Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagna_86

Jak włączyć prawidłowo tube w solarium??

Polecane posty

hej, chce wybrac się do solarium, ale kolezanka mowila ze jak byla to nikt jej nie wytlumaczyl jak to urzadzenie wlaczyc i miala problem. Napiszcie mi prosze co mam robic krok po kroku.

Gość ajjajaja
najlepiej zapytaj tego kto pracuje na tym solarium.każder jest inne. chodzilam na solarium gdzie ja nie właczałam tylko kobieta tam pracujaca miała przyscik przy swoim stoliku i po moim wejsciiu do solarium czekała chwile az sie zdaze rozebrac i sama właczła. ale też byłam na takim gdzie sie, samemu właczało. duzy przycisk z napisem start-nie da sie nie zauważyc :p

czytalam gdzies na tym forum ze dziewczynie jak wlaczyla start zaczal wiac jakby wiatr i licznik migal ale lampy sie nie wlaczyly:/ co to wg Was bylo?

Gość ewrfewrf
niestety da sie nie zauwazyc :O ja te zzawsze sie stresowalm przd wejsciem bo nikt nie raczyl wytlumaczyc a tam bylo tyle guzikow i jeszcze naciskalm a ten si enie chial wlaczac :O

no własnie:( ona pisala ze tylko muzyka sie wlaczyla i jakis podmuch a licznik migal, po kilku minutach nacisnela jeszcze raz bo chciala wyjsc, myslala pewnie ze to jushh koniec i wtedy sie lampy wlaczyly ale tyylko na 2 minuty....dziwne

nio przeczytalam:) hmm.... najwyzej nacisne mocniej, albo dwa razy.... nio nie?:PPP

Gość przyciskiem START

Gość gość
mGarW5DumeBmtYIzpl1hFCKe