Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny idiota

co zrobic kiedy sie kocha niewlasciwa osobe...

Polecane posty

............................................nie wiesz................................................. Ale autor nie ma co się martwić bo już posiadł jakąś dziewczynę.

Gość abczyx
Suzuki, Ty chyba jednak nie masz dziewczyny skoro zamiast spac i snic o niej ewentualnie byc teraz z nia, takie glupoty Ci do glowy przychodza. Wspolczuje tej ktora, o ile nia, jest musi Cie znoscic, hahah

Gość abczyx
ile Ty masz lat Suzuki??? Myslisz o tym ze kobiety to hieny to pewnie z 18-20... A jak Ci sie bzykalo taką hienę..Na safari ja dorwaleś czy w zoo?

Gość HrabiaDelaMonteCHristoP
Autorze tego tematu obudz sie ze snu :) poszukaj sobie dziewczyny, ktora nie jest w szczesliwym zwiazku z innym , jak to dokladnie opisales. No chyba ze chcesz byc ten zly ktory psuje zycie innym.:) pozdrawiam.

To jedyna rada. Albo niech da sobie spokój z dziewczynami skoro nie chce innej

Gość abczyx
I powinien wziać sie w garsc i przestać spotykać z nimi skoro nie potrafi sobie poradzic z tym uczuciem to po co sie zadreczac ogladaniem ich razem...

Ja to pierwszy wymyśliłem Zawsze jak ją będzie widział to będzie o niej myślał A że nie jest prawiczkiem to znalezienie dziewczyny nie sprawi mu kłopotu

Gość abczyx
Ok, masz racje że Ty pierwszy mu dobrze doradzileś, ale co masz z tym prawiczkiem???? Czytam Cie ale nie kumam...:)

To że ma szanse na dziewczynę. Wie co i jak się robi i jest mężczyzną

Gość abczyx
Ok, ale jemu chyba na koncu chodzi o sex a na początku o to że serce mu krwawi jak widzi ja z innym.....

Chciałby ją posiąść bo już się z nią przytulał przecież To że nie jest prawiczkiem oznacza że może mieć inną dziewczynę w niedługim czasie

Autor jak jest mądry to da sobie z nią spokój Ona sama wolałaby nie mieć takich problemów

Czytalam co wczoraj Ci tu pisali,ale sama sie nie odezwalam bo juz zasnelam.Pytales wczoraj jak kobiety lubia byc uwodzone?wiesz...to zalezy jakie kobiety.Ja wiem jedno -uczucie docenia sie kiedy sie je traci...Nawet jesli ona nie darzy cie taka miloscia jak ty jej, to zaboli ja kiedy pozuje na wlasnej skorze ze cie sracila... Wiem,ze pewnie nie chcesz jej ranic i sprawiac bolu i roady co niektorych ktore mowily o tym abys na jej oczach calowal sie z inna sa po prostu strasznie dziecinne.Odczekaj troche...moze ona to przemysli...moze dojdzie do niej ze nie jestes dla niej tylko przyjecielem....Ja od ponad dwoch lat jestem z kims,jestem bardzo szczesliwa,mieszkamy razem,planujemy slub...Jest pieknie...No ale pojawil sie\'\'stary znajomy\'\'( pisalam o nim wczoraj)ktory chyba dopiero teraz docenil jak bardzo mi na nim zalezalo...Juz nie zalezy...U Ciebie moze byc podobnie...Nie wiesz kiedy mozes sie zakochac i Ola nie bedzie juz dla Ciebie istniala. Teraz mowisz ze ja kochasz ,ze to milosc twojego zycia...Nie mow tak...Bedziesz mogl to powiedziec gdy przezyjesz z taka osoba cale zycie...Powodzienia...odezwij sie

Powinniście obejrzeć film \'\'Naga prawda o miłości\'\'często teraz puszczaja na Canal+

Gość jak ją przelecisz cała miłość
MINIE. JESTEM TEGO PEWNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DO DZIEŁA WIĘC!!!!

Gość nienawidz ę siebie.......
ja też kocham g łupio...księdza...........

Nie uda ci się ją zdobyć. Ale to nie znaczy że trzeba opuścić ten świat. Sytuacja jest klarowna i nie ma co w tym mieszać Znajdź sobie jaką seksowną lasencje.

Gość straci nie straci ale sobie
POBZYKA :p

Gość alicka32
przeciez wiesz nic z tego. za 90 dni bedziesz jak nowy.