego 17, Muranów, vis a vis CH Arkadia, parter :)

Gość gość
Powiem Wam, ze mikrodermabrazja była modna parę lat temu. Teraz na blizny potrądzikowe robi się silne kwasy medyczne. Miałam 3 zabiegi kwasami pca skin i buzia wygląda jak nowa. Skóra schodziła okropnie ale mniej niż tydzień, więc do wytrzymania. Polecam gabient Beauty Premium z Poznania, w którym robi się takie zabiegi!