Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednakk

Matka natura w kwestii biustu jest szalenie niesprawiedliwa.

Polecane posty

Gość a jednakk

Ewa Sonnet jest szczuplutka, a ma piersi wielkości arbuza: http://muzyka.onet.pl/10172,31794,0,3,3,galerie.html A ja całe życie walczę z nadwagą i jeszcze do wszystkiego mam piersi wielkości orzecha włoskiego:(

Gość miseczka DD
moze za to nie beda ci zwisac do pepka? hmm, ciekawa jestem jak faceci do tego podchodza: niby duze i ladne piersi w ciuchach a jak sie laska rozbierze to owszem...duze ale wiszace i z rozstepami...inny minus- bez stanika lepiej sie nie pokazywac publicznie i jeszcze jeden: faceci zamias patrzec w oczy patrza w dekolt

Gość to indywidualna sprawa
Nie wszystkie duże piersi szybko obwisną. Moja koleżanka po dwójce dzieci wciąż ma duże, jędrne D, a drugiej koleżance, piersi obwisły już w trakcie dojrzewania.

Gość ale wy baby nie macie
większych problemów:o Gdyby wam się, nie daj boże, coś tało- np. dostłybyście aka i musieliby wam amputowac cyc, rozumiem, że zamiast starać się wyzdrowieć i cieszyć się z tego, rozpaczałybyście po cycu i rzuciły się z mostu:O Kuźwa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cyce to tylo dwa wory wypełnione tłuszczem w dodatku:O Same robicie z tego problem... Nikt normalny nie ocenia ludzi tylko po cyckach:O🖐️

Gość a czy jesttt
dlatego jedna zasada-jesli duze to wylacznie silikon,jesli naturalne to tylko male

Naprawdę chciałabyś mieć takie wory jak to coś? Szkoda, że nie dostałaś, bo zasługujesz. I na resztę wyglądu tej paskudy również.

Gość trarara
Nefrytowy, a skąd wiesz czy ktoś na cos zasługuje czy nie??😠

Gość czesiu z czeczenii
a jednak cos w cycach sonetowej jest. wolę wielkie które kiedyś bedą wisieć - ale przynajmniej za młodu cudowne. A małe piersiątka? - nigdy nie były i nie będą piękne

Gość fewffefw
a no w moim przypadku matka natura byla niezdecydowana bo jedna piers mam mniejsza od drugiej znacznie:) ale obie są fajne :) i wcale nie chcialabym miec takich wymion jak ta sonnet bo nie moglabym uprawiac sportow z taka łatwoscia z jaka uprawiam teraz wyobraz sobie ze jej jeszcze urosna piersi przy karmieniu a na starosc beda jej zaslaniac pępek poza tym duze piersi niosą nieco wieksze ryzyko zachorowania na raka piersi niestety

Gość fewffefw
a to czy male piersi są peikne czy nie to już kwestia sprawnej i wyczulonej wyobrażni faceta MĘŻCZYZNOM BEZ WYOBRAŻNI ZOSTAWMY KOBIETY CYCATO-SYLIKONOWE

Gość mzoe dla ciebie chlopcze nie
beda piekne male piersi, ale sa tacy dla ktorych sa, jedni wola blondynki, inni brunetki

Gość ja zawsze im zazdrościłam
Może są kobiety, którym mały biust nie przeszkadza, ale ja zawsze z zazdrością patrzyłam na kobiety, które mają piękne duże biusty. Jak to musi być fajnie móc leżeć nas plaży i prezentować duże piersi w kusym staniku, a nie zabudowany stanik i ziarenka grochu w nim.:(