Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slowa KochaM

Kocham?

Polecane posty

Gość slowa KochaM

waszym zdaniem ile warte sa slowa KOCHAM CIE po jakims 2.5 miesiaca czasu znajomosci tzn bycia z soba? ja mysle ze czas jest nie wazny... tylko takie cos sie czuje poprostu... a wy jak sadzicie?

oczywiście, że ważne co się czuje tylko jak mija czas a my czujemy że wciąz kochamy to takie kocham jest warte to mocne a wyznanie po miesiącu poznania? to fascynacja, którą ktoś nazywa miłością :)

Gość slowa KochaM
no dobrze ale jesli zwiazek trwa juz jakis czas mimo slowa kocham po niespelna dwoch miesiacach to jednak cos jest z tego Kocham?

jesli związek trwa;) a po 2 mies słyszys sie kocham oczywiscie, ze to warte i wazne tak jak u nas:) trwa, kocham wypowiedziane - wypisane raczje;) a my?:) no własnie czas przy sobie byc

Gość __taki jeden
Zależy ile razy w życiu powiedziałaś do kogoś "kocham" (nie licząc rodziny). Jeżeli mówiłaś i zawiodłaś kiedykolwiek kogoś czynami, to zastanów się nad słowami wypowiadanymi przez siebie. Jeżeli to naprawdę ktoś wyjątkowy, a słów tych jeszcze nie mówiłaś i czujesz coś, że nie zawiedziesz Go, to myślę że warto, ale przekonaj się czy On jest wart tych słów od Ciebie.

Gość slowo Kocham
do Taki Jeden- powiedzialam to raz w zyciu do jedneg faceta jakies dwa lata temu... ale dopiero teraz bedac z tym chlopakiem wiem co to znaczy kochac... cos takiego czuje po raz pierwszy... i mysle ze on jest wart tego i ze jego slowa nie sa tylko slowami...

Gość __taki jeden
Aha tzn. że już usłyszałaś od Niego te słowa :) Czas pokaże czy są warte, ale jak On jest dla Ciebie i Ty dla Niego, jak się potrzebujecie i uzupełniacie, to jak najbardziej.

Gość slowa kocham
tak slyszalam :) powiedzial mi tak" moze wczesnie to mowie ale jestem pewny-czuje to" ufam mu. zreszta dogadujemy sie swietnie :)w chwilach radosci cieszymy sie razem a w chwilach smutku wspieramy sie ,rozumiemy sie bez slow... zdarzaja sie sprzeczki -wiadomo ;) ale poprostu jest cudownie :)