Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiaaa

Oceńcie proszę - dziwna ja? dziwny on?

Polecane posty

Gość Marysiaaa

Rozstalam się z mężczyzną, z mojej winy. Pokłociliśmy się i odszedł. Wcześniej sama go rzuciłam. Bardzo to wszystko zakręcone. W każdym razie, jakoś w miesiąc po rozstaniu napisałam do niego długi, szczery list. Wkleiłam mu na gg. [ nie jest to zbyt wyszukany romantyzm ] ... poprosiłam, żeby mi odpisał choćby jednym słowem. Okropnie wiele odwagi to ode mnie wymagało. To nie byl list pisany z pozycji na kolanach, po prostu napisałam, że ja nadal chcę i wytłumaczyłam dlaczego doszło to awantury i rozstania. On posiedział, przeczytal, wyłączyl gg i nigdy juz się nie pojawił ! Na świeta wysłałam mu życzenia, odpisał mi bardzo miło i dodał, że nie umiał się odezwać wtedy. To dlaczego on nie umiał? Przecież juz mi wcześniej powiedział, ze nie chce, nie mógl powtózyć [szczególnie, że mieliśmy jakiś kontakt] Co sądzicie?

Gość jaaaaaA aaaa
nie wie o co chodzi wiec trudno cos sadzic

Gość echhhh
daj facetowi spokój nie chciał się odzywać, bo był urażony pewnie i potrzebował czasu dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi

Gość Marysiaaa
O to chodzi, że ja nie chcę dać mu spokoju :P Strasznie chciałabym, aby coś nas jeszcze połączyło. Czy on mi nie odpisał zdecydowanie - nie, bo nie chciał mnie ranić [no ale w końcu juz to powiedział, wystarczylo powtórzyć], czy może ... nie wszystko stracone?

Gość jaaaaaA aaaa
to zalezy co miedzy wami tak naprawde bylo..... skod my mamy to wiedziec

Gość __taki jeden
On do Ciebie wróci a Ty znowu sobie wyszukasz problem do zostawienia go, więc po co Ci to. Albo będziecie się ranić nieświadomie bo jedno albo drugie będzie robiło coś nie tak.