Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I nie są dziewicami

Czy są tutaj jakieś dziewczyny które nigdy nie uprawiały przygodnego sexu

Polecane posty

Gość ehh24
właściwie przygodnego seksu nie uprawiałam, oddałam się facetowi, którego pragnęłam całym ciałem, całą duszą, chociaż niczego mi nie obiecywał i wiedziałam , ze odejdzie. Tak się stało a było to 4 lata temu i dalej o nim pamiętam. Jestem sama, zawsze byłam sama i co jestem dziwką ? Bo ten jeden raz pozwoliłam ponieść się emocjom. Nigdy nie żałowałam, nigdy tez nie miałam większych skrzydeł. A życie bez namiętności, miłości nie jest nic warte. Ja nie czuję że żyje. I nie żałuję, bo wtedy przez te 2 tygodnie naprawdę żyłam. A życie nie jest ani sprawiedliwe, ani łaskawe po prostu jestem sama. I miałam kontakty seksualne, średnio raz na rok. Nie zdazyłam nawet sie tym seksem nacieszyc. Nie moja wina, że faceci biora i odchodzą, a potem jeszcze obrzucą nas epitetami..

Następna się dopisuję. Żeby było śmieszniej dodam jeszcze że w życiu miałam i mam do tej pory jednego partnera. Za jakąż to nudną osobę muszę uchodzić... :p

Gość odwrocona
ja uprawialam i teraz baaaaaaaaaaaaardzo tego zaluje ,bo teraz do maja mam pelno stresu musze zrobic test na hiv boli mnie rardlo i mam grype mysle ze to początki hiv dziewczyny uwazajcie

Gość teraz pomarańczka
Ja miałam taką przygodę, i w ogóle miałam więcej partnerów seksualnych niż mój facet. (Ja oprócz niego 4 a on oprócz mnie 1). Bardzo mu to przeszkadza, ale teraz wiem że już się wybawiłam i resztę życia mogłabym i chciałabym kochac się tylko z nim.