Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny idiota

co zrobic kiedy sie kocha niewlasciwa osobe...

Polecane posty

Hiena z hieną się dobrała. A ty znajdziesz człowieka. Prawdziwą dziewczynę która cię pokocha. A nie jak ta fałszywa co daje nadzieję a potem jest z innym.

nie rób nic głupiego...prosze cię !!!!!!!!

poboli poboli i w końcu kiedys przestanie...musisz w to wierzyć...

Gość idiotka konkursowa
kwestia wprawy ja się tylko nieszczęśliwie zakochuję.... :(

Gość idiotka konkursowa
Te...mozesz juz przestać labidzić? 😠

Gość idiotka konkursowa
;)

Gość no coz...jezeli
przyjażn waszej trójki cokolwiek dla was znaczy to pozbadź się tego uczucia. i nie zniszcz swoimi głupimi zachciankami tego.bo zostaniesz sam.wszyscy się od ciebie odwrócą.cyba tego nie chcesz?

Gość no coz...jezeli
powiem ci że ja nie wierzę w tą twoją wielką miłosć do niej...ty ją po prostu chcesz zdobyc,ale nie możesz.uszanuj taką swiętość

Zerwij z nią znajomość i wogóle z nimi Zrób to To jedyna rada na uratowanie psychiki

Stracisz czas bo ona woli pawiana. A mógłbyś ten czas spożytkować na szukanie seksownej lasencji

Jesteś prawiczkiem ? Spróbuj o niej zapomnieć bo naprawdę stracisz szanse na związek z kimś

Ona ci się nie odda. Możesz już teraz zacząć szukać dziewczyny dla siebie. Z nią ci się nie uda. Widzisz przecież że ona woli tego szympansa.

Takie orangutany mają szczęście. A ty jak się pojawisz z jakąś lasencją i będziesz ją całował przy nich to im głupio będzie. Pokażesz że nie jesteś oferma

tak Ciebie czytam i czytam... naprawdę chcesz i mógłbyś zniszczyć piękny związek -bo z tego co widze a dwójka naprawdę się kocha-tylko dla własnej zachcianki? chcesz zranić tę dzieczynę? i poświeciłbyś przyjażń jaka jest miedzy wami? miedzy twoim przyjacielem i miedzy wami? zastanów się...

Niech im będzie dobrze razem. Ciekawe co ona w wieku 21 lat może wiedzieć

złudzenia są piękne...tak jak i marzenia. ale życie jest inne od naszych marzeń.zostaw ją w spokoju.ich.pozwól im żyć i cieszyć się sobą.ona cię nie kocha i nie pokocha.stracisz jej szacunek i stracisz przyjaźnie.dwie przyjaźnie jeśli nie więcej. oczywiście ze nie ma na świecie drugiej takiej jak ona. musisz się z tym pogodzić że jej serduszko nale ży do innego... i choćbys nie wiem ile sie \"nauwodził\" to zrobisz z siebie pawiana,kretyna który chce spełnić zachciankę.

Jak nie jesteś prawiczkiem to znaczy że masz szanse na dziewczynę Nie trać na nią czasu

taak,masz racje suzuki bo prawiczek bylby od razu skazany na samotnosc... cale zycie nie kreci sie tylko wokol tego co masz miedzy nogami dorosnij

Jak nie jest prawiczkiem to znaczy że ma szanse Prawiczek to ciamajda życiowy

ciamajda to jestes ty suzuki :) ale wszyscy o tym wiedza przegrany życiowo jest tylko byk rozpłodowy ale co ja ci bede tlumaczyc dzieciaku, idz juz spac

Prawiczek to jest ktoś kto nie ruchał A więc ktoś komu dziewczyna nie udostępniła cipy. Tak więc nie umiał ją do tego przekonać. A więc wniosek jest taki że człowiek ten (prawiczek) to ciamajda niedorajda

o jezuuu co za jezyk... suzuki....teraz juz jestem pewna co soba reprezentujesz...tzn czego nie reprazentujesz...:( przykre mam nadzieje ze sie zmienisz. bo bedzie ci ciezko w zyciu...naprawde... spac cholero juz!!!!

Musiałem to wytłumaczyć bo myślałem że nie wiem co oznacza słowo prawiczek. Zresztą jest już późno i dzieci śpią