Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny idiota

co zrobic kiedy sie kocha niewlasciwa osobe...

Polecane posty

Gość BRUM
jak starcisz bo byłeśszczery to tak jakbys zyskał mądrość życiową i to może rzuci cien na tę kobietę i ię odkochasz:P

Gość BRUM
eh co ma być to będzie za miłość prawdziwą nie trzyma się kciuków bo ama przychodzi

Gość chlopcze
bylem kiedys w takiej sytuacji nawet dosyc podobnej do twojej. wyznalem dziewczynie prawde. jestesmy dzis ze soba juz 10 lat. wiec powiem ci ze warto jest postawic na szczerosc:D stracilem przyjaciela ale zyskalem milosc.

napisz jak juz wrocisz jak poszlo i cokolwiek by sie nie stalo niee łam sie :)

Gość calipepppe
czasem moze byc tak (kobiety takr obi.ą) ze była toba zainteresowana, ale ty nic nie robiłes pokleiła sie do kazdego, zobaczyła ze jeden sie nia interwesuje i z nim była dlatego warto, jak pokazuje zycie, mowic takie rzeczy, bo czasem ona wlasnie czeka na krok faceta, a ze on ja traktuje jak kolezanke, aby nie byc samej( co to za laska co nie ma faceta, niektóre kobiety tak wytyczaja swoja wartosc) to ona jest z tym, ktory do niej jawnie startuje oj naobserowałam sie tych zjawisk grupowych. Kobiety zawsze zachowyały sie tak samo a to lepienie sie do kazdego.. hmm dziecinne ale i takie za bardzo poufałe, aby obejmowął ja kazdy

a ja mysle ze czsem zdarzaja sie bezinteresownie ciepli ludzie,moze i ona taka jest

Gość calipepppe
to prawda tacy bezinteresowni ciepli ludzie, ale wokol tyle oschłych i interesownych, ze az trudno uwierzyc ze tacy są.:) Ale po kims musiała to odziedziczyc te ciepło, siwtalo w oczach chyba po..;)

no i po co tyle cynizmu,sarkazmu? jesli w dzisiejszych czasach dziewczyna przytuli sie do chlopaka od razu jest traktowana za interesowna,beznadziejne to jest myslenie niektorzy potrafia zachowac czystosc i niewinnosc serca jeszcze...

Gość może i racja....

Gość calipepppe
jezeli tuli się do swojego to ok ale tak do wszystkich po kolei? to juz cos nie tak tysiące osob nie mozna tak samo traktowac tulic, dawac całusy itp chyba ze ona czuje do wszysctkich to samo:P

Gość calipepppe
do każdego z kumpli a jest ich ilu;)? a z punktu psychologii będzie tak: laska chce miec facetra to zaznacza rewir u kazdego, kazdego naraz poznaje tuli sie itp ktory pierwszy zagada jets jej chlopakiem proste, tak to działa

oj prosto cie oceniac bo jej nie znasz i ni znasz sytuacji... ale dlaczego tak prosto jest w kogos rzucic kamieniem zamiast wykazac sie najpierw empatia?

jesli go kocha po co miala by sie wiazac z kims kogo nic nie czuje? to by bylo glupie :(

Gość calipepppe
Em mylisz a co to znaczy znac kogos? to ze go widzisz raz na tydzien? i on swoimi słowami mowi ci jakie jest? opowiada bardzo subiektyeni o swoim zyciu, ocenia innych np meza? nie, nie znasz tej osoby, znasz tylko wizerunek jaki ci bardzo subiektywnie przedstawiala jest taka, jaka chce bys ja znał a znac kogos to wlasnie po czynach, słowach, wiesz kiedy co mowila, jak reagowała na pytania ktorych sie nie spodziewała a zatem mowila co jej na sercu było i sie wypapalała ze szukała kasy - oparcia nie mowila o miłosci a potem to ona sie super tlumaczy a wiesz bo ja to bo ja tamto manipuluje w ten sposob jej cyzny duza mowia o niej a zatem ja znam wiem jaka jets jak reaguje na fakt ze ktos jets z kims kogo ona chce miec - jak rzecz chce miec Ona wieje nienawiscia, sieje złorzeczenia - skoro nie bedzie jej ma mu sie zle dziac nie wiesc, aby inna byla poryz nim nieszczesliwa. Jets zawistan ai pelna wyrachowania Ocenia sie kogos z biegiem lat, a nie z tego co sam o sobie mowi, tak przedstawia fakty aby było na jego, ze on taki niewinny a to nic jak manipulacja faktami, i tym co masz na jej temat myslec ona jak sie nudzi nie ma nic do roboty dopiero o tobie mysli, ale ona jets udana z ta manipulacja jak sie kocha mysli sie na 1 miejscu anie jak juz jets pusto i dopiero wtedy

Gość calipepppe
nic nie czuje czyl;i lubi i widzi korzysci kobiety tak potrafia nieiwle kobiet jest z kims z czystej Miłosci:)

jejku a gdzie ty to wszystko wyczytalas? z tego topiku napewno? bo mi sie wydaje ze nie... gdzie tu jest mowa o pieniadzach? o wyrachowaniu? ja tu widze paczke przyjaciol.ona jest w tej paczce nowa.zdobywa ich przyjazn.i zakochuje sie. z wzajemnoscia.to nie jej wina ze autor topiku zakochal sie w niej. ze nie wyznal jej tego kiedy byla wolna. ona moze nawet o tym nie wie.. po co pisac takie rzeczy kiedy nawet nie wie sie o czym sie pisze. zastanow sie albo czytaj dokladniej

Gość calipepppe
no właśnie o tym pisze ze aby wybrac tego 1, ona tuliła sie do kazdego czyli tak jakby kazdego badała, ktory lepszy itp:) znane z zachowan dziewczyn ten ktory pierwszy o nia zabiega zostaje z nią ale to nie znaczy ze ona go kocha.. to typowy przypadek dlatego radze aby wyznwac tej osobie co sie czuje a moze noz miala go na oku, ale ze nic nie robil byla z tym, ktory o nia zabiegal jako jeden z paczki itp

posłuchaj,ona bardzo ładnie sie zachowala bardzo delikatnie i czule zalezy jej na tobie,nie tak jak bys tego chciał ale zależy pomysl z jest twoja przyjaciolka i dla niej to tez nie jest łatwa sytuacja doceń to co możesz mieć nie siegaj po więcej...