Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce i nie musze

dziecko-tylko nie to

Polecane posty

Przecież nie każda kobieta musi mieć dziecko przed 20, 30 i nie każda musi wogóle mieć dziecko. Nie ma w tym nic złego. Tylko autorka mogła by sama napisać co chciała osiągnąć przez ten topic?Czy tylko chciała nam to oznajmić.

Gość krzynówkowa
może właśnie oznajmic :P po co zaklada się topiki "chyba jestem w ciąży!!!' ?

odpowiednio uzyłam tego słowa - wczytaj sie ... kim byłabym gdybym nakrecała Ja do instytucji macierzynstwa przez własne \"spojrzenie\"na ten temat ?? A autorka zaginęła...oznajmiła co chciała....tak jak koralik***🌻 niewiem czemu tu miało słuzyc ...

Gość sexilola
acha, bardzo sympatyczne i ładne to Twoje dziecko

Gość nie chce i nie musze
no proszę ile odpowiedzi. trudno odpowiedziec wszystkim. narazie myśl o dziecku mnie przeraza,a za 2 lata miec je może będe bo trzeba.na dzien dzisiejszy nie wobrazam sobie tego...... wiele osób mnienie rozumie....może keidys bede załowac,ale dzis jest mi wygodnie

sexilola -dziekówa 🖐️ autorko wiec zle sprecyzowalas temat ....TY chcesz miec dziecko ..tylko nie teraz ...za 2 lata - za jakis czas ....ale chcesz ....A mozna było zrozumiec ze jestes przeciwniczka \"instytucji macierzynstwa..\".....;) po to załozysłas temat,zeby o tym \" podyskutowac\"czy przekazac \"suche fakty\" ? pzdr

Gość i dobrze..
Jak widzę w telewizji te maltretowane dzieci, ile dzieci straciło życie, bo matki nie chciały się nimi zajmować, to może rzeczywiście lepiej, że nie wszyscy mają dzieci. Po co mieć dziecko i później tego żałować, albo co gorsza nie kochać swojego dziecka i wypominać mu to na każdym kroku?